Top 20 keer het beste puppy speelgoed

beste puppyspeelgoed

Mag je eindelijk binnenkort je puppy ophalen? Maar ben je nog op zoek naar het beste puppy speelgoed? In dit artikel vertel ik je alles over speelgoed voor pups! Speciaal puppy speelgoed is namelijk onmisbaar voor een jonge hond, dit omdat ze vaak erg druk zijn, en overal hun scherpe tandjes in zetten.

In dit uitgebreide artikel vertellen we jou alles over speelgoed voor puppy’s. We vertellen je welke vijf speeltjes tot onze favorieten behoren, op basis van de reviews van anderen en onze persoonlijke ervaring. Aan het einde weet je alles over dit honden product en welke jij het beste kunt aanschaffen voor jou trouwe viervoeter.

Tijdens ons onderzoek naar het beste puppy speelgoed kijken we naar een aantal punten, denk hierbij aan de prijs- kwaliteitsverhouding, de voor- en nadelen en natuurlijk de mening van anderen.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Stel ze dan gerust in de reacties onderaan deze pagina! Let op: Van de meeste onderstaande producten zijn er meerdere maten of kleuren beschikbaar, klik op de button “controleer prijs” om naar het artikel te gaan. Veel plezier met lezen!

Het beste puppy speelgoed

Onze vijf favoriete puppy speeltjes

Ik hoop dat je na het bekijken van de bovenstaande speeltjes een goede keuze hebt kunnen maken! Wil je toch nog even verder kijken of meer lezen over het gebruik van puppy speelgoed? Bekijk hieronder onze vijf favorieten! Dit puppy speelgoed heeft zich inmiddels al ruimschoots bewezen, en zijn het overwegen waard!

Kong Puppy – Kauwbot Hondenspeelgoed Small

Op de eerste plaats staat de puppy kauwbot van Kong. Dit speeltje wordt beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 26 reviews op Bol.com. Het is daarmee één van de populairste hondenspeeltjes voor jonge honden. Deze zijn speciaal gemaakt voor jonge pups vanwege het kleine formaat en zachte latex materiaal.

Kong staat bekend als goed merk in de hondenwereld, en wordt geprezen vanwege hun sterkte speeltjes voor honden. Dit leuke puppy speelgoed is verkrijgbaar in twee kleuren, blauw en roze. Een absolute aanrader!

Nylabone Puppy Teething Pacifier Flexible

Op de tweede plaats in onze top vijf staat de Nylabone Pacifier, een speeltje voor de echte knager! Dit product wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 17 reviews op Bol.com. Dit product is uitermate geschikt voor jonge honden die graag overal hun tandjes in zetten.

Hij is geschikt voor honden tot ongeveer 7 kilo en is gemaakt van nylon en is daarom zacht kauwmateriaal! Een prettig speeltje voor jouw jonge hond. Let op: Zodra jouw hond alle tandjes heeft gewisseld is deze niet geschikt, dan kan je het beste een ander speeltje uitkiezen.

Beeztees Puppy Baitro Kauwring

Het derde favoriete puppy speelgoed is van Beeztees. Deze wordt beoordeeld met een 4,2 van de maximaal 5 sterren op basis van 13 reviews op Bol.com. Dit speeltje heeft de vorm van een ring met zachte pluche wat ‘m een ideaal speeltje maakt voor jonge honden. Dit speeltje zorgt voor een verlichting van de tanden die doorkomen. Ook voorkomt dit speeltje tandsteen en tandplak, wat wil je nog meer?

Kong Trektouw Puppy Goodie Bone Xs

Op de vierde plaats staat wederom een puppy speeltje van het merk Kong! Deze wordt beoordeeld met een 4,3 van de maximaal 5 sterren op Bol.com. De Goodie Bone is vergelijkbaar met het eerste speeltje, alleen deze heeft de vorm van een bot met een touw.

Ook deze is verkrijgbaar in blauw en roze en is gemaakt van hetzelfde zachte materiaal. Het leuke van dit speeltje is dat je ‘m kan vullen met lekker hondensnacks zodat het voor jouw pup nog leuker is om op te kauwen!

Vustin 12-delige Honden Speelgoed Set

We sluiten onze top vijf favorieten af met niet één, maar een groot pakket met allerlei leuke puppy speeltjes! Met dit 12 gelige setje van Vustin heb je meteen genoeg speelgoed voor jouw nieuwe hond. Zo zit er een speelbal, frisbee, kauwring en nog veel meer in deze set.

De producten zijn gemaakt van zacht en sterk materiaal zodat het gebit en tandvlees van jouw pup niet beschadigd raakt. Deze set is een absolute aanrader en wordt beoordeeld met een 4,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 33 reviews op Bol.com.

Ik hoop dat je na het zien van het bovenstaande puppy speelgoed een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat niet zo is, of je wilt gewoon meer weten over speelgoed dat speciaal is gemaakt voor jonge honden, lees dan snel verder. Zit het juiste model er niet tussen? Bekijk dan de website van Bol.com, daar hebben ze de keuze uit 185 verschillende soorten puppy speelgoed!

puppyspeelgoed

Veelgestelde vragen

Wanneer mag mijn pup met puppy speelgoed spelen?

Jouw pup mag direct spelen met puppy speelgoed, dit wordt zelfs aangeraden! Ook zie je vaak puppy speelgoed in de puppyren van de fokker liggen. Met dit product kan een pup zichzelf goed vermaken. Je kan met puppy speelgoed ook samen spelen, zo bouw je een goede band op met jouw hond!

Is puppy speelgoed ook geschikt voor oudere honden?

Het meeste speelgoed voor puppy’s wordt gemaakt op basis van bijvoorbeeld de bijtkracht van de pup. Bij een volwassen hond is dat vele malen sterker. Het hangt ook af van het materiaal van het puppyspeelgoed. Een oudere hond kan dit speelgoed veel sneller stuk maken van een jonge hond.

Wat vindt mijn puppy leuk speelgoed?

Dat verschilt per puppy. De meeste pups vinden als het speelgoed wel leuk, al helemaal speelgoed dat beweegt of geluidjes maakt zoals piepspeeltjes.

Total
42
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
beste hondenhalsband

Top 20 keer de beste hondenhalsband

Volgende artikel
beste ballenwerper

Top 15 keer de beste ballenwerper

Gerelateerde artikelen