Airtag hond kopen? Alle honden Airtags online

Dit artikel is voor het laatst geupdate op 26 oktober 2023 door Kimberly

Benieuwd naar de beste Airtag voor honden? Wil je precies weten waar jouw hond is of ben je de hond kwijt en heb je een Apple telefoon? Dan is een Airtag voor honden het perfecte product voor jou! In dit artikel bespreken we de beste voor je hond die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Ook zullen we uitleggen waarom deze Airtags zo belangrijk zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf van dit product. Als je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust in de reacties hier onderaan deze pagina!

De beste Airtag voor honden

Airtag halsbanden en houders

Let op: bij de meeste van de onderstaande producten zijn deze verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Klik op de button “controleer prijs” om direct naar het product te gaan.

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande producten een goede keuze hebt kunnen maken. Als dat niet zo is, neem dan even een kijkje op de website van Bol.com. Daar kan je kiezen uit 175 verschillende Airtag houders en accessoires voor honden! Daar zit er vast wel eentje tussen die goed past!

airtag voor hond

Wat is een Airtag?

Na het bekijken van de bovenstaande producten, zou je een goed idee moeten hebben van wat een Airtag voor honden is. De Airtag werkt niet via een GPS-systeem, maar werkt via Bluetooth. Het Bluetooth-signaal van Airtag bereikt andere Apple-gebruikers en bereikt hun iPhone, iPad of Mac. Werkt met alle Apple-producten! Mensen die het netwerk gebruiken, zijn in de buurt, zodat u weet waar uw hond is, zelfs als u er niet bent.

Maar met zoveel verschillende merken, typen en modellen om uit te kiezen, kan het kiezen van een Airtag voor jouw hond een hele uitdaging zijn. Daarom is het belangrijk om grondig onderzoek te doen naar het juiste product. Dit artikel probeert je te helpen de juiste keuze te maken.

Een Airtag is een klein, rond apparaatje van Apple dat je aan je spullen kunt bevestigen om ze te kunnen traceren via de ‘Find My’-app op je Apple-apparaat. Het is niet specifiek ontworpen voor gebruik bij honden, maar sommige mensen gebruiken de AirTag wel als een soort ‘halsband’ voor hun hond.

Door de AirTag aan de halsband van de hond te bevestigen, kunnen ze de locatie van de hond via de app volgen. Het is echter belangrijk op te merken dat de AirTag niet bedoeld is als een vervanging voor een echte hondenhalsband met een identificatieplaatje of -chip en dat het gebruik van de AirTag als halsband niet geschikt is voor alle honden.

Waarom zou je een Airtag voor de hond kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een AirTag voor hun hond te kopen:

Het kan helpen om een verloren hond terug te vinden: Door een AirTag aan de halsband van de hond te bevestigen, kunnen eigenaren de locatie van de hond volgen via de ‘Find My’-app op hun Apple-apparaat. Dit kan helpen om een verloren hond sneller terug te vinden.

Het kan helpen om de gezondheid en het welzijn van de hond te monitoren: Sommige mensen gebruiken de AirTag om de locatie van hun hond te volgen tijdens wandelingen of uitstapjes naar het park.

Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat de hond niet verdwaalt of ontsnapt. Bovendien kan het monitoren van de locatie van de hond ook helpen om te zien of de hond voldoende beweging krijgt en om eventuele veranderingen in het gedrag of de activiteit van de hond op te merken.

Het kan gemoedsrust bieden: Voor sommige eigenaren kan het weten waar hun hond is en dat ze hem snel kunnen terugvinden in geval van nood, zoals bijvoorbeeld bij een ontsnapping, hen gemoedsrust bieden.

Het biedt veiligheid

Behalve dat ze een belangrijke functie hebben, geven Airtags voor honden je gewoon een gevoel van veiligheid en controle. Als iemand met een iPhone je hond vindt, kunnen ze je gegevens zien. Dit kan alleen als je de verloren functie op je mobiele telefoon hebt geactiveerd. Hierdoor heb je als baasje makkelijk toegang en is jouw hond binnen no-time weer terug.

De Airtag is geschikt voor iedere hond

Het laatste voordeel dat we willen noemen, is dat je voor elke hond de juiste Airtag kunt vinden. Zoals je aan het begin van dit artikel kunt zien, zijn er veel verschillende modellen, merken, vormen en kleuren om uit te kiezen.

Dankzij dit zeer grote aanbod is de kans groter dat je een product vindt dat exact aan jouw wensen voldoet en perfect past bij de hond of puppy. Dit artikel probeert je een duwtje in de goede richting te geven!

Al met al zijn er goede redenen en momenten waarop je een Airtag voor je hond zou moeten kopen. Maar waar moet je op letten bij het kopen van de beste Airtag voor honden? Lees snel verder want in de volgende paragrafen weet je alles.

Waar moet je rekening mee houden?

Bij het kopen van de beste Airtag voor jouw hond is het belangrijk om het af te stemmen op wat u wilt en verwacht, en wat uw hond of puppy op dat moment nodig heeft. Niet iedereen waardeert alle functies even hoog. Daarom is het belangrijk om te weten waar je op moet letten om de juiste keuze te maken. Hieronder hebben we de belangrijkste zaken op een rijtje gezet.

Alleen beschikbaar voor iOS Apple producten

Het eerste punt om te overwegen is dat Dog Air Tags alleen werken met Apple-producten die op IOS draaien. Dus Airtag is nutteloos als je een Samsung of een andere telefoon hebt. Dan raden we aan om een ander product te kiezen. Zoals je hierboven kunt zien, zijn er veel opties. U zult zeker iets vinden dat u leuk vindt en dat perfect is voor uw hond.

Bevestiging van de Airtag

Een ander belangrijk punt om rekening mee te houden is dat je naast een Airtag ook een aparte houder moet aanschaffen. Je kunt als het ware de Airtag bevestigen en aan de halsband of een tuigje van de hond. Veel halsbanden voor honden zijn geschikt om een Airtag te gebruiken. Deze informatie kan je altijd bij de productomschrijving lezen.

Van welk materiaal is het gemaakt?

De Apple Airtag is niet oplaadbaar, maar wordt wel geleverd met een batterij. Batterij gaat tot 1 jaar mee. Dat betekent dat je elk jaar nieuwe batterijen moet kopen. Gelukkig verschijnt dit automatisch op je iPhone als het zover is.

Ervaringen van anderen

Bij het onderzoeken van een product is het belangrijk om te kijken naar de ervaringen van anderen met het product. Controleer ook altijd of deze ervaringen eerlijk/bewezen zijn voordat u een product bestelt. Vraag dus zeker ook naar de ervaringen van anderen met een bepaald product.

In veel gevallen hebben deze mensen het product al getest, zodat ze gemakkelijk de voor- en nadelen kunnen achterhalen. We raden aan producten met slechte beoordelingen of lage scores te vermijden en alleen de beste producten voor uw hond te kopen.

Prijs van het product

Tot slot is het kiezen van de juiste kwaliteit en prijs belangrijk. Sommige mensen vinden het niet erg om iets meer of minder te betalen, maar niet iedereen accepteert het. Airtags voor honden beginnen bij ongeveer € 42,- en lopen op tot € 135,- als je het beste wilt, of de meeste functies wilt. Houd er dus rekening mee dat je budget tussen deze twee bedragen moet liggen.

We zijn aan het einde van dit artikel gekomen. We hopen dat we je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. We willen graag weten welke producten je hebt gekocht in de reacties onderaan deze pagina. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we die ook graag hieronder.


kimberly

Over de auteur

Hoi! Ik ben Kimberly en ik ben schrijver voor Hondendeal. Als trots baasje van een Toller en mijn jarenlange ervaring met allerlei uiteenlopende hondenrassen help ik mijn bezoekers graag een goede keuze te maken. Dit kunnen nieuwe hondenproducten zijn, maar ik geef ook graag handige tips omtrent opvoeding en de leukste hondensporten. Als je een vraag hebt over één van de blogs op mijn website, neem dan gerust contact met mij op!

Plaats een reactie