Happy dog, happy life! 

Dit artikel is voor het laatst geupdate op 13 maart 2023 door Kimberly

Je bent heerlijk aan het wandelen in het bos met je trouwe viervoeter, de vogeltjes fluiten en dan…. Plons! Je witte golden retriever heeft nu eerder iets weg van een moerasdier.. Spelen en vies worden hoort nou eenmaal bij het leven van een hond, net als knuffelen en stiekem op de bank springen.

Deze twee gaan niet altijd even goed samen, het liefst knuffel jij (heel begrijpelijk) met een schone hond. Daarnaast is een schone vacht ook belangrijk voor de gezondheid van je hond. HappySoaps heeft de perfecte hondenshampoo ontwikkeld voor jouw dierenvriend. 

Het belang van een schone vacht

Een schone vacht van je hond is niet alleen fijn voor het huishouden, maar ook belangrijk voor de gezondheid voor je hond. De vacht van een hond weerspiegelt namelijk de gezondheid. De huid en vacht beschermen je hond tegen irriterende stoffen en bacteriën, ze reguleren de lichaamstemperatuur en zorgen ervoor dat je hond voldoende vocht vasthoudt. Een gezonde vacht is dus niet geheel onbelangrijk. Met de Hondenshampoo Bars van HappySoaps verzorg jij de vacht van je dierenvriend optimaal voor een gezonde en vrolijke hond!

HappySoaps Hondenshampoo

De HappySoaps Honden Shampoo Bars zorgen niet alleen goed voor de vacht van je hond, maar ook voor het milieu en voor jouw portemonnee. De hondenshampoo van HappySoaps bevat namelijk 100% werkzame stoffen en 0% water, hierdoor gaat de shampoo bar minimaal drie keer langer mee dan traditionele plastic verpakkingen. Daarnaast wordt er dus enkel gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je dierenvriend of de planeet.

Zo is de hondenshampoo geformuleerd met quinoa wat ervoor zorgt dat de vacht intens wordt gevoed en verzorgt, voor een glanzende, gezonde vacht. Dankzij de olijfolie, wat van nature rijk is aan antioxidanten, wordt de vacht beschermd tegen gevaarlijke stoffen van buitenaf. Daarnaast helpt de olijfolie ook de vacht te hydrateren. 

Naast dat je met de honden shampoo bar van HappySoaps de vacht van je hond goed verzorgt, zorg je ook voor de planeet. De shampoo bar is namelijk vrij van plastic en palmolie. De producten worden handgemaakt in Nederland wat de planeet onnodige transport bespaart en dus ook de CO2 uitstoot beperkt. 

De hondenshampoo is uiteraard vegan en dierproefvrij, dus je hond hoeft zich niet schuldig te voelen naar zijn mede dieren. 😉

Welke hondenshampoo van HappySoaps is geschikt voor de lange vacht?

Een lange vacht ziet er natuurlijk prachtig uit. Veel mensen onderschatten alleen dat zo’n vacht ook veel verzorging en dus tijd vraagt. De vacht moet regelmatig geborsteld worden zodat de klitten worden verwijderd. Als de vacht veel klitten heeft en wellicht ook vilt, kan dit op de lange termijn pijn gaan doen bij je hond. Ook kan dit een gevaar voor de gezondheid vormen. 

Het ontklitten van de vacht vergt aardig wat tijd. Door gebruik te maken van een goede hondenshampoo wordt de vacht glad en glijd de hondenborstel soepeler door de vacht voor het gemakkelijk ontwarren van het haar.

De HappySoaps Honden Shampoo Bar voor de lange vacht is speciaal ontwikkeld voor honden met een lange vacht. De hondenshampoo bevat voedende ingrediënten voor de vacht van je hond én maakt het jou een beetje makkelijker om de vacht weer klitvrij te maken. Daar gaat niet alleen je hond van kwispelen, maar ook jij! 😉


kimberly

Over de auteur

Hoi! Ik ben Kimberly en ik ben schrijver voor Hondendeal. Als trots baasje van een Toller en mijn jarenlange ervaring met allerlei uiteenlopende hondenrassen help ik mijn bezoekers graag een goede keuze te maken. Dit kunnen nieuwe hondenproducten zijn, maar ik geef ook graag handige tips omtrent opvoeding en de leukste hondensporten. Als je een vraag hebt over één van de blogs op mijn website, neem dan gerust contact met mij op!

Plaats een reactie