Top 15 keer de beste anti schrokbak

beste anti schrokbak

Een anti schrokbak is een voerbak gemaakt voor honden die te snel hun bak leegeten. Schrokken leidt in veel gevallen uiteindelijk tot gezondheidsklachten en op korte termijn een opgeblazen gevoel en braken. Als jouw hond veel te snel eet dan is dit hét product om aan te schaffen!

In dit artikel neem ik je graag mee in onze zoektocht naar de beste anti schrokbak! Ook vertel ik je graag alles over het gebruik van deze voerbakken, en waarom je deze zou moeten kopen, waar je op moet letten en allerlei andere handige tips.

We kennen allemaal de “normale” hondenvoerbak voor honden, dit product is speciaal ontworpen voor honden die veel te snel eten. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust in de reacties hier onder aan de pagina! Tijdens onze zoektocht naar de beste schrokbak kijken we naar een aantal punten. Denk hierbij aan de prijs en kwaliteitsverhouding, de voor- en tegens van bepaalde producten in de beoordelingen van anderen.

Zo ben ik er van overtuigd dat jij geen miskoop doet! Tot slot sluiten we af met de werking van deze schrokbakken, en hoe je deze het beste kunt schoonmaken. Let op: vaak kun je de onderstaande producten in meerdere maten kopen, klik op “controleer prijs” om naar het product te gaan.

De beste anti schrokbak

Onze vijf favoriete anti schrokbakken

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande anti schrokbakken een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet het geval is kan je hieronder onze top vijf favorieten bekijken. Dit op basis van onze eigen ervaring, maar ook op die van andere hondenliefhebbers. Dit zijn producten die zichzelf inmiddels al bewezen hebben, en dus aan te raden zijn!

Kyjen Anti schrok voerbak

Op de eerste plaats in onze top vijf favorieten staat de anti schrokbak van Kyjen. Deze wordt beoordeeld met een 4,6 van de maximaal 5 sterren op basis van 33 reviews op Bol.com. Deze felgekleurde bak heeft een omtrek van 28 centimeter en is geschikt voor alle honden vanaf 6 maanden oud. Dankzij de vormen aan de binnenkant van de bak moet jouw hond z’n best doen om het voer eruit te halen.

Dit zorgt ervoor dat jouw hond minder snel kan eten. De bak is gemaakt van diervriendelijk materiaal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen! Bekijk ze allemaal door op de afbeelding hierboven te klikken.

KCMultisupplies Anti Schrok Voerbak Hond

Het tweede product in onze top vijf is de anti schrokbak van KCMultisupplies. Dit is op dit moment één van de populairste voerbakken op Bol.com. Hij wordt beoordeeld met een 4,6 van de maximaal 5 sterren op basis van 47 reviews op Bol.com.

De schrokbak is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren waaronder de afgebeelde, en felgroene en een rode. Net zoals het eerste product is deze gemaakt van diervriendelijk kunststof materiaal. Een echte aanrader dus!

Eat Slow Live Longer Anti schrokbak

De derde anti schrokbak is van Dat Slow Live Longer. Deze wordt beoordeeld met een 4,4 van de maximaal 5 sterren op basis van 83 reviews op Bol.com. Dit is ook één van de hardlopers, en dat is niet voor niets! Deze schrokbak is namelijk zeer gunstig geprijsd.

Hij is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en verkrijgbaar in de maten S en L. De kleinste heeft een diameter van 20 centimeter, de grootste is 29 centimeter. Ook deze voerbak is gemaakt van duurzaam en diervriendelijk materiaal, wat ons betreft heeft deze de beste prijs- kwaliteitsverhouding!

Neckermann Anti Schrokbak

De goedkoopste anti schrokbak in onze top vijf is van Neckermann. Deze wordt beoordeeld met een 3 van de maximaal 5 sterren op basis van 2 reviews op Bol.com. Deze anti schrokbak heeft een diameter van 23 centimeter en heeft een hoogte van 6,5 centimeter. De maximale inhoud is 500 milliliter.

Qua kleuren en maten heb je geen keuze, deze crèmekleurige variant is op dit moment de enige. Hij is gemaakt van hard kunststof en kan schoongemaakt worden in de vaatwasser, ideaal!

Adori Anti-Schrok Voerbak

We sluiten onze top vijf favorieten af met de anti schrokbak van Adori. Deze wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 28 reviews op Bol.com. Deze anti schrokbak is ideaal voor honden die niet heel erg schrokken, dit omdat er minder diepe groeven in zitten.

Dit maakt ‘m dan ook geschikt voor honden die enigszins angstig zijn voor de bakken. Het afgebeelde product hierboven is maat L, deze heeft een diameter van 22 centimeter en een maximale inhoud van 800 milliliter. Er is ook een maat M, en S verkrijgbaar voor kleinere honden.

Ik hoop dat je na het zien van onze top vijf favoriete producten een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is neem dan even een kijkje op de website van Bol.com. Daar heb je de keuze uit 261 verschillende anti schrokbakken!

Veelgestelde vragen

Wat is een anti schrokbak voor honden?

De anti schrokbak is specifiek ontwikkeld voor honden die hun hondenvoeding té snel opeten. Dit kan zorgen voor gezondheidsklachten op langere termijn, maar ook op korte termijn. De anti schrokbak zorgt ervoor dat jouw hond z’n eten rustig opeet. Dankzij de vormen in de bak kan de hond niet alles in één keer opeten, zoals dat bij een reguliere hondenvoerbak wel het geval is.

Wat zijn de voordelen van een anti schrokbak?

Op de eerste plaats is het grootste voordeel van de anti schrokbak dat jouw hond op een rustige manier z’n hondenvoer opeet. Dit kan voor allerlei gezondheidsklachten leiden. Op korte termijn kan dit zijn dat jouw hond braakt na het eten, veel hoest of winderig wordt. Met dit product ga je dit tegen.

Welke hondenvoeding is geschikt voor de anti schrokbak?

De meeste schrokbakken zijn geschikt voor de normale hondenbrokken. Je kan er natuurlijk ook natvoer in doen, of andere soorten hondenvoeding. Let er wel op dat je de anti schrokbak vaak schoon moet maken als je natvoer geeft!

Total
31
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
beste honden poepschep

Top 15 keer de beste honden poepschep

Volgende artikel
beste vetbed

Top 15 keer het beste vetbed

Gerelateerde artikelen