Top 15 keer de beste hondenlampjes

beste hondenlampje

Een honden lamp is een klein en opvallend product, dat ervoor zorgt dat jouw hond goed zichtbaar is in het donker. Zeker als je achteraf woont waar het vaak donker is, is dit prettig voor jezelf maar ook voor andere weggebruikers. Het zorgt er namelijk voor dat de kans op ongelukken kleiner wordt.

In dit artikel vertel ik je alles over de beste hondenlampjes! In dit artikel ga ik je alles vertellen over hondenlampjes, en welke je het beste kunt kopen. Tijdens ons onderzoek naar het beste hondenlampje kijken we naar een aantal punten, denk hierbij aan de prijs- kwaliteitsverhouding, de voor- en nadelen en natuurlijk de mening van anderen.

Maar ook hoe je deze het beste aan jouw hond kunt bevestigen. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Stel ze dan gerust in de reacties onderaan deze pagina!

Let op: Van de meeste onderstaande producten zijn er meerdere maten of kleuren beschikbaar, klik op de button “controleer prijs” om naar het artikel te gaan. Veel plezier met lezen!

De beste hondenlamp

Onze vijf favoriete hondenlampen

Ik hoop dat je na het bekijken van de bovenstaande hondenlampen een goede keuze hebt kunnen maken! Wil je toch nog even verder kijken of meer lezen over het gebruik van dit product? Bekijk hieronder onze vijf favorieten! Deze lampjes voor honden hebben zich inmiddels al ruimschoots bewezen, en zijn het overwegen waard!

Orbiloc Pet Safety Light Veiligheidslicht

Op de eerste plaats in onze top vijf staat de Orbiloc Pet Safety Light. Deze wordt beoordeeld met een 4,1 van de maximaal vijf sterren basis van 25 reviews op Bol.com. Dit is een van de hardlopers, en dat is niet voor niets!

Dit model is beschikbaar in vijf verschillende kleuren en is maar liefst tot 5 km zichtbaar! Deze ronde lamp is gemakkelijk vast te maken aan de riem, hondenhalsband of hondentuigje en de batterijgaas tot 250 uur mee. Oké is deze lamp stevig en is hij waterbestendig. Een echte aanrader!

Orbiloc Dog Dual Dierenlampje

Ook het tweede product is van Orbiloc. Deze wordt beoordeeld met een 4,4 van de maximaal vijf sterren op basis van 29 reviews op Bol.com. Ook deze lamp is zichtbaar tot 5 km, en hij is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Dit honden lampje is schokbestendig en waterbestendig.

Het grote verschil met het vorige product, is dat deze nog sterker is en een druk tot wel 100 kg aankan. Je kan de lamp instellen als knipperend of vast, bij de vaste verlichting gaat de batterij ongeveer 100 uur mee, in de knipperende stand kan deze tot 250 uur aan. Het bevestigen van dit lampje is net zo gemakkelijk als het eerste product.

Beeztees LED hondenlampje

Het hondenlampje van Beeztees is de beste in de prijs- kwaliteitsverhouding. Hij wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal vijf sterren op Bol.com. Dit lampje is waterbestendig en is verkrijgbaar in twee kleuren, een groene en een gele variant. Ook dit lampje heeft twee verschillende standen, knipperend of vast.

Hij gaat 50 uur mee in de vaste stand en tot 100 uur in de knipperende stand. Net zoals het product hierboven is deze schokbestendig en kan hij een druk aan tot 100 kg. Met dit lampje is jouw hond gegarandeerd goed zichtbaar in het donker!

Rogz Hondenlampje

Dit 100 lampje is de goedkoopste oplossing. Hij wordt beoordeeld met een 3,6 van de maximaal vijf sterren op basis van zeven reviews op Bol.com. Hij is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, waaronder oranje, roze blauw, rood.

En ook dit 100 lampje is waterbestendig. De bevestiging is eveneens gemakkelijk, zo kun je hem bevestigen aan de riem, tuigje of de halsband. En ook deze kun je knipperend of vast instellen!

Max & Molly Matrix Ultra Led Hondenlampje

Tot slot het hondenlampje van Max en Molly. In onze top vijf is dit de lamp die de meeste licht standen heeft, namelijk drie. Dit product wordt beoordeeld met een 3,8 van de maximaal vijf sterren op basis van echt reviews op Bol.com. Dit honden lampje werkt niet op batterijen, maar is gemakkelijk op te laden.

Binnen 45 minuten is deze volledig opgeladen, en gaat hij vier uur mee. Het lampje is water afstotend en is gemakkelijk te bevestigen aan de halsband, of honden tuigje. Er is altijd een kleur die bij jou past, je hebt namelijk de keuze uit zeven verschillende kleuren!

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande hondenlampjes een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat niet zo is, of je wilt gewoon meer weten over het lampje voor honden, lees dan snel verder. Zit het juiste model er niet tussen? Bekijk dan de website van Bol.com, daar hebben ze de keuze uit 160 verschillende soorten lampjes!

Veelgestelde vragen

Wat is een hondenlampje?

Een hondenlampje is een product dat je aan het hondentuig, riem of halsband vast kunt maken. Het zorgt ervoor dat jouw hond beter zichtbaar is in het donker.

Wat zijn de voordelen van een hondenlamp?

In dit artikel kan je alle voordelen lezen, het voornaamste voordeel is dat de hond beter zichtbaar is in het donker. Dat is niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor andere weggebruikers.

Waar moet je op letten?

Het is belangrijk om voordat je er eentje koopt te kijken hoelang de batterij meegaat. Dan weet je precies wanneer je ‘m moet vervangen. Ook is het goed om te weten of het lampje voor jouw hond waterdicht is, en of deze schokbestendig is. Tot slot moet je kijken naar de maximale afstand waarop de lamp zichtbaar is.

Total
1
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
beste muilkorf

Top 15 keer de beste muilkorf

Volgende artikel
beste hondenluik

Top 10 keer het beste hondenluik

Gerelateerde artikelen