Top 15 keer de beste autobench

beste autobench

Het is belangrijk om jouw hond veilig te vervoeren in de auto. De autobench is speciaal ontworpen om perfect in de auto te passen, en hem tijdens de rit te beschermen. Je kan hiervoor natuurlijk ook andere oplossingen bedenken, maar een bench is wel de meest veilige manier.

In dit artikel neem ik je graag mee in onze zoektocht naar de beste autobench! Ook vertel ik je graag alles over het gebruik van deze benches, waarom je deze zou moeten kopen, en waar je op moet letten en allerlei andere handige tips.

Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust in de reacties hier onder aan de pagina! We hebben in voorgaande artikelen al andere hulpmiddelen besproken die je kunt gebruiken om jouw hond veilig te vervoeren, denk hierbij aan de honden autostoel en de hondenautogordel. In die artikel gaan we in op het gebruik van de autobench!

Tijdens onze zoektocht naar de beste bench voor in de auto kijken we naar een aantal punten. Denk hierbij aan de prijs en kwaliteitsverhouding, de voor- en tegens van bepaalde producten in de beoordelingen van anderen. Zo ben ik er van overtuigd dat jij geen miskoop doet! Let op: vaak kun je de onderstaande producten in meerdere maten en kleuren kopen, klik op “controleer prijs” om naar het product te gaan.

De beste autobench

Onze vijf favoriete honden autobenches

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande benches een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet het geval is kan je hieronder onze top vijf favoriete autobenches bekijken. Dit op basis van onze eigen ervaring, maar ook op die van andere hondenliefhebbers. Dit zijn producten die zichzelf inmiddels al bewezen hebben, en dus aan te raden zijn!

Adori Auto Hondenbench

Het eerste product in onze top vijf favorieten is de hondenbench van Adori. Deze wordt beoordeeld met een 4,3 van de maximaal 5 sterren op basis van 143 reviews op Bol.com. Dit type bench is prima binnenshuis te gebruiken, maar past ook in de meeste auto’s. Dit hangt er natuurlijk af van de grootte van de auto, bekijk daarom de afmetingen vooraf goed! Dit type komt in meerdere maten, vanaf maat XS tot XL.

Het hierboven afgebeelde product is maat M, deze is 76 centimeter lang, 48 centimeter breed en 54 centimeter hoog. Deze autobench bevat een bodem die voorzien is van antislip, en beschikt over twee deurtjes met beide 2 sloten. Deze bench gebruiken wij zelf al jaren en zijn er nog steeds zeer over te spreken!

Autobench voor honden zwart

Op de tweede plaats in onze top vijf favoriete benches voor in de auto staat een merkloos model, maar dat maakt ‘m niet minder goed! Deze wordt beoordeeld met een 4,1 van de maximaal 5 sterren op basis van 92 reviews op Bol.com. Het is dan ook één van de populairste modellen op dit moment.

Deze autobench is gemakkelijk op te vouwen en is verkrijgbaar in 6 verschillende formaten, deze lopen uiteen van een S tot XXL. Zo is er voor iedere hond een geschikte autobench te vinden! Ook deze bench is voorzien van twee deurtjes met ieder twee sloten. De bodem is voorzien van een stevige antislip en de stijlen zijn 3 millimeter dik.

REKE zwarte autobench

De derde autobench in deze lijst is van het merk REKE. Deze wordt beoordeeld met een 4,2 van de maximaal 5 sterren op basis van 125 reviews op Bol.com en hij is vergelijkbaar met de bovenstaande producten. Ook deze bench is verkrijgbaar in 6 verschillende maten die uiteen lopen van XS tot XXL.

Het afgebeelde product hierboven is maat L, deze is 91 centimeter lang, 61 centimeter breed en 67 centimeter hoog. Deze bench is dan ook geschikt voor kleine- en middelgrote honden. Net zoals de eerste twee benches heeft ook deze twee deuren, maar dan met één sluiting per deur in plaats van twee.

Topmast Autobench van nylon

Het vierde product in onze top vijf favorieten is de autobench van Topmast. Deze wordt beoordeeld met een 4,2 van de maximaal 5 sterren op basis van 58 reviews op Bol.com. Dit model is verkrijgbaar in verschillende maten, en kan je makkelijk meenemen en plaatsen in de auto, dit doordat deze bench is gemaakt van sterk nylon materiaal.

Het afgebeelde product hierboven is maat S, deze is 50 centimeter lang, 35 centimeter breed en 42 centimeter hoog. Ideaal om mee te nemen tijdens een vakantie of op een hondenshow!

Tectake honden autobench

We sluiten onze top vijf af met de hondenbench van Tectake. Deze wordt beoordeeld met een 4,4 van de maximaal 5 sterren op basis van 17 reviews op Bol.com. Dit model is specifiek gemaakt om perfect te passen in de achterbak van de auto. Deze zijn speciaal gemaakt voor mensen die de bench in de auto laten, en vaak met de hond of honden op pad gaan.

Hij is verkrijgbaar in meerdere maten, het afgebeelde product hierboven is 54 centimeter breed, 69 centimeter lang en 50 centimeter hoog. De binnenkant is afgewerkt met fineerhout, en dankzij het traliewerk is deze bench zeer solide en gaat hij lang mee!

Ik hoop dat je na het zien van onze top vijf favoriete producten een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is neem dan even een kijkje op de website van Bol.com. Daar heb je de keuze uit 567 benches die geschikt zijn om in de auto te gebruiken!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een autobench?

Op de eerste plaats is het grootste voordeel van de autobench veiligheid. Je kan jouw viervoeter natuurlijk ook op andere manieren veilig vervoeren in de auto, de bench biedt echter de meeste bescherming. Hij of zij kan niet door de auto lopen maar ook geen vuil achterlaten.

Wat is het verschil tussen een autohondengordel en autobench?

Als jouw hond met een autohondengordel vervoerd wordt kan hij nog steeds bijna overal bij. Zo kan hij dingen beschadigen in de auto of kauwen aan spullen in de auto. Ook kan hij vuil achterlaten. Tot slot voelen de meeste honden zich het prettigste in een autobench.

Welk formaat autobench moet ik kopen?

Jouw hond moet zich goed kunnen bewegen in de autobench. Hij of zij moet zonder problemen rechtop kunnen staan en gemakkelijk kunnen draaien. Het formaat meet je op door jouw hond op te meten, tel daar 20 centimeter bij op en je hebt het juiste formaat!

Total
1
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
beste lichtgevende hondenhalsband

Top 15 keer de beste lichtgevende hondenhalsband

Volgende artikel
schnoodle

Schnoodle

Gerelateerde artikelen