Top 15 keer de beste puppybrokken

beste puppybrokken

Ben je op zoek naar de beste puppybrokken? Deze brokjes zijn specifiek ontwikkeld voor puppy’s en zijn afgestemd op de behoeftes van een jonge hond. Meestal krijg je de eerste zak puppybrokken mee van de fokker, het is dan ook verstandig om deze brokjes voorlopig aan jouw nieuwe hond te geven. In dit artikel nemen we je mee in ons onderzoek naar de beste puppybrokken!

Je leest hier alles over de aanschaf van puppybrokken, waar je bijvoorbeeld op moet letten, welke soorten er allemaal verkrijgbaar zijn maar vooral welke je het beste kunt kopen. Dit op basis van onze persoonlijke mening, maar ook de meningen van andere hondenliefhebbers. Deze puppybrokken hebben zich namelijk al ruimschoots bewezen, zo maak je altijd een verstandige keuze.

Het is vooraf van belang dat je weet waarvoor je puppybrokken koopt. Het is ook aan te raden om deze brokjes te bewaren in een hondenvoer container, dit zorgt ervoor dat het lekker lang vers blijft! Ook vertel ik je hoe je erachter komt welk type puppybrok jouw jonge hond nodig heeft. Tot slot geven we je in dit artikel graag een aantal bruikbare tips mee, zodat jij het meeste plezier hebt van de brokjes! Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust onderaan deze pagina!

De beste puppybrokken

Onze vijf favoriete puppybrokken

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande producten een goede keuze hebt kunnen maken. Als dat nog niet zo is lees dan gerust verder! Hieronder hebben wij een top vijf samengesteld, op basis van onze eigen ervaring met het product, of op de beoordeling van andere gebruikers.

Cavom Compleet Puppybrokken

Op de eerste plaats in onze top vijf favorieten staan de puppybrokken van Cavom. Deze wordt beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 60 reviews op Bol.com. Deze hondenvoeding is ontwikkeld voor jongen vanaf ongeveer 5 weken oud tot 6 á 7 maanden oud. Dit product bevat alle ingrediënten die jouw jonge hond nodig heeft.

Ingrediënten zoals mais, granen en tarwe zijn bij deze voeding vrijwel geheel weggelaten, dit om ervoor te zorgen dat zo goed als iedere hond deze voeding kan eten! Dit puppy voer zit verder vol met gezonde vetten en eiwitten. De verpakking is verkrijgbaar in de hierboven afgebeelde 20 kilo zak, of een kleinere verpakking van 5 kilo.

Royal Canin Mini Puppybrokken

Het tweede product in onze top vijf favorieten is van Royal Canin. Wie kent dit merk niet? Deze puppybrokken worden beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 101 reviews op Bol.com. Het is één van de populairste puppybrokken op dit moment, en dat is zeker niet voor niets! Het hierboven afgebeelde product is geschikt voor kleine jonge honden, vandaar de naam mini.

Dit type is echter ook verkrijgbar voor honden tot 25 kilo en voor honden vanaf 25 kilo. Bekijk ze allemaal door op de afbeelding hierboven te klikken! De verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, zoals de 2 kilo, 4 kilo en 8 kilo.

Pro Plan Medium Puppy brokken

Op de derde plaats staan de puppybrokken van Pro Plan. Deze is geschikt voor honden vanaf 4 weken, tot ongeveer 1 jaar met een gewicht tussen de 15 en 30 kilo, dit zijn de middelgrote hondenrassen. Dit product wordt beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 39 reviews op Bol.com. Als één van de weinige hondenvoer merken bevat deze voeding colostrum, dat is een soort eerste moedermelk.

Ook bevat het stukjes kippenvlees en zorgt deze voeding voor een optimale verzorging van het gebit en gewrichten! Deze puppyvoeding is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, en voor verschillende hondenrassen. Klik op de afbeelding hierboven om ze allemaal te bekijken! Het afgebeelde product hierboven bevat 12 kilo, maar er is ook een kleinere variant verkrijgbaar met 3 kilo.

Carocroc Premium Puppy brokken

Het vierde product in onze top vijf is van Carocroc. Deze puppy brokken worden beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 38 reviews op Bol.com. Ook dit bekende merk maakt brokjes die aan alle behoeftes voldoen van jonge honden van allerlei soorten rassen.

Het afgebeelde product hierboven is geschikt voor middelgrote en grote honden, maar je kan deze brokjes ook kopen voor kleinere rassen. De brokjes zitten vol met goede voedingsstoffen, waaronder omega-3 en 6. Verder bevat dit product geen toegevoegde stoffen, en dat is wel zo fijn! De verpakking is verkrijgbaar in een 3 kilo variant, en een 15 kilo zak.

Lobo Puppy Complete brokken

We sluiten onze top vijf af met de puppy brokken van Lobo. Deze wordt beoordeeld met een 4,9 van de maximaal 5 sterren op basis van 29 reviews op Bol.com. Deze brokjes zijn geschikt voor alle pups, en voor pups die last hebben van maag- en darmklachten. Dit product is verrijkt met zalmolie, melkpoeder en allerlei gezonde sporenelementen. De verpakking is verkrijgbaar in een 5 kilo zak, zoals hierboven afgebeeld en een 15 kilo zak.

Ik hoop dat je inmiddels een goede keuze hebt kunnen maken, als dat niet zo is kijk dan nog even rond op Bol.com, waar ze 1128 verschillende soorten puppybrokken hebben!

Veelgestelde vragen

Welke puppy brokken zijn het beste?

Een opgroeiende pup heeft veel essentiële voedingsstoffen nodig om te groeien. De eerste 8 weken drinken puppy’s bij de moeder, daarna gaan ze over op puppy voeding. Het kan ook zijn dat de moederhond om welke reden dan ook niet genoeg melk kan geven, dan moet je puppymelk aanschaffen om bij te voeden.

Hoe vaak moet een puppy brokken eten?

Regelmaat is belangrijk als het gaat om opvoeding. Daar kan je mee beginnen door jouw pup regelmatig en op gezette tijden voeding te geven. Zo ontstaat er een routine, wanneer je dat doet kan je natuurlijk zelf bepalen. De meeste nieuwe baasjes geven hun pup twee keer per dag puppybrokken.

Waar moet je rekening mee houden?

In dit artikel kan je de beste puppybrokken bekijken. Dit op basis van onze eigen ervaring, en op dat van andere hondenliefhebbers. Omdat er zoveel keuze is kan het zijn dat je niet weet welke je het beste kunt kopen. Goede voeding is voor pups ontzettend belangrijk, net zoals dat op latere leeftijd is!

Total
1
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
hondenpension reserveren

Een hondenpension reserveren

Volgende artikel
beste puppy halsband

Top 15 keer de beste puppy halsband

Gerelateerde artikelen