Top 15 keer de beste honden koelmat

beste honden koelmat

Een koelmat is hét product om in huis te halen tijdens de warme dagen. Zo’n verkoelende mat zorgt er namelijk voor dat jouw hond niet oververhit raakt. In tegenstelling tot mensen raken sommige honden sneller oververhit dan anderen, dit is de manier om oververhitting te voorkomen! Je kan een honden koelmat zowel binnen en buiten gebruiken. In dit artikel neem ik je graag mee in onze zoektocht naar de beste koelmat!

Ook vertel ik je graag alles over het gebruik van deze matten, en waarom je deze zou moeten kopen, waar je op moet letten en allerlei andere handige tips. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust in de reacties hier onder aan de pagina! Tijdens onze zoektocht naar de beste koelmat voor honden kijken we naar een aantal punten. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden om jouw hond te koelen tijdens tropisch warme dagen, denk bijvoorbeeld aan een hondenzwembad.

Denk hierbij aan de prijs en kwaliteitsverhouding, de voor- en tegens van bepaalde producten in de beoordelingen van anderen. Zo ben ik er van overtuigd dat jij geen miskoop doet! Tot slot sluiten we af met de werking van de koelmat, en hoe je deze het beste kan schoonmaken. Let op: vaak kun je de onderstaande producten in meerdere groot is en inhoud kopen, klik op “controleer prijs” omdat het artikel te gaan.

De beste koelmat

Onze vijf favoriete honden koelmatten

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande koelmatten een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet het geval is kan je hieronder onze top vijf favorieten bekijken. Dit op basis van onze eigen ervaring, maar ook op die van andere hondenliefhebbers. Dit zijn producten die zichzelf inmiddels al bewezen hebben, en dus aan te raden zijn!

1 CoolPets Koelmat 24/7

Het eerste product in onze top vijf koelmatten voor honden is van CoolPets. Deze wordt beoordeeld met een 4,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 38 reviews op Bol.com. Het is één van de populairste honden koelmatten van dit moment. Deze mat is verkrijgbaar in 3 verschillende maten, namelijk S, M en L. De afgebeelde koelmat hierboven is een maat L, deze is 90 centimeter lang en 60 centimeter breed. De kleinere varianten zijn uiteraard een stuk goedkoper. Bekijk ze allemaal door op het product hierboven te klikken! Deze mat werkt middels een verkoelende gel die geactiveerd wordt als jouw hond erop gaat liggen. Een echte aanrader!

2 Beeztees Quick Cooler Koelmat

De tweede koelmat voor honden is van het bekende merk Beeztees. Deze wordt beoordeeld met een 3,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 34 reviews op Bol.com. Net zoals het eerste product is dit één van de betere koelmatten die op dit moment verkrijgbaar zijn. Ook deze koelmat is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Het afgebeelde product hierboven is een maat S die 65 centimeter lang, en 50 centimeter breed is. De koelmat begint met koelen vanaf het moment dat jouw hond erop gaat liggen. Het leuke van deze mat is dat hij zichzelf als het ware “oplaad” zodra er geen druk meer wordt uitgeoefend.

3 Trixie Cooling Mat

Op de derde plaats staat de koelmat voor honden van Trixie. Deze wordt beoordeeld met een 4 van de maximaal 5 sterren op basis van 25 reviews op Bol.com. De koelmat is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Daarmee is hij geschikt voor vrijwel alle honden! Net zoals de bovenste twee koelmatten werkt ook deze middels een geld die geactiveerd wordt zodra jouw hond op de mat gaat liggen. Deze doet dan ook precies wat je ervan mag verwachten, jouw hond koel houden!

4 Scruffs Cooling grote honden

Het vierde product in onze top vijf is speciaal gemaakt voor de grotere honden. En ook deze koelmat wordt zeer positief beoordeeld! Hij krijg een 4,2 van de maximaal 5 sterren op basis van 54 reviews op Bol.com. De Scruffs koelmat is ook verkrijgbaar voor de kleinere honden, maar dit is één van de weinige merken die echt veel aandacht besteed aan grotere maten. Zo is de XL maar liefst 120 centimeter bij 75 centimeter! De koelmat is gevuld met een koelende gel die geactiveerd wordt zodra jouw hond op de mat stapt. De verkoelende werking is maximaal een uur, daarna moet deze weer “opgeladen” worden. Dit gaat vanzelf zodra er geen druk meer op de mat staat!

5 Professor Q Koelmat voor honden

We sluiten onze top vijf af met de koelmat van Professor Q. Deze wordt beoordeeld met een 3,4 van de maximaal 5 sterren op basis van 15 reviews op Bol.com. Deze mat werkt op dezelfde manier als de bovenstaande producten, maar is met 40 bij 50 centimeter een stukje kleiner. Ook dit product werkt met een gel die werkzaam wordt zodra jouw hond op de mat gaat liggen. Wat ons betreft een goede koop als je een kleinere hond hebt!

Ik hoop dat je na het zien van onze top vijf favoriete producten een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is neem dan even een kijkje op de website van Bol.com. Daar heb je de keuze uit meer dan 290 verschillende koelmatten!

Total
7
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
beste hondenhuisje

Top 15 keer het beste hondenhuisje

Volgende artikel
beste hondentandenborstel

Top 15 keer de beste hondentandenborstel

Gerelateerde artikelen