Top 15 keer het beste puppy voer

beste puppy voer

Puppy voer is specifiek ontwikkel voor de aller jongste honden. Ze hebben totdat ze ongeveer 1 jaar oud zijn het juist voer nodig om zichzelf goed te kunnen ontwikkelen. In dit artikel nemen we je mee in ons onderzoek naar het beste puppy voer!

Je leest hier alles over de aanschaf van puppy voer, waar je bijvoorbeeld op moet letten, welke soorten er allemaal verkrijgbaar zijn maar vooral welke je het beste kunt kopen. Dit op basis van onze persoonlijke mening, maar ook de meningen van andere hondenliefhebbers. Dit puppy voer heeft zich namelijk al ruimschoots bewezen, zo maak je altijd een verstandige keuze.

Het is vooraf van belang dat je weet waarvoor je puppy voer koopt. Het is ook aan te raden om hondenvoer te bewaren in een hondenvoer container, dit zorgt ervoor dat het lekker lang vers blijft! Ook vertel ik je hoe je erachter komt welk soort puppy voer jouw jonge pup nodig heeft.

Tot slot geven we je in dit artikel graag een aantal bruikbare tips mee, zodat jij het meeste plezier hebt van het hondenvoer! Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust onderaan deze pagina!

Het beste puppyvoer

Onze vijf favoriete puppy voer

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande producten een goede keuze hebt kunnen maken. Als dat nog niet zo is lees dan gerust verder! Hieronder hebben wij een top vijf samengesteld, op basis van onze eigen ervaring met het product, of op de beoordeling van andere gebruikers.

Cavom Compleet Puppy Hondenvoer

Op de eerste plaats in onze top vijf favorieten staat het puppy voer van Cavom. Deze wordt beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 60 reviews op Bol.com. Deze hondenvoeding is ontwikkeld voor jongen vanaf ongeveer 5 weken oud tot 6 á 7 maanden oud. Dit product bevat alle ingrediënten die jouw jonge hond nodig heeft.

Ingrediënten zoals mais, granen en tarwe zijn bij deze voeding vrijwel geheel weggelaten, dit om ervoor te zorgen dat zo goed als iedere hond deze voeding kan eten! Dit puppy voer zit verder vol met gezonde vetten en eiwitten. De verpakking is verkrijgbaar in de hierboven afgebeelde 20 kilo zak, of een kleinere verpakking van 5 kilo.

Royal Canin Mini Puppy voer

Het tweede product in onze top vijf favorieten is van Royal Canin. Wie kent dit merk niet? Deze puppyvoeding wordt beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 101 reviews op Bol.com. Het is één van de populairste puppy voeding van dit moment, en dat is zeker niet voor niets! Het hierboven afgebeelde product is geschikt voor kleine jonge honden, vandaar de naam mini.

Dit type is echter ook verkrijgbar voor honden tot 25 kilo en voor honden vanaf 25 kilo. Bekijk ze allemaal door op de afbeelding hierboven te klikken! De verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, zoals de 2 kilo, 4 kilo en 8 kilo.

Pro Plan Puppy Medium Sensitive

Op de derde plaats staat het puppy voer van Pro Plan. Deze is geschikt voor honden vanaf 4 weken, tot ongeveer 1 jaar met een gewicht tussen de 15 en 30 kilo, dit zijn de middelgrote hondenrassen. Dit product wordt beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 39 reviews op Bol.com. Als één van de weinige hondenvoer merken bevat deze voeding colostrum, dat is een soort eerste moedermelk.

Ook bevat het stukjes kippenvlees en zorgt deze voeding voor een optimale verzorging van het gebit en gewrichten! Deze puppyvoeding is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, en voor verschillende hondenrassen. Klik op de afbeelding hierboven om ze allemaal te bekijken! Het afgebeelde product hierboven bevat 12 kilo, maar er is ook een kleinere variant verkrijgbaar met 3 kilo.

Eukanuba Dog Puppy & Junior Medium

Het vierde product in onze top vijf favorieten is van Eukanuba. Dit puppy voer is geschikt voor middel grote honden tussen de 15 en 30 kilo, en de leeftijd vanaf 4 weken tot ongeveer 1 jaar. Eigenlijk hetzelfde als hierboven.

Dit type hondenvoer is ook verkrijgbaar voor kleinere- en grotere hondenrassen, bekijk ze allemaal door op de afbeelding hierboven te klikken! Iedere soort is namelijk specifiek ontwikkeld voor het soort hond, een Chihuahua heeft nu eenmaal andere voeding nodig dan een Rottweiler.

Door te kiezen voor de juiste puppyvoeding zorg je ervoor dat jouw hond precies de goede voedingsstoffen binnen krijgt. Dit product is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, vanaf 3 tot wel 24 kilo, ook krijg je stapelkorting als je meerdere verpakkingen in één keer koopt!

Prins Procare Puppy & Junior Puppy voer

We sluiten onze top vijf af met het puppy voer van Prins. Deze wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 32 reviews op Bol.com. Net zoals de bovenstaande producten is deze hondenvoeding geschikt voor jonge honden vanaf ongeveer 4 weken tot 12 maanden. Dit type hondenvoer is verkrijgbaar als graanvrij en de “normale” variant.

Het graanvrije product is geschikt voor honden die overgevoelig zijn voor granen, zoals tarwe en mais. De verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, het hierboven afgebeelde product heeft een inhoud van 7,5 kilo. Maar je kan deze ook krijgen in een 6 kilo verpakking, en 15 kilo verpakking.

Ik hoop dat je inmiddels een goede keuze hebt kunnen maken, als dat niet zo is kijk dan nog even rond op Bol.com, waar ze meer dan 1500 verschillende soorten puppy voer hebben!

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn puppy speciaal puppyvoer geven?

Je bent uiteraard nergens toe verplicht, maar het is wel verstandig om jouw puppy speciale puppyvoeding te geven. Deze producten zijn namelijk specifiek ontwikkel voor de behoeften van jonge honden. Zo bevatten ze alles van puppy’s nodig hebben, zijn deze brokjes makkelijker te verteren en helpt het de groei van jouw pup.

Hoe lang moet ik puppy voer geven?

Het verschilt per ras hoelang hij of zij puppy voer nodig heeft. Over het algemeen moeten jonge honden totdat ze ongeveer 12 maanden oud zijn puppy voer hebben.

Waarom is er speciale puppy voeding?

Deze voeding is specifiek ontwikkeld voor jonge honden. Pups hebben nou eenmaal een andere behoefte dan een volwassen of senior hond. Daar heb je namelijk ook speciale voeding voor. Dit product zorgt ervoor dat jouw pup alles binnen krijgt wat hij nodig heeft voor een goede ontwikkeling!

Total
1
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
beste denkspelletjes

Top 20 keer de beste denkspelletjes

Volgende artikel
beste hondenpuzzel

Top 10 keer de beste hondenpuzzel

Gerelateerde artikelen