Top 20 keer de beste denkspelletjes

beste denkspelletjes

Ben je op zoek naar de beste denkspelletjes voor jouw hond? Dit soort spelletjes zijn ideaal om jouw hond mentaal uit te dagen! Het leuke van dit product is dat je hond in de meeste gevallen beloond wordt met iets lekkers, dat zorgt ervoor dat hij echt z’n best gaat doen. In dit artikel ga ik je alles vertellen over deze leuke denkspelletjes, en welke je het beste kunt kopen.

Tijdens ons onderzoek naar de beste denkspelletjes kijken we naar een aantal punten, denk hierbij aan de prijs- kwaliteitsverhouding, de voor- en nadelen en natuurlijk de mening van anderen. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Stel ze dan gerust in de reacties onderaan deze pagina! Let op: Van de meeste onderstaande producten zijn er meerdere maten of kleuren beschikbaar, klik op de button “controleer prijs” om naar het artikel te gaan.

In een vorig artikel hebben we een ander soort denkspelletje besproken, namelijk de snuffelmat. In principe is dat ook een leuk denkspelletje! Ik heb het eerder al even benoemd, maar bij de meeste denkspelletjes kan je iets lekkers verstoppen voor jouw hond. Denk hierbij aan kleine beloningssnoepjes of hondensnoepjes. Zo stimuleer je jouw hond om moeite te doen voor de beloning! Veel plezier met lezen!

De beste denkspelletjes voor je hond

Onze vijf favoriete honden denkspelletjes

Ik hoop dat je na het bekijken van de bovenstaande denkspelletjes een goede keuze hebt kunnen maken! Wil je toch nog even verder kijken of meer lezen over het gebruik van dit product? Bekijk hieronder onze vijf favorieten! Deze spelletjes voor honden hebben zich inmiddels al ruimschoots bewezen, en zijn het overwegen waard!

Trixie Honden Activity Flip Board

Op de eerste plaats in onze top vijf staat het denkspelletje van Trixie. Deze wordt beoordeeld met een 4 van de maximaal 5 sterren op basis van 38 reviews op Bol.com. Dit leuke denkspelletje bevat meerdere kegels en een draaischijf. Ook zitten er vakjes in die jouw hond op kan maken.

Het is bij dit spelletje de bedoeling dat je hondensnacks in de vakjes en onder de kegels stopt die jouw hond eruit kan halen. Dit product is gemaakt van duurzaam sterk kunststof materiaal, en kan bij normaal gebruik een hele tijd mee!

Kerbl Honden Denkspel Paw

Het tweede product in onze top vijf favorieten is het Kerbl honden denkspel. Deze wordt beoordeeld met een 4 van de maximaal 5 sterren op basis van 28 reviews op Bol.com. Net zoals het eerste product bevat deze allerlei kegels en draaischijven waar je hondensnoepjes in kunt verstoppen!

Dit product is geschikt voor alle soorten honden en is gemaakt van duurzaam houten materiaal. Jouw hond kan de kegels van het spel halen, en aan de schijven draaien zodat de beloning zichtbaar wordt. Het leuke is dat de draaischijf past werkt op het moment dat er één kegel van het spel afgehaald is. Jouw hond moet er dus goed bij nadenken!

Nina Ottosson Dog Twister honden denkspel

Op de derde plaats in onze top vijf staat het honden denkspel van Nina Ottosson. Deze wordt beoordeeld met een 4,4 van de maximaal 5 sterren op basis van 25 reviews op Bol.com. Dit spelletje is ingewikkelder dan de denkspelletjes hierboven, enige ervaring van jouw hond is dan ook wel vereist. Of je moet gewoon een hele slimme hond hebben!

Denkspelletjes werken met bepaalde moeilijkheidsgraden, later meer daarover, deze heeft een moeilijkheidsgraad van 3. Dit spelletje heeft allerlei taartpunten waar je snoepjes in kunt verstoppen. De hond moet deze taartpunten rond laten schuiven om bij de snoepjes te komen. Je kunt deze taartpunten ook vast zetten, om het nog iets ingewikkelder te maken.

Maralti Tumbler Honden Denkspel en Voerbal

Het vierde product in onze top vijf favoriete denkspelletjes is van Maralti. Deze wordt beoordeeld met een 4,3 van de maximaal 5 sterren op basis van 38 reviews op Bol.com. Dit leuke denkspelletje is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, namelijk de hierboven afgebeelde en een gele, groene en roze.

Bekijk ze allemaal door op de afbeelding hierboven te klikken! Dit denkspelletje heeft een ovaal achtige vorm, daardoor rolt deze niet in één rechte lijn, zoals normale hondenballen dat wel doen.

Deze bal kan je vullen met honden snoepjes, die er tijdens het rollen uit vallen. Jouw hond moet dus flink aan de slag om alle snoepjes eruit te krijgen! Het leuke van dit product is dat je ‘m op twee verschillende niveaus kan instellen, waarbij er eentje makkelijker is dan de andere. Met dit product kan jouw hond zich uren vermaken!

Trixie Dog Activity Memory Trainer

We sluiten deze top vijf af met de Activity Memory Trainer van Trixie. Deze wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 8 reviews op Bol.com. Dit spelletje werkt anders dan de bovenstaande denkspelletjes.

Het is namelijk een strategiespel, jouw hond moet op de bijgeleverde afstandsbediening gaan staan om een beloning te krijgen. Deze afstandsbediening zit niet aan het product vast, dus je kan ‘m neerzetten waar jij maar wilt.

Op die manier kan je de afstandsbediening verstoppen, jouw hond moet dan op zoek gaan naar deze afstandsbediening. Wij beleven een hoop plezier met dit product, al is het voor jezelf ook moeilijk om nieuwe plekken te ontdekken voor de afstandsbediening! Let op: Er worden geen baterijen meegeleverd, deze moet je apart kopen.

Ik hoop dat je na het lezen van onze top vijf favoriete denkspelletjes een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is dan raad ik je aan om even een kijkje te nemen op Bol.com. Hier hebben ze meer dan 470 verschillende soorten denkspelletjes! Daar zit er vast wel eentje tussen die bij jouw hond past!

Veelgestelde vragen

Wat is een denkspelletje voor honden?

Denkspelletjes voor honden zijn ontwikkeld om de hersenen te stimuleren en jouw hond uit te dagen om na te denken. Er zijn veel verschillende denkspellen verkrijgbaar, en ze hebben allemaal hun eigen moeilijkheidsgraad. Leuk om te weten: Hoe vaker jouw hond een denkspel doet, hoe beter hij deze spelletjes gaat begrijpen!

Wat is een goed denkspel voor honden?

In dit artikel lees je alles over de beste denkspellen voor honden. Als je voor het eerst een denkspel koopt, kies er dan eentje uit die de laagste moeilijkheidsgraad heeft. Als jouw hond deze spelletjes heel leuk vindt, dan ga je vanzelf meerdere spelletjes kopen. Wij hebben inmiddels een hele kast vol!

Hoe lang mag ik denkspelletjes doen met mijn hond?

De meeste honden hebben een aandacht spanne van zo’n 10 minuten. Daar kan je best iets langer van maken, als jouw hond er nog plezier in heeft. Maar ga het zeker niet langer doen dan 15 minuten.

Total
1
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
beste graanvrije hondensnacks

Top 15 keer de beste graanvrije hondensnacks

Volgende artikel
beste puppy voer

Top 15 keer het beste puppy voer

Gerelateerde artikelen