By Cee Cee hondenkleed kopen? Alle kleden online

Dit artikel is voor het laatst geupdate op 26 oktober 2023 door Kimberly

Iedereen heeft het beste over voor zijn beste vriend, en voor jouw hond geldt dat dus dan ook zeker niet anders. Met een hondenkleed zit je hiervoor al snel goed, maar wat is nou het beste hondenkleed om te kopen?

Voordat je een product aanschaft, wil je uiteraard weten wat de voor- en nadelen zijn en wat he precies kan verwachten. Hier gaan wij je bij helpen, door je een uitgebreide beschrijving te geven over wat je kan verwachten als je voor hondenkleed Maxie gaat.

Hieronder staan de voordelen en de mogelijkheden die je met een Maxie hondenkleed hebt. Op die manier weet je precies wat voor een product je koopt en wat je met het product kan. Zo voorkom je dat je mogelijk iets koopt waar je achteraf niets meer mee gaat doen. 

Het hondenkleed Maxie is een hondenkleed dat voor honden gebruikt kan worden tot de 65 KG. Hierdoor is het hondenkleed voor bijna elke hond geschikt. Een hondenkleed brengt heel wat verschillende voordelen met zich mee, waardoor het zeker een goede optie is om een keer naar het Maxie hondenkleed te kijken.

Hieronder staan nog verschillende mogelijkheden en voordelen van het hondenkleed beschreven. Op die manier wordt het makkelijker om de keuze te maken om het kleed te kopen.

Het beste By Cee Cee hondenkleed

Ik hoop dat je na het bekijken van de bovenstaande producten een goede keuze hebt kunnen maken! Wil je toch nog even verder kijken of meer lezen over het gebruik van dit product? Lees dan snel verder!

Waar kan je het hondenkleed Maxie voor gebruiken?

Je koopt uiteraard geen hondenkleed om alleen maar op de grond neer te leggen. Een hondenkleed Maxie kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo is het een mogelijkheid om het hondenkleed op de bank neer te leggen, maar ook het bed wordt op deze manier juist beschermd. De volgende mogelijkheden heb je met een hondenkleed:

 • Voor op de bank om deze te beschermen en schoon te houden
 • Op bed zodat je zelf in bed kan stappen zonder een hondengeur of hondenharen om je heen
 • In de auto om de auto hond vrij te houden 
 • Op de grond zodat jouw hond niet op de koude vloer hoeft te liggen

Uiteraard zijn er nog een hele hoop andere opties waar je het hondenkleed voor gebruiken kan. Een hondenkleed is overal voor te gebruiken wat je zelf graag zal willen.

byceecee hondenkleed

Wat zijn de voordelen van een hondenkleed Maxie?

Er zitten een hele hoop verschillende voordelen aan het hondenkleed Maxie. Het grootste voordeel is het feit dat het een multifunctioneel kleed is. Daarom is hij op verschillende plekken in huis te gebruiken. Er zitten veel verschillende voordelen die het hondenkleed Maxi erg speciaal maken. De volgende voordelen heeft het kleed:

 • De hoes is afritsbaar en wasmachinebestendig
 • Het is een duurzaam en ademend materiaal
 • Afneembaar met een washand
 • Het hondenkleed voldoet aan het nest instinct
 • De vacht van het kleed doet denken aan een moederhond
 • Heeft rug- en zijleuningen voor ondersteuning 
 • Geschikt voor honden tot 65 KG
 • Een hondenbed en meubelbeschermer in één

Al deze voordelen maken het hondenkleed Maxie een grote aanwinst voor de meeste hondenbaasjes. De voordelen helpen jou zelf, maar ook de hond om comfortabel te liggen. 

Het nest instinct van honden

Een hond heeft van nature een nest-instinct. Zoals hierboven beschreven werd, kan een hond met een hondenkleed zijn nest-instinct achternagaan. Dit komt door het feit dat de hond zichzelf helemaal kan opkrullen in dit hondenkleed.

Zeker niet elke hond wil altijd nog in deze positie liggen, maar dan is het nog mogelijk om in een positie te liggen waar de hond zijn hoofd of poten op een verhoogd gedeelte neer kan leggen.

Daarnaast zal vooral een puppy in de eerste fase zijn moeder missen. Zijn nest-instinct zegt dat hij zijn moeder moet zoeken. Wanneer je gebruikmaakt van een hondenkleed Maxie, zal een puppy dit een stuk minder ervaren.

Dit komt doordat het kleed een vacht heeft dat aan de moeder doet denken. Hierdoor zal de pup zich minder angstig/onrustig voelen. Het voelt voor een puppy veiliger met een soort vacht te ervaren.

Het materiaal van het hondenkleed Maxie 

Het kleed is gemaakt van het materiaal polyester. Het materiaal polyester heeft vele verschillende voordelen. Zo zal het materiaal niet snel kreuken en is het een erg ademend materiaal. Hierdoor gaat een hondenkleed Maxie niet zo snel stinken. Omdat het materiaal makkelijk afneembaar is, heb je alleen een washandje nodig om bijvoorbeeld vlekken uit het kleed te halen. 

Verder is polyester een materiaal dat niet snel slijt. Hierdoor zal het hondenkleed jaren meegaan. Polyester is verder kleurvast. Omdat de hoes van het hondenkleed Maxie in de wasmachine kan, is het mogelijk dat je bang bent dat de kleur snel vergaat. Daarom is het fijn om te weten dat polyester een stof is die juist kleurvast is. Je voorkomt op die manier dat de kleur eruit gewassen kan worden. 

hondenkleed afritsbaar

Het hondenkleed Maxie voor mens en dier

Dit hondenkleed is speciaal ontwikkeld door By Cee Cee. De intentie van het kleed is het feit dat hij voor mens en dier een voordeel met zich meebrengt. Het is belangrijk dat de hond het juiste comfort krijgt die hij verdient. Het kleed zorgt ervoor dat dit mogelijk is, terwijl het meubilair wel schoon blijft. Zo heb je dus een win-winsituatie voor mens en dier. 

Omdat het hondenkleed Maxie eenvoudig af te nemen is, is het makkelijk om hem overal neer te kunnen leggen. Het hondenkleed komt in de kleur grijs, waardoor de kleur al helpt met minder zichtbaar maken van eventuele vlekjes of haren. Daarnaast is de kleur grijs vrij neutraal, waardoor het hondenkleed in bijna in elk huishouden wel past. 

Conclusie hondenkleed Maxie 

De conclusie van het hondenkleed Maxie is zeer positief. Het is een product waarbij er nagedacht is over de dieren, maar ook over het gemakt van de mensen. Je zorgt met dit hondenkleed ervoor dat je hond 100% comfortabel kan liggen en dat jij jouw meubilair netjes houdt.

Doordat het kleed makkelijk te verplaatsen is, is het te gebruiken in de auto of in de woonkamer. Het is een echt multifunctioneel kleed.  Verder is het een kleed dat makkelijk afneembaar is en van goed materiaal gemaakt is. Polyester is erg ademend en zorgt ervoor dat het kleed een geruime tijd mee gaat.

Het zal niet snel kreuken of slijten. Hierdoor zal het product enkele jaren meegaan. Je hoeft dan niet steeds een andere denken te kopen voor verschillende doeleinden. Met een hondenkleed Maxie weet je dus zeker dat zowel jij als je hond het comfortabel hebben thuis.

Je bent aan het einde gekomen van dit artikel en we hopen dat je er iets aan hebt gehad. Ook als je op basis van dit artikel een By Cee Cee hondenkleed hebt gekocht horen wij dat graag in de reacties hieronder!


kimberly

Over de auteur

Hoi! Ik ben Kimberly en ik ben schrijver voor Hondendeal. Als trots baasje van een Toller en mijn jarenlange ervaring met allerlei uiteenlopende hondenrassen help ik mijn bezoekers graag een goede keuze te maken. Dit kunnen nieuwe hondenproducten zijn, maar ik geef ook graag handige tips omtrent opvoeding en de leukste hondensporten. Als je een vraag hebt over één van de blogs op mijn website, neem dan gerust contact met mij op!

Plaats een reactie