Top 10 keer de beste hondenpenning

hondenpenning beste

Een hondenpenning is een leuk product om aan de halsband van jouw hond te bevestigen. Het ziet er niet alleen stoer uit, maar het heeft ook een bepaald doel. Zo’n penning is namelijk voorzien van de naam van de hond, maar ook met wie er contact opgenomen moet worden als hij verdwaald is. Dat wil geen enkel baasje, maar helaas gebeurd het nog wel eens. In dit artikel vertel ik je graag alles over de beste hondenpenning!

Maar ook hoe je deze het beste kunt bevestigen, zodat jij en jouw hond er het meeste plezier aan beleven! Ook vertel ik je graag een aantal handige tips over het schoonmaken van dit product en natuurlijk hoe deze werkt. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust bij de reacties onderaan deze pagina! Tijdens onze zoektocht naar de beste hondenpenning kijken we standaard naar verschillende punten.

Denk hierbij aan de prijs- kwaliteitsverhouding, de voor- en nadelen en natuurlijk hoe anderen de hondenpenning beoordelen. Zo weet je zeker dat jij geen miskoop doet! Let op: Meestal zijn de onderstaande producten verkrijgbaar in verschillende maten, klik op de knop “controleer prijs” om direct naar het artikel te gaan.

De beste hondenpenning

Onze vijf favoriete honden penningen

Hopelijk heb je al een goede keuze kunnen maken na het zien van de bovenstaande producten. Als dat nog niet zo eens bekijk dan hier onder onze vijf favoriete producten op basis van de meningen van anderen. Zo kun jij een penning voor jouw hond kopen die zich inmiddels al heeft bewezen bij andere honden eigenaren.

Keltora Hondenpenning Cirkel Medium

Op de eerste plaats in onze top vijf staat de hondenpenning van Keltora. Deze wordt beoordeeld met een 4,4 van de maximaal 5 sterren op basis van 36 reviews op Bol.com. Deze leuke ronde penning is verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk Small, Medium en Large. Het hierboven afgebeelde product is Medium, deze heeft een omtrekt van 30 millimeter.

Deze roestvrijstalen penning kan je aan beide kanten laten graveren met de gegevens van jouw hond, en natuurlijk een telefoonnummer in geval van nood. Je kan deze zelf aanleveren en je hebt 3 regels per zijde en 16 karakters (inclusief de spaties). Een echte aanrader!

Keltora Hondenpenning Bot Small

Het tweede product is onze lijst is wederom van Keltora. Deze heeft de vorm van een botje en wordt beoordeeld met een 4,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 43 reviews op Bol.com. Ook dit is net zoals het eerste product één van de populairste hondenpenningen van dit moment! Ook deze penning is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, namelijk Small, Medium en Large.

Hierboven zie je de kleinste variant, deze is 25 millimeter breed en 17 millimeter hoog. De penning is gemaakt van duurzaam RVS materiaal en kan aan beide kanten worden gegraveerd. Hierbij heb je de mogelijkheid om maximaal 18 karakters (inclusief spaties) aan te leveren, aan beide kanten.

Hondenpenning Rond met oog

Op de derde plaats staat de leuke hondenpenning van Hondenpenning.net. Deze wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 28 reviews op Bol.com. Dit merk staat bekend om de voordelige honden penningen waarbij de prijs van de gravering is inbegrepen. Hierbij heb je de mogelijkheid om tot vier regels tekst te graveren op één zijde van de penning.

Dit product is verkrijgbaar in allerlei verschillende leuke kleuren, bekijk ze allemaal door op de afbeelding hierboven te klikken! Als je deze koopt krijg je een penning die een omtrek heeft van 23 millimeter. Tegen een meerprijs kan je ook een grotere hondenpenning ontvangen!

Keltora Penning Hart Medium

Het vierde product in onze top vijf favorieten is wederom een hondenpenning van Keltora! Deze wordt beoordeeld met een 4,6 van de maximaal 5 sterren op basis van 9 review sop Bol.com. Dit model heeft een hartjesvorm en ook hierbij kan je kiezen uit drie verschillende maten, namelijk Small, Medium en Large.

Hierboven zie je de Medium variant, deze is 30 millimeter lang en 30 millimeter hoog. Ook deze penning is gemaakt van duurzaam RVS materiaal en kan aan beide kant worden gegraveerd. Hierbij kan je 3 regels per kant graveren met maximaal 16 kaarters (inclusief spaties).

Red Dingo Hondenpenning QR Code

We sluiten onze top vijf af met de hondenpenning van Red Dingo. Dit product is anders dan de bovenstaande producten, deze werkt namelijk middels een QR code! Hij wordt beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op basis van 4 reviews op Bol.com. Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een telefoon bij zich, ik zelf ook tijdens het wandelen.

In dit geval kan je de code op de achterkant van de penning scannen, en word je doorgelinkt naar de PetHub database. Het leuke van deze penning is dat je geen nieuwe hoeft te kopen als je bijvoorbeeld gaat verhuizen, je kan jouw eigen informatie namelijk zelf aanpassen!

Ik hoop dat je na het lezen van onze top vijf favorieten een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is dan raad ik je aan om even een kijkje te nemen op Bol.com. Hier hebben ze meer dan 1800 verschillende soorten penningen voor honden! Daar moet er vast wel eentje tussen zitten!

hondenpenning

Veelgestelde vragen

Wat is een hondenpenning?

Een hondenpenning is een product dat je om de halsband of hondentuig van de hond kunt bevestigen. Het bevat belangrijke informatie over de eigenaar van de hond, en de naam van de hond.

Waarom zou je een hondenpenning kopen?

Het bevat informatie over de eigenaar van de hond. Stel je voor dat de hond wegloopt, diegene die de hond vindt kan contact opnemen met de eigenaar van de hond. Ook zie een hondenpenning er gewoon ontzettend leuk uit!

Welke verschillende soorten hondenpenning zijn er?

In dit artikel heb je een aantal verschillende soorten gezien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Kies er eentje uit die je leuk vindt en bij je past!

Total
0
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel

Hoe vaak moet ik mijn hond ontwormen?

Volgende artikel
hondenhaar

Verschillende soorten hondenhaar

Gerelateerde artikelen