Top 20 keer de beste hondenkluif

hondenkluif

Ben je op zoek naar de beste hondenkluif? Een hondenkluif is een lekkere snack waar je jouw hond mee kunt verassen, maar die tegelijkertijd ook het gebit verzorgd. De meeste honden zijn gek op kluiven! In dit artikel nemen we je mee in ons onderzoek naar de beste hondenkluif voor honden!

Je leest hier alles over de aanschaf van een hondenkluif, waar je bijvoorbeeld op moet letten, welke soorten er allemaal verkrijgbaar zijn maar vooral welke je het beste kunt kopen. Maar ook hoe vaak je een hond dit product mag geven. Dit op basis van onze persoonlijke mening, maar ook de meningen van andere hondenliefhebbers.

Ook vertel ik je waarom dit gezond is voor het gebit van jouw hond, net zoals je af en toe de tanden van een hond moet poetsen met een speciale tandenborstel en tandpasta. Deze hondenkluiven hebben zich namelijk al ruimschoots bewezen, zo maak je altijd een verstandige keuze.

Het is vooraf van belang dat je weet waarvoor je een hondenkluif koopt. Tot slot geven we je in dit artikel graag een aantal bruikbare tips mee, zodat jouw hond het meeste plezier heeft van deze kluifjes! Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust onderaan deze pagina!

De beste honden kluif

Onze vijf favoriete honden kluiven

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande producten een goede keuze hebt kunnen maken. Als dat nog niet zo is lees dan gerust verder! Hieronder hebben wij een top vijf samengesteld, op basis van onze eigen ervaring met het product, of op de beoordeling van andere gebruikers.

Petsnack gedroogde runderlong kluif

Het eerste product in onze top vijf favorieten is van Petsnack. Deze kluifjes worden beoordeeld met een 4,6 van de maximaal 5 sterren op basis van 10 reviews op Bol.com. Gedroogde runderlong vinden verreweg de meeste honden heerlijk om op te kauwen!

Deze kluifjes kan je een hond geven als lekker snack voor tussendoor, of als beloning. Het afgebeelde product hierboven heeft een inhoud van 1 kilo. Het leuke is dat als je er meerdere tegelijkertijd koopt je korting oploopt tot 34%!

Petsnack Kalfshoeven Hondensnack

Op de tweede plek in onze top vijf staat wederom een product van Petsnack! Deze wordt beoordeeld met een 4,4 van de maximaal 5 sterren op basis van 20 reviews op Bol.com. Deze hondenkluif is één van de populairste kluiven op dit moment, en mag daarom zeker niet ontbreken!

Dit product is geschikt voor iedere hond en de verpakking heeft een inhoud van ongeveer 100 stuks. Net zoals het eerste product krijg je hierbij ook stapelkorting, deze kan oplopen tot 15%. Let op: Laat deze kalfshoeven eerst 3 minuten weken in lauw water, zo zijn ze het beste te kluiven!

Bonzo Mini Kluiven Hondensnacks

Het derde product in onze top vijf is van het merk Bonzo. Deze mini kluiven worden beoordeeld met een 4,3 van de maximaal 5 sterren op basis van 8 reviews op Bol.com. Deze honden kluiven zijn goed voor het gebit van jouw hond en gaan tandplak tegen.

Ze bevatten ook veel vitaminen, mineralen en vezels die de spijsvertering van de hond ondersteunen. Je geeft deze kleine kluifjes als beloning of als lekker snack tussendoor. De verpakking heeft een inhoud van 500 gram, hierboven zie je de multi-pack. Als je deze koopt krijg je 6 doosjes, daar kan je wel een tijdje mee voorruit!

Petstyleliving Gepofte Een kluif

Op de vierde plaats staan de lekkere kluifjes van Petstyleliving. Deze worden beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op basis van 5 reviews. Het is hiermee ons best beoordeelde product, en onze honden zijn er dol op! Deze kluifjes hebben de vorm van een ring en zijn voor een deel gemaakt van eend.

Ze zijn ongeveer 7,5 centimeter in omtrek per stuk, daar kan iedere hond wel even lekker op kauwen! In het afgebeelde product hierboven zitten er 20 van deze ringen in de verpakking. Het leuke is dat je ook hier stapelkorting kunt krijgen als je er meerdere tegelijkertijd koopt. Wij kopen zelf altijd meerdere verpakkingen, want dit soort producten blijven heel lang goed.

Petstyleliving Gepofte ring met kip

We sluiten deze top vijf af met de hondenkluif van Petstyleliving. Deze worden beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 9 reviews op Bol.com. Deze lekkere hondenkluif is ongeveer 19 centimeter in omtrekt, en is dan ook geschikt voor middel- en grotere honden. Ze kunnen hier heerlijk op kauwen!

Net zoals de kauwstaven zorgt dit product voor een vermindering van tandsteen en tandplak. De meeste honden vinden de smaak van kip heerlijk en kunnen er uren op kluiven! Ook is dit product 100% natuurlijk, net zoals de kluifjes op de vierde plek, onze honden vinden deze heerlijk!

Ik hoop dat je na het lezen van onze top vijf favoriete hondenkluiven een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is dan raad ik je aan om even een kijkje te nemen op Bol.com. Hier hebben ze 344 verschillende soorten hondenkluiven! Daar zit er vast wel eentje tussen die bij jouw hond past!

beste hondenkluif

Veelgestelde vragen

Zijn hondenkluiven geschikt voor puppy’s?

Grote kluiven zijn niet geschikt voor jonge honden. Lees ons artikel over de beste puppy snacks voor lekkere snacks voor jouw puppy!

Welke voordelen heeft de hondenkluif?

De hondenkluif is niet alleen heel erg lekker, maar het zorgt er tijdens het kauwen ook voor dat het gebit voor een deel gereinigd wordt. Zo verklein je de kans op gebitsproblemen. Ook bevatten veel kluifjes allerlei gezonde en voedzame stoffen.

Is een hondenkluif gevaarlijk?

Het korte antwoord op deze vraag is nee, het is in principe niet gevaarlijk. Zorg er wel voor dat je altijd in de buurt bent als jouw hond aan het kauwen is op een hondenbot. Het is ook verstandig om het laatste kleine stukje van de kluif weg te gooien, dit in verband met verstikkingsgevaar.

Total
0
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
beste senior hondenvoer

Top 15 keer het beste senior hondenvoer

Volgende artikel
beste hondenbench

Top 20 keer de beste hondenbench

Gerelateerde artikelen