Top 15 keer de beste puppy snacks

beste puppy snacks

Ben je op zoek naar de beste puppy snacks? Dit product is ideaal om jouw pup te belonen voor goed gedrag, en kan gebruikt worden tijdens de puppycursus. In dit artikel vertel ik je alles over de beste puppy snacks! In dit artikel ga ik je alles vertellen over puppy snacks, en welke je het beste kunt kopen.

Tijdens ons onderzoek naar de beste puppy snacks kijken we naar een aantal punten, denk hierbij aan de prijs- kwaliteitsverhouding, de voor- en nadelen en natuurlijk de mening van anderen. Als je op zoek bent naar snacks voor een volwassen hond bekijk dan ons eerder gepubliceerde artikel door hier te klikken!

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Stel ze dan gerust in de reacties onderaan deze pagina! Let op: Van de meeste onderstaande producten zijn er meerdere maten of kleuren beschikbaar, klik op de button “controleer prijs” om naar het artikel te gaan. Veel plezier met lezen!

De beste puppy snacks

Onze vijf favoriete puppy snacks

Ik hoop dat je na het bekijken van de bovenstaande puppy snacks een goede keuze hebt kunnen maken! Wil je toch nog even verder kijken of meer lezen over het gebruik van dit product? Bekijk hieronder onze vijf favorieten! Deze snacks voor puppy’s hebben zich inmiddels al ruimschoots bewezen, en zijn het overwegen waard!

Biofood schapenvet Mini Puppy Snacks

Op de eerste plaats in onze top vijf puppy snacks staan de Mini Bonbons gemaakt van schapenvet. Deze worden beoordeeld met een 4,6 van de maximaal 5 sterren op basis van 7 reviews op Bol.com. Dit product is verkrijgbaar in allerlei verschillende smaken en verpakkingsgroottes.

Het hierboven afgebeelde product smaakt naar zalm, maar je kunt ook kiezen voor pens, zeewier et cetera. Deze bonbons zijn ideaal om te geven als tussendoortje of beloning en bevatten veel essentiële vitamines en vetzuren. Ook zorgt het voor een mooie glanzende vacht!

Kong Stuff’n Paste Puppy Snack

Het tweede product in onze top vijf favoriete puppy snacks is de Stuff’n Paste van Kong. Deze wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 23 reviews op Bol.com. Dit product is ideaal te gebruiken met puppy speelgoed van Kong, zoals de snackbal of Extreme Dental sticks.

Deze speeltjes hebben allerlei gaatjes waar je deze pasta in kan doen. Jonge pups, maar ook volwassen honden, vinden dit heerlijk! Dit product heeft een aantrekkelijke lever smaak en nodigt jouw hond uit om alles op te eten!

Bellobox puppy snacks cadeaubox

Op de derde plaats in onze top vijf staat de cadeaubox van Bellobox. Deze wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 4 reviews op Bol.com. Bello Box is één van de nieuwkomers op de markt en richt zich volledig op natuurlijke en gezonde producten voor jouw pup. Als je deze leuke cadeaubox koopt krijg je in totaal 8 verschillende lekkere honden snacks.

Deze zijn geschikt voor honden tot ongeveer 6 maanden oud. Er zijn ook andere producten verkrijgbaar voor volwassen honden, klik op de afbeelding hierboven om ze allemaal te bekijken! Leuk om te weten: Een deel van de winst wordt aan goede doelen gegeven, en je ontvangt een leuke verassing bij iedere bestelling!

Proline Boxby Puppy Snacks

Het vierde product in onze lijst is van Proline Boxby. Deze zijn tot op heden nog door niemand beoordeeld, ben jij de eerste die ze test? Proline heeft grappige puppy snacks op de markt gebracht dat smaakt naar kip, vis en sushi! Vrijwel iedere pup zal deze snacks heerlijk vinden! Proline biedt ze ook aan als combinatieverpakking, deze kan je hier bekijken. Deze is wel door iemand beoordeeld, met een 5 van de maximaal 5 sterren. Klinkt goed!

Petsnack Mix Bones Puppy Snacks

Op de laatste plaats in onze top vijf favoriete puppy snacks staan de bekende snacks in de vorm van een klein botje. Deze worden beoordeeld met een 4,6 van de maximaal 5 sterren op basis van 47 reviews op Bol.com. Dit product is verkrijgbaar in allerlei verschillende verpakkingen. Het hierboven afgebeelde product heeft een inhoud van 500 gram. Daar kan je dus een hele tijd mee voorruit!

Dit zijn de typische snoepjes die vaak gebruikt worden om een jonge pup te trainen, of als de hond wat ouders is op de hondensport. Tip: Als je deze hondensnacks wilt kopen, dan kan je ze heel makkelijk opbergen in een honden beloningstasje, daar hebben we eerder over geschreven! Wij gebruiken deze snoepjes in één van onze snuffelmatten, daar zijn ze ook uitermate geschikt voor!

Ik hoop dat je na het lezen van onze top vijf favoriete puppy snacks een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is dan raad ik je aan om even een kijkje te nemen op Bol.com. Hier hebben ze 317 verschillende soorten puppy snacks! Daar zit er vast wel eentje tussen die bij jouw hond past!

Veelgestelde vragen

Hoeveel snacks mag ik mijn puppy geven?

Over het algemeen moet je ervoor zorgen dat je niet meer dan 15% naast het reguliere hondenvoer geeft aan jouw puppy. Dit betekent dat je maar een paar kleine snacks mag geven aan jouw jonge hond.

Voorkomen puppy snacks gebitsproblemen?

Er zijn puppy snacks die een reinigend effect hebben op de jonge puppy tandjes. Dit zijn vaak de producten met ribbeltjes die het tandplak verwijderen als jouw pup aan het kauwen is.

Waar moet je rekening mee houden?

Let er goed op dat je snacks haalt die specifiek zijn ontwikkeld voor puppy’s. Het is natuurlijk goed mogelijk dat puppy snacks ook geschikt zijn voor volwassen honden, maar andersom is dat zeker niet altijd zo! Let er vooral in het begin op dat jouw pup geen allergische reactie krijgt na het eten van een bepaalde puppy snack.

Total
1
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
beste hypoallergene hondensnacks

Top 15 keer de beste hypoallergene hondensnacks

Volgende artikel
beste bijtmouw

Top 10 keer de beste bijtmouw

Gerelateerde artikelen