Een hondenpension reserveren

hondenpension reserveren

Een hond is een aanwinst voor ieder gezin. Toch kan het soms gebeuren dat de hond niet mee kan met de rest van de familie. Een welverdiende zomervakantie is niet altijd geschikt voor iedere hond. En hij kan natuurlijk ook niet mee in het vliegtuig. Of wellicht heb jij als baasje een congres in het buitenland, of is er sprake van een ziekenhuisopname voor enkele dagen. Als de hond niet terecht kan bij familie, dan kun je altijd gebruik maken van een pension.

Wat moet je meenemen?

Een pension is als het ware een vakantie voor de hond, alhoewel ze dat niet allemaal zelf zo ervaren. Voor veel honden is het echter een leuke trip. Kies een pension bij jou in de buurt en mail of bel ze om een afspraak te maken. Is er plek in de periode dat jij gebruik wilt maken van het pension? Dan kun je een plek in het pension reserveren.

Je hoort meteen wat er van je verwacht wordt en wat je mee moet nemen voor de hond. Vaak is dat de mand, de populairste speeltjes, eventuele medicijnen (belangrijk!) en het voer. Geldige inentingspapieren zijn een vereiste! Je gaat met een gerust hart op vakantie als je weet dat er goed voor je hond gezorgd wordt.

Lees ook: Top 20 keer het beste honden speeltouw
Product advies

Meer vrijheid voor baasjes

Iedere hond heeft een eigen plek in het pension. Dit wordt vaak een kennel genoemd. Hier worden de eigen spulletjes in geplaatst, zodat de hond direct kan wennen. Het pension zorgt tijdens deze periode voor jouw viervoeter. Ze geven het juiste voer, gaan wandelen en zorgt, indien nodig, voor de medicatie. Hiervoor betaal je pensionkosten.

Het enige wat jij hoeft te doen is de hond brengen op de afgesproken datum en deze weer op te halen aan het einde van de periode. Wordt de hond ziek tijdens de periode in het pension? Dan is de eigenaar tevens verantwoordelijk voor eventuele dierenartskosten. Het pension is voor veel baasjes een uitkomst, omdat het net wat meer vrijheid geeft om op vakantie te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige artikel
beste voerbak placemat

Voerbak placemat hond: Top 15 keer de beste

Volgende artikel
puppybrokken

Puppybrokken: Top 15 keer de beste