Beloningssnoepjes hond kopen? Alle snoepjes online

Dit artikel is voor het laatst geupdate op 26 oktober 2023 door Kimberly

Beloningssnoepjes zijn de perfecte traktatie om jouw hond of puppy om wat voor reden dan ook te belonen, ieder baasje weet dat het belonen van goed gedrag is erg belangrijk is voor de opvoeding van een hond. Omdat er regelmatig wordt gezocht op de beste hondensnoepjes heb ik hier een informatief artikel over geschreven.

In dit artikel ga ik je alles vertellen over de beste beloningssnoepjes, en welke je het beste kunt kopen! Tijdens ons onderzoek naar de beste snoepjes voor honden kijken we naar een aantal punten, denk hierbij aan de prijs- kwaliteitsverhouding, de voor- en nadelen en natuurlijk de mening van anderen.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Stel ze dan gerust in de reacties onderaan deze pagina! Let op: Van de meeste onderstaande producten zijn er meerdere maten of verpakkingen verkrijgbaar, klik op de button “controleer prijs” om naar het product te gaan. Veel plezier met lezen van dit artikel!

De beste beloningssnoepjes

Onze vijf favoriete beloningssnoepjes

Hierboven kon je onze top 15 beste honden beloningssnoepjes bekijken, de kans is groot dat je hier inmiddels een goede keuze hebt kunnen maken. Wil je nog even verder lezen of ben je er nog niet helemaal uit?

Hieronder kun je onze vijf favorieten bekijken. Deze opsomming is gebaseerd op eigen ervaring en op de ervaringen van andere hondeneigenaren. Dit maakt het makkelijker om een product te kiezen dat zichzelf al bewezen heeft!

Petsnack Mix Bones Beloningssnoepjes

Het eerste product in onze lijst met favoriete beloningssnoepjes zijn de Mix Bones van het merk Petsnack. De meeste mensen herkennen de vorm van deze snoepjes vast wel. Dit product wordt beoordeeld met een 4,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 71 reviews op de website van Bol.com.

Deze beloningssnoepjes zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, waaronder de hierboven afgebeelde emmer met een inhoud van 3,5 kg. Deze emmer bevat een assortiment met zachte snoepjes en is geschikt voor honden van alle leeftijden.

Henne Zalm Beloningssnoepjes Natuurlijk

Op de tweede plaats staan de 100% natuurlijke beloningssnoepjes van Henne. Dit product wordt momenteel beoordeeld met een 4,6 van de maximaal 5 sterren op basis van 16 reviews op de website van Bol.com.

Het merk Henne staat bekend om haar brede assortiment van gezonde en natuurlijke hondensnacks, waaronder de hierboven genoemde beloningssnoepjes met een lekkere zalmsmaak. Dit is een gezonde, graanvrije hondensnack en is rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren.

Ook hierbij kan je kiezen uit meerdere verpakkingen van 200 gram of 600 gram. Op bol.com vind je ook allerlei andere smaken. Daarnaast kan je profiteren van stapelkorting, deze korting kan oplopen tot 15% als je meerdere verpakkingen in één keer koopt. Een heel goed product als je het mij vraagt.

Vitakraft Treaties Bits Bacon Style met Kip

Het derde product in onze lijst met favoriete beloningssnoepjes is van Vitakraft. Deze Treaties Bits zijn bij ons thuis zeer geliefd. Deze snoepjes worden beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 6 reviews op de website van Bol.com.

Deze Vitakraft Treaties Bits zijn een verleidelijke lekkernij en zijn verkrijgbaar in verschillende lekkere smaken. Deze snoepjes hebben een zeer hoog vleesgehalte en zijn suikervrij, wel zo fijn!

Iedere verpakking bevat 120 gram en de zakjes zijn hersluitbaar. Je kunt deze dus perfect opbergen en lang vers houden. Ook dit product is verkrijgbaar in meerdere verpakkingen, en er is een stapelkorting mogelijk als je er meerdere in één keer koopt!

Landman Hoevelaken Beloningssnoepjes

Op de vierde plaats staan de beloningssnoepjes van Landman Hoevelaken. Deze zijn vergelijkbaar met het eerste product in onze lijst. Ze worden beoordeeld met een 3,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 4 reviews op de website van Bol.com. Ook dit product is het perfecte snoepje om tijdens de training te gebruiken om jouw hondje te belonen.

Deze mix bevat verschillende smaken waar jouw hond dol op zal zijn. Deze beloningssnoepjes zijn ideaal om in hondenspeelgoed te verstoppen om verveling te voorkomen, of gewoon om hem of haar lekker te laten spelen. Als je vier verpakkingen in één keer koopt krijg je een stapelkorting tot wel 20%!

Biofood Schapenvet Mini Bonbons Knoflook

Het laatste product in onze lijst met favoriete beloningssnoepjes is van Biofood. Deze schapenvet bonbons worden beoordeeld met een 4,6 van de maximaal 5 sterren op basis van meer dan 60 reviews op de website van Bol.com.

Deze mini variant heeft een knoflook smaak en zijn het ideale beloning product! Deze schapenvet mini beloningssnoepjes zorgt ook voor een mooie glanzende vacht, en een gezonde huid. Daarnaast zorgt het voor een beschermende laag van de darmen om de darmflora te verbeteren.

Dit beloningssnoepje is dus niet alleen leuk en lekker, maar het is ook nog eens heel gezond! Op de bonbon wordt een laagje aangebracht. Alliïne wordt in het lichaam van de hond omgezet in allicine en het is aangetoond dat het effect heeft tegen virussen en bacteriën, die insecten zoals vlooien, luizen, wormen en teken tegengaat.

Het schapenvet is ook geschikt voor menselijke consumptie, en het bevat vitamine A en D die essentieel zijn voor het gezichtsvermogen van een hond. Deze vitaminen ondersteunen ook de afweer (immuunsysteem) tegen mogelijke infecties.

Ik hoop dat je na het zien van onze top vijf favoriete producten een keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is neem dan even een kijkje op de website van Bol.com. Daar heb je de keuze uit meer dan 164 verschillende soorten beloningssnoepjes voor honden!

beste beloningssnoepjes

Wat zijn honden beloningssnoepjes?

Inmiddels heb je vast wel een duidelijk beeld bij wat beloningssnoepjes precies zijn. Als dat nog niet zo is, of je wilt meer informatie over deze lekkere producten, lees dan zeker verder. Hieronder leg ik het je graag uit!

Wanneer je een hond iets wilt aanleren, dan is het aan te raden om dit met een beloning te doen. Dit kan ook zijn of haar favorieten hondenspeeltje zijn, maar de meeste honden doen alles voor iets lekkers. Om jouw viervoeter iets aan te leren is het dus verstandig om dit met een beloningssnoepje te doen.

Het is in feite niets anders dan een kleine hondensnack, speciaal ontwikkeld om goed gedrag te belonen. Dit kan zijn tijdens de puppycursus, hondentraining of zindelijkheidstraining. Honden worden nu eenmaal gemotiveerd door eten.

Wij gebruiken deze snoepjes bijvoorbeeld tijdens de agility training van één van onze honden. Het zijn de ideale kleine snoepjes om tussendoor te geven, of na het opvolgen van een commando. Je kunt deze producten trouwens het beste in een beloningstasje bewaren, dan kan je er tijdens de training makkelijk bij!

Vanwege het ruime assortiment aan beloningssnoepjes kan het best lastig zijn om hier een goede keuze uit te maken. Ik hoop dat ik je met dit artikel al een heel eind op weg heb geholpen!

Voordat je beloningssnoepjes gaat kopen zijn er een aantal redenen te bedenken waarom het slim is om dat te doen. Daar vertel ik je meer over in de volgende alinea!

Waarom zou je beloningssnoepjes kopen?

Je weet nu welke beloningssnoepjes voor honden het beste zijn, en waar je deze producten voor kunt gebruiken. Maar waarom zou je deze kopen? Er zijn verschillende redenen waarom dit een must-have product is, een aantal van deze redenen heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet.

Het is één van de producten die je in huis moet hebben, maar omdat er zoveel keuze is kan het best moeilijk zijn om hier de beste uit te kiezen. Let er ook op of de onderstaande redenen bij jou van toepassing zijn!

Om jouw hond te belonen voor gewenst gedrag

Ten eerste is het verstandig om jouw hond regelmatig te belonen voor goed gedrag, daar heb ik je zojuist al iets over verteld! Dit is dan ook de reden waarom de meeste baasjes deze producten kopen.

Je kan deze snoepjes natuurlijk ook als tussendoortje geven om hem of haar te verwennen. Om dezelfde reden pakken wij mensen ook vaak een tussendoortje. Eigenlijk is dat precies hetzelfde.

Wanneer je de hond vaker een beloning geeft voor goed gedrag, dan gaat de hond dit associëren met iets lekkers. Dat is handig als je bezig bent met zindelijkheidstraining of tijdens de puppycursus. Je zal merken dat het allemaal een stukje makkelijker wordt als je regelmatig een beloning geeft.

Beloningssnoepjes stimuleren de hond

Naast het aanleren of juist afleren van een bepaald gedrag, kunnen deze snoepjes ook worden gebruikt om de hersenen van de hond mee te stimuleren. Vanwege het kleine formaat zijn ze bijvoorbeeld ideaal om te gebruiken in een snackbal, snuffelmat of een hondenpuzzel!

Tijdens deze activiteit zal jouw viervoeter echt zijn best moeten doen om bij deze beloningssnoepjes te komen. De bedoeling is niet alleen om jouw hond moe en voldaan te maken, maar ook om de hond zijn hersenen te laten gebruiken. Je kan ze dus op meerdere manieren gebruiken, daarom is het aan te raden altijd een voorraadje beloningssnoepjes in huis te hebben.

Als aanvulling op de normale hondenvoeding

Naast de bovenstaande redenen kunnen beloningssnoepjes ook een goede aanvulling zijn op het voer dat jouw hondje normaalgesproken krijgt. De meeste van deze producten bevatten namelijk verschillende goede voedingsstoffen en ingrediënten.

Dat is natuurlijk wel per product verschillend. Deze beloningssnoepjes zijn daardoor een leuke afwisseling. Geef jouw hond echter nooit teveel van deze snoepjes. Later in dit artikel vertel ik je meer over de hoeveelheid die je jouw hond dagelijks mag geven.

Er is een geschikt beloningssnoepje voor elke hond

Tot slot is er voor iedere hond wel een geschikt beloningssnoepje verkrijgbaar. Dat is ook niet zo gek, met zoveel keuze. In dit artikel heb je een aantal van onze favorieten gezien. Deze hebben allemaal een eigen smaak, structuur en grootte. Zo zit er altijd wel een snoepje tussen dat geschikt is voor jouw trouwe viervoeter!

Er zijn dus verschillende redenen te bedenken waarom het slim is om deze producten te kopen. Voordat je dit gaat doen zijn er wel een aantal zaken waar je vooraf rekening mee moet houden. Daar vertel ik je meer over in de volgende alinea!

beloningssnoepje hond

Waar moet je rekening mee houden?

Bij de aanschaf van de lekkerste beloningssnoepjes voor jouw hondje is het belangrijk deze af te stemmen op wat hij of zij nodig heeft en wat je van deze producten verwacht. De belangrijkste punten om rekening mee te houden heb ik hieronder voor je opgesomd!

De beloningssnoepjes afstemmen op de leeftijd van de hond

Op de eerste plaats is het verstandig om de snoepjes af te stemmen op de leeftijd van jouw hond. De meeste van deze producten zijn gelukkig geschikt voor honden van alle leeftijden. Ze zijn zacht en kunnen direct gebruikt worden zodra je een puppy in huis hebt. Ook voor oudere honden zijn er beloningssnoepjes verkrijgbaar die rekening houden met de leeftijd.

Let er daarom op voor welke leeftijd de snoepjes geschikt zijn. Deze informatie kan je altijd terugvinden in de beschrijving van het product. Je kan deze op de website van Bol.com gemakkelijk filteren, vaak op basis van de volgende vier levensfases, puppy, junior, adult en senior.

Hoeveel beloningssnoepjes zitten er in de verpakking?

Naast de leeftijd van de snoepjes is het goed om te kijken naar de inhoud van de verpakking. In de meeste gevallen is het zo dat hoe meer je er in één keer koopt, hoe meer korting je krijgt. Dit komt doordat de prijs per kilo daalt naarmate je een grotere verpakking koopt.

Ook krijg je bij veel producten een zogenoemde stapel korting. In dat geval krijg je korting als je meerdere verpakkingen in één keer koopt. Deze korting kan oplopen tot wel 40%!

Het is in dat geval wel slim om ook een hondenvoer container te kopen om de snoepjes op de juiste manier te bewaren. Dan weet je zeker dat deze lekker lang vers blijven.

De smaak van de beloningssnoepjes

De smaak van honden beloningssnoepjes is ook een belangrijk punt om rekening mee te houden. Daarom raden we je aan om in het begin de kleinste verpakking te kopen om de snoepjes uit te proberen. Het zou zonde zijn als jouw viervoeter de snoepjes niet lekker vindt, en jij met een grote verpakking blijft zitten.

Gelukkig houden bijna alle honden van deze lekkernijen. Als je de hond wilt belonen, kun je hem het beste iets geven wat hij echt lekker vindt. Met zoveel keuze aan snoepjes ga je zeker iets vinden waar jouw hond dol op zal zijn!

Verschillende soorten beloningssnoepjes

Het is je ongetwijfeld al opgevallen, er zijn nogal wat verschillende snoepjes voor honden verkrijgbaar. Zo is de ene heel klein en zacht, de ander is groter en lijkt mee op een normale hondensnack.

Daarom is het verstandig om hier goed over na te denken. Enerzijds heeft dit ook te maken met bovenstaande punten, zoals de leeftijd van de hond, ingrediënten en de smaak van de snoepjes.

De beoordelingen van andere gebruikers

Nog een belangrijk punt om rekening mee te houden zijn de meningen en ervaringen die andere mensen hebben met dit hondensnoep. Informeer jezelf dus vooraf goed door ervaringen en reviews te lezen.

Veel mensen hebben deze beloningssnoepjes namelijk al gekocht voordat jij dat van plan bent om te doen. Het kan zijn dat deze mensen zeer positief zijn, of juist niet. Producten die geen positieve reviews krijgen kun je het beste links laten liggen.

De prijs van de beloningssnoepjes

De prijs is ook een belangrijk punt om te benoemen.Tot slot is de prijs vaak een doorslaggevende factor. Probeer in ieder geval een prijs te betalen die in verhouding staat tot de kwaliteit van de gedroogde snacks. De meeste mensen kijken niet op een paar euro meer of minder, maar niet iedereen kan zomaar meer uitgeven aan deze producten.

Tot slot is de prijs van de snoepjes een punt waar je rekening mee moet houden. Veel geld betalen betekent namelijk niet dat het ook beter is. Prijzen van deze beloningssnoepjes beginnen bij ongeveer € 5,- en kunnen oplopen tot € 110,-. Dit hangt voor het grootste gedeelte af van de hoeveelheid die in de verpakking zit.

honden beloningssnoep

Hoe vaak mag ik mijn hond een snoepje geven?

Er wordt regelmatig gezocht op hoe vaak je deze snoepjes aan jouw hond mag geven. Dat is een logische vraag, waar niet iedereen een goed antwoord op heeft. Gelukkig is hier een richtlijn voor!

De meeste baasjes hebben hier een vuistregel voor. Dat is dat ongeveer 10% van het totale hondenvoer van de hond uit snoepjes of andere snacks mag bestaan. Wanneer jouw viervoeter bijvoorbeeld dagelijks 250 gram hondenvoer eet, mag je hiervan 25 gram aan snoepjes geven.

Als een hond standaard teveel eet loopt hij of zij het risico last te krijgen van overgewicht, net zoals dat bij mensen het geval is. Ook dat is in Nederland bij veel honden helaas het geval. Let er daarnaast ook op dat je gezonde honden beloningssnoepjes geeft waar gezonde voedingsstoffen en ingrediënten in zitten.

Veelgestelde vragen

Hoeveel beloningssnoepjes mag ik mijn puppy geven?

Een goede richtlijn is de zogenaamde 10% regel, die ook bij volwassen honden wordt gehanteerd. Dit betekent dat 10% van zijn voeding uit snoep en snacks mag bestaan. Dus als jouw puppy 150 gram voeding pet dag eet, mag je hem ongeveer 15 gram beloningssnoepjes per dag geven.

Hoelang blijven honden beloningssnoepjes goed?

Beloningssnoepjes zijn gemiddeld 2 maanden houdbaar in een hondenvoer container. Houd er rekening mee dat de snoepjes vaak veel gezonde ingrediënten bevatten, zoals vitamine en eiwitten. Na verloopt van tijd verliezen de snoepjes deze belangrijke ingrediënten. Daarom is het altijd verstandig deze goed te bewaren!

Je bent aan het einde gekomen van dit artikel en we hopen dat je er iets aan hebt gehad. Ook als je op basis van dit artikel beloningssnoepjes hebt gekocht horen wij dat graag in de reacties hieronder!


kimberly

Over de auteur

Hoi! Ik ben Kimberly en ik ben schrijver voor Hondendeal. Als trots baasje van een Toller en mijn jarenlange ervaring met allerlei uiteenlopende hondenrassen help ik mijn bezoekers graag een goede keuze te maken. Dit kunnen nieuwe hondenproducten zijn, maar ik geef ook graag handige tips omtrent opvoeding en de leukste hondensporten. Als je een vraag hebt over één van de blogs op mijn website, neem dan gerust contact met mij op!

Plaats een reactie