Top 3 keer de beste puppy weegschaal

beste puppy weegschaal

Ben je op zoek naar de beste puppy weegschaal? Het is voor een hondenfokker ontzettend belangrijk om het gewicht goed in de gaten te houden van pups. Een puppy weegschaal is hier hét geschikte product voor!

Gemiddeld weegt een fokker iedere 12 tot 14 uur haar pups om de groeifase goed in de gaten te kunnen houden. Wat maakt een puppy weegschaal zo speciaal, waar moet je rekening mee houden en welke verschillende soorten zijn er verkrijgbaar?

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste puppy weegschaal en vertellen je er graag alles over. Veel plezier met het lezen, en mocht je na afloop nog met vragen zitten, laat gerust een reactie achter onderaan deze pagina! Bij het adviseren van bepaalde honden producten doen we vooraf grondig onderzoek.

Denk hierbij aan de prijs- kwaliteitsverhouding en de voor- en nadelen van producten. Er wordt wel eens gedacht dat dit ook prima kan met een normale weegschaal, maar deze is niet nauwkeurig genoeg.

Ook is een weegschaal waar je hondenvoer mee afweegt niet geschikt! Wij baseren onze uiteindelijke mening op onze persoonlijke ervaring, beoordelingen van anderen en hoe populair bepaalde puppy weegschalen zijn. Zo zijn wij ervan overtuigd om je te voorzien van het beste advies! In de opsomming hieronder vind je verschillende soorten. Let op: Er zijn vaak meerdere maten en kleuren beschikbaar. Klik op “controleren op prijs” om naar het specifieke product te gaan.

De beste puppy weegschaal

Onze drie favoriete puppy weegschalen

Hopelijk heb je na het bekijken van de bovenstaande producten al een goede keuze kunnen maken, als dat nog niet zo is kun je hieronder onze drie favoriete producten bekijken. Allemaal gebaseerd op onze eigen of op de mening van andere hondenliefhebbers. Zo kun je gemakkelijk een weegschaal kiezen die zichzelf al heeft bewezen!

WeighJo Puppy weegschaal

Op de eerste plaats in onze top drie staat de puppy weegschaal van WeighJo. Deze wordt beoordeeld met een 4 van de maximaal 5 sterren op basis van 24 reviews op Bol.com. Dit product is geschikt voor puppy’s tot maximaal 10 kilo. De meegeleverde schaal is 30 centimeter breed en 19 centimeter hoog.

Ruimte genoeg voor de meeste pups! Dankzij het handige scherm is het gewicht van de hond makkelijk af te lezen, ook neemt deze weegschaal weinig ruimte in beslag en kan je ‘m eenvoudig opbergen.

Babyzchoice Puppy weegschaal

Het tweede product in onze lijst is de puppy weegschaal van Babyzchoice. Deze wordt beoordeeld met een 4,3 van de maximaal 5 sterren op basis van 23 reviews op Bol.com. Dit is één van de populairste weegschalen voor pups van dit moment! Deze digitale weegschaal is net zoals het eerste product geschikt voor honden tot maximaal 10 kilo.

Het apparaat is 29,5 centimeter lang, 18 centimeter breed en 7 centimeter hoog. Ook deze weegschaal is op 1 gram nauwkeurig, prima om de groeifase van puppy’s mee in de gaten te houden! Het apparaat is verder waterbestendig en makkelijk in gebruik en werkt op twee meegeleverde AAA baterijen.

Puppy weegschaal van Hummi

Op de derde plaats staat de puppy weegschaal van Hummi. Deze wordt beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op basis van één reviews op Bol.com. Dit product is eveneens geschikt voor honden tot maximaal 10 kilo, maar kan natuurlijk ook voor andere huisdieren gebruikt worden. Het gebogen plateau zorgt ervoor dat jouw pup er weinig moeite mee zal hebben om heel even stil te zitten.

Net zoals de eerste twee producten is deze op 1 gram nauwkeurig en dankzij de antislip aan de onderkant van de weegschaal blijft deze goed op z’n plaats staan. Deze weegschaal is 29,3 centimeter breed, 5,8 centimeter hoog en 18,3 centimeter lang. Het gewicht is dankzij het grote LCD display gemakkelijk af te lezen, een zeer goed product!

Ik hoop dat je na het lezen van onze top drie favoriete puppy weegschalen een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is dan raad ik je aan om even een kijkje te nemen op Bol.com. Daar hebben ze meer dan 80 verschillende soorten weegschalen die geschikt zijn voor puppy’s! Daar zit er vast wel eentje tussen die bij jouw past!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn puppy wegen op de weegschaal?

Dit hangt af van welk soort weegschaal je hebt gekocht. In principe is de werking van deze producten wel hetzelfde. Je kan jouw pup in de schaal zetten van de weegschaal en vervolgens kan je het gewicht aflezen op het LCD scherm.

Wat zijn de voordelen van een puppy weegschaal?

Het is voor een hondenfokker erg belangrijk dat hij of zij het gewicht van de pups goed in de gaten kan houden. Zo kan je de groeifase van de jonge honden volgen en weet je of je eventueel puppymelk moet gebruiken om bij te voeden.

Waar moet ik op letten bij aanschaf?

Het formaat is één van de belangrijkste punten waar je goed op moet letten voordat je een puppy weegschaal koopt. Het moet vooral een aangename en comfortabele ervaring zijn voor de puppy’s!

Total
0
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
hondenkleding

Top 15 keer de beste hondenkleding

Volgende artikel
beste hondenvoer

Top 20 keer het beste hondenvoer

Gerelateerde artikelen