Adverteren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het adverteren op Hondendeal? Uw merk onder de aandacht brengen op een van de populairste websites over honden van de Benelux? Hondendeal staat bomvol met informatie over hondenrassen, tips, product advies et cetera.

Draagt uw merk, product of dienst bij aan alles dat ook maar te maken heeft met honden? Hondendeal is de ideale plek om uw doelgroep op een efficiënte manier te bereiken. Adverteren op deze website kan op verschillende manieren. Hieronder een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Een gesponsord artikel

Op deze website is het mogelijk om een artikel te plaatsen met uw product of dienst. Uw merk komt hierdoor in een goed daglicht te staan. Deze artikelen worden door Google geïndexeerd waardoor er naamsbekendheid ontstaat, en door de mogelijkheid om links in het artikel te verwerken komen er mensen op uw website terecht.

Banners

Wij staan open om banners te plaatsen op onze website. Deze kunnen overal geplaatst worden op de homepagina, een categorie pagina of een specifieke pagina.

Win acties

Met een win actie kunt u op een effectieve manier een groot publiek bereiken. De website van Hondendeal verwelkomt inmiddels ruim 10 duizend bezoekers per maand die een hond hebben of op zoek zijn naar een hond of hondenras. Door een win actie bereikt u 100% uw doelgroep. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij hopen op een geslaagde en vooral succesvolle samenwerking!