Top 15 keer het beste glutenvrije hondenvoer

beste glutenvrije hondenvoer

Ben je op zoek naar het beste glutenvrije hondenvoer? Dit type voeding is specifiek ontwikkeld voor honden die overgevoelig zijn voor bepaalde stoffen, of die een allergische reactie krijgen van het eten van normale hondenvoeding. Helaas zijn er ook honden die echt alleen glutenvrije hondenvoer voeding kunnen eten.

In dit artikel nemen we je mee in ons onderzoek naar het beste glutenvrije hondenvoer! Je leest hier alles over de aanschaf van glutenvrije hondenvoer, waar je bijvoorbeeld op moet letten, welke soorten er allemaal verkrijgbaar zijn maar vooral welke je het beste kunt kopen. Dit op basis van onze persoonlijke mening, maar ook de meningen van andere hondenliefhebbers. Dit glutenvrije hondenvoer heeft zich namelijk al ruimschoots bewezen, zo maak je altijd een verstandige keuze.

Het is vooraf van belang dat je weet waarvoor je glutenvrije hondenvoer koopt. Het is ook aan te raden om hondenvoer te bewaren in een hondenvoer container, dit zorgt ervoor dat het lekker lang vers blijft! Ook vertel ik je hoe je erachter komt welk soort glutenvrije hondenvoer jouw hond nodig heeft.

Tot slot geven we je in dit artikel graag een aantal bruikbare tips mee, zodat jij het meeste plezier hebt van het glutenvrije hondenvoer! Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust onderaan deze pagina!

Het beste glutenvrij hondenvoer

Onze vijf favoriete glutenvrije hondenvoeding

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande producten een goede keuze hebt kunnen maken. Als dat nog niet zo is lees dan gerust verder! Hieronder hebben wij een top vijf samengesteld, op basis van onze eigen ervaring met het product, of op de beoordeling van andere gebruikers.

Royal Canin Hypoallergenic

Op de eerste plaats in onze top vijf staat de hondenvoeding van Royal Canin. Dit type hondenvoer geven wij één van onze honden die helaas allergisch is voor normale hondenvoeding. Deze wordt beoordeeld met een 4,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 107 reviews op Bol.com. Het is niet voor niets één van de beste hypoallergene hondenvoeding. Dit product kent 1 eiwitbron, namelijk hydrolysaat.

Dit is een eiwit van geïsoleerd soja eiwit, en dat maakt deze hondenvoeding geschikt voor alle soorten honden die overgevoelig zijn voor normale hondenvoeding. De verpakking is verkrijgbaar in verschillende groottes vanaf 2 kilo tot 28 kilo. Wil je meer weten over deze hondenvoeding? Of welke ingrediënten er precies in dit product zitten? Klik op de afbeelding hierboven om alle product informatie te bekijken!

Carocroc Senior Silver Glutenvrij

Het tweede product in onze top vijf is het glutenvrije hondenvoer van Carocroc. Deze wordt beoordeeld met een 4,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 32 reviews op Bol.com. Dit type honden voeding is specifiek ontworpen voor de oudere honden. Dit product is verkrijgbaar in verschillende lekkere smaken, ook kan je kiezen uit twee verschillende verpakkingen.

Het afgebeelde formaat hierboven is 15 kilo, maar er is ook een kleinere verpakking van 3 kilo verkrijgbaar. Dit glutenvrije hondenvoer is gemaakt met de beste ingrediënten, waaronder kip, rijst, mais, gerst, lijnzaad et cetera. Wil je alle productinformatie? Klik dan op de afbeelding hierboven!

Farmfood Schotse Zalmolie Glutenvrij

Op de derde plaats staat het glutenvrije hondenvoer van Farmfood. Deze wordt beoordeeld met een 4,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 94 reviews op Bol.com. Dit is ook één van de populaire glutenvrije hondenvoeding op dit moment! Dit product is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, en is geschikt voor alle soorten honden.

Deze verpakking is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder een zak van 4, 12 en 15 kilo. Zoals bij vrijwel alle hondenvoeding, hoe groter de verpakking, hoe lager de prijs per kilo! Dit glutenvrije hondenvoer bevat bijvoorbeeld mais, tarwe, rijst en biergist. Als je alle product informatie wilt lezen, klik dan ok de afbeelding hierboven!

Versele Laga Opti Life Adult Medium

Het vierde product in onze top vijf is van Versele Laga. Dit glutenvrije hondenvoer wordt beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op basis van 14 reviews op Bol.com. Het is daarmee de hoogst haalbare score van onze lijst! Deze hondenvoeding is gemaakt van 81% dierlijke eiwitten en is geschikt voor middelgrote honden tot 25 kilo.

Het afgebeelde product hierboven heeft een lekkere kip en rijst smaak. Je kan dit product in twee verschillende verpakkingen krijgen, eentje van 2,5 kilo en eentje van 12 kilo. Gelukkig is er qua smaak meer keuze, deze kan je bekijken via de link hierboven.

Biofood Glutenvrij Lam & Rijst

We sluiten onze top vijf af met de glutenvrije hondenvoeding van Biofood. Deze wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 17 reviews op Bol.com. Dit hondenvoer heeft een heerlijke lam en rijst smaak en is gemaakt van puur lamsvlees. Dit product is goed voor de vacht, huid en de vertering, het is geschikt voor zowel puppy’s als voor volwassen honden.

De verpakking is verkrijgbaar in 3,5 kilo en de hierboven afgebeelde 13,5 kilo. De prijs is uiteraard het meest gunstig bij de grootste verpakking. Het mooie aan dit product is de toegevoegde zalmolie, dat zorgt voor een gezonde balans van omega-3 en omega-6 vetzuren. Bekijk alle ingrediënten door op de afbeelding hierboven te klikken!

Ik hoop dat je inmiddels een goede keuze hebt kunnen maken, als dat niet zo is kijk dan nog even rond op Bol.com, waar ze meer dan 2800 verschillende soorten glutenvrije hondenvoeding hebben!

Veelgestelde vragen

Wat is glutenvrij hondenvoer?

Glutenvrij hondenvoer is specifiek ontwikkel voor honden die een glutenallergie hebben, of spijsverteringsproblemen hebben. In dat geval moet je de hond glutenvrij hondenvoer geven. Als je dat niet doet, dan houdt je de problemen in stand, en dat je wil je natuurlijk niet.

Is glutenvrij hondenvoer ook graanvrij?

Honden die een glutenallergie hebben, hebben ook graanvrij hondenvoer nodig. Dat komt doordat er in granen ook gluten zitten.

Kan ik mijn hond zomaar glutenvrij hondenvoer geven?

Het korte antwoord op deze vraag is ja, het is alleen niet verstandig om dit zonder goede reden te doen.

Total
1
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
beste hypoallergeen hondenvoer

Top 15 keer het beste hypoallergeen hondenvoer

Volgende artikel
hondensnoepjes

Top 20 keer de beste hondensnoepjes

Gerelateerde artikelen