Top 15 keer de beste voerbak placemat

beste voerbak placemat

Een voerbak placemat is een product dat ervoor zorgt dat de hondenvoerbak en drinkbak op de plek blijven staan. Het is dan ook aan te raden om deze aan te schaffen, tevens helpt het ook om het gemorste water en voer makkelijker op te ruimen! In dit artikel vertel ik je graag alles over de beste voerbak placemat! Maar ook hoe je deze het beste kunt gebruiken, zodat jij en jouw hond er het meeste plezier aan beleven!

Ook vertel ik je graag een aantal handige tips over het schoonmaken van dit product en natuurlijk hoe deze werkt. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust bij de reacties onderaan deze pagina! Tijdens onze zoektocht naar de beste voerbak placemat kijken we standaard naar verschillende punten.

Dit product gebruik je in combinatie met bijvoorbeeld een drinkfontein en een hondenvoerbak. Denk hierbij aan de prijs- kwaliteitsverhouding, de voor- en nadelen en natuurlijk hoe anderen de voerbak placemat beoordelen. Zo weet je zeker dat jij geen miskoop doet! Let op: Meestal zijn de onderstaande producten verkrijgbaar in verschillende maten, klik op de knop “controleer prijs” om direct naar het artikel te gaan.

De beste placemat voerbak

Onze vijf favoriete voerbak placemats

Hopelijk heb je al een goede keuze kunnen maken na het zien van de bovenstaande producten. Als dat nog niet zo eens bekijk dan hier onder onze vijf favoriete producten op basis van de meningen van anderen. Zo kun jij een placemat voor jouw hond aanschaffen die zich inmiddels al heeft bewezen bij andere honden eigenaren.

Beeztees Honden Placemat

Het eerste product in onze top vijf favorieten is van het bekende merk Beeztees. Deze voerbak placemat wordt beoordeeld met een 4 van de maximaal 5 sterren op basis van 3 reviews op Bol.com. Dit product is alleen verkrijgbaar in de hierboven afgebeelde blauwe kleur en is deze placemat 40 centimeter lang en 30 centimeter breed. Dit formaat is ruim voldoende voor de meeste drink- en voerbakken combinaties.

Hij is gemaakt van sterk siliconen materiaal waardoor deze placemat alles goed op de plek houdt! Dankzij het opstaande randje aan de zijkanten blijft alles wat er gemorst is op de placemat liggen, zo kan je ‘m gemakkelijk schoonmaken! Deze placemat doet dus precies wat je ervan mag verwachten.

Fuzly Silicone placemat voor voerbakken

Op de tweede plaats staat de silicone voerbak placemat van Fuzly. Deze wordt beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op basis van 3 reviews op Bol.com. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren en de placemat is 48 centimeter lang en 30 centimeter breed. Ook deze is groot genoeg voor zowel een voer- als drinkbak!

Dankzij het siliconen materiaal verschuift deze mat niet en blijven de bakjes op hun plek staan. Het schoonmaken van deze placemat is heel makkelijk, je kan ‘m namelijk in de vaatwasser stoppen! Deze wordt goed gewaardeerd door andere hondenliefhebbers, en is een goede keuze!

BoDutch Placemat voor voerbak

Het derde product in onze top vijf favorieten is de placemat van BoDutch. Deze wordt beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 20 reviews op Bol.com. Het is hiermee één van de populairste voerbak placemats op dit moment! Dit product is verkrijgbaar in twee kleuren, de zwarte zoals hierboven staat afgebeeld, en een donker grijze. Ook zijn er verschillende maten verkrijgbaar, de maat S zie je hierboven.

Deze is 48 centimeter lang en 30 centimeter breed. De andere maat is een L, deze is een stukje groter. Net zoals de bovenstaande producten is ook deze gemaakt van siliconen en heeft het een handige opstaande rand. Is de placemat vies dan kan je deze gewoon in de vaatwasser schoonmaken!

Doxie Hondenvoerbak placemat

Op de vierde plaats staat de hondenvoerbak placemat van Doxie. Deze wordt beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op basis van twee reviews op Bol.com. Bij dit product kan je kiezen uit 4 verschillende kleuren, de afgebeelde grijze variant zoals hierboven, en een roze, beige en groene.

Het formaat van deze placemat is 46 centimeter lang en 28 centimeter breed. Ook deze is groot genoeg voor zowel de voer- als drinkbak. Net zoals de andere producten is deze gemaakt van siliconen materiaal dat ervoor zorgt dat de bakjes op hun plaats blijven staan!

Odoxia Placemat Antislip & Waterafstotend

We sluiten af met de goedkoopste voerbak placemat in onze top vijf! Deze Odoxia placemat wordt beoordeeld met een 4,6 van de maximaal 5 sterren op basis van 9 reviews op Bol.com. Bij dit product kan je niet kiezen uit verschillende kleuren en maten, maar deze is groot genoeg voor zowel de drink- als voerbak van jouw hond. Hij is 48 centimeter lang en 30 centimeter breed.

Ook dit product is gemaakt van siliconen materiaal dat ervoor zorgt dat de bakjes op hun plek blijven staan. Het opstaande randje zorgt ervoor dat alles wat er gemorst is tijdens het eten en drinken op de placemat blijven liggen, dat is ideaal! Tot slot kan je deze schoonmaken in de vaatwasser!

Ik hoop dat je na het lezen van onze top vijf favoriete voerbak placemats een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is dan raad ik je aan om even een kijkje te nemen op Bol.com. Hier hebben ze 135 verschillende soorten placemats voor honden! Daar moet er vast wel eentje tussen zitten!

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een voerbak placemat?

Bijna iedere hond knoeit wel eens tijdens het eten of drinken. De ene hond wat meer dan de andere. Om ervoor te zorgen dat het meeste niet op de vloer terecht komt kan je een voerbak placemat gebruiken. Dit voorkomt mogelijke schade aan de vloer, een placemat is dan ook een goede oplossing!

Hoe maak ik de voerbak placemat schoon?

De meeste van de bovenstaande producten zijn geschikt om in de vaatwasser schoon te maken. Maar met een natte doek kom je ook al een heel eind!

Waar moet ik rekening mee houden?

Voordat je een voerbak placemat koopt moet je met een aantal dingen rekening houden. Zo is het verstandig een placemat te kopen die voorzien is van een antislip, hij moet groot genoeg zijn en het moet makkelijk schoon te maken zijn!

Total
8
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
beste snackbal

Top 10 keer de beste snackbal

Volgende artikel
beste hondenborstel

Top 10 keer de beste hondenborstel

Gerelateerde artikelen