Natvoer hond kopen? Alle honden natvoer online

Dit artikel is voor het laatst geupdate op 27 oktober 2023 door Kimberly

Ben je op zoek naar het beste natvoer voor honden? Dit product kan een geweldige aanvulling zijn op het dagelijkse voer van jouw hondje. Niet alleen kunnen honden ingeblikt voedsel ongelooflijk lekker vinden, maar het biedt ook andere voordelen. Daar vertel ik je in dit artikel alles over, lees je mee?

Als je een hond hebt, wilt u natuurlijk alleen het beste voor hem of haar. In dit artikel neem ik je mee in ons onderzoek naar het beste natvoer. Hier lees je alles over het kopen van deze producten, waarom je natvoer zou moeten kopen, en welke voordelen dat heeft.

In vorige artikelen zijn we ingegaan op onder andere graanvrij hondenvoerglutenvrij hondenvoer et cetera. Deze kan je teruglezen door op de link te klikken. Dit op basis van onze eigen mening, maar ook de ervaringen van andere hondeneigenaren. Dit natvoer heeft zich namelijk al ruimschoots bewezen, op die manier maak je altijd een verstandige keuze.

Het is belangrijk om vooraf te weten wat het doel is van het kopen van nat voer voor honden. Ook laat ik je zien hoe je erachter kunt komen wat voor soort natvoer jouw hondje nodig heeft.

Tot slot wil ik in dit artikel nog enkele handige tips delen om optimaal van eten te genieten! Als je na het lezen van dit artikel nog vragen hebt, stel ze dan gerust onderaan deze pagina.

Let op: Bij de meeste verpakkingen natvoer die je hieronder ziet zijn meerdere groottes en/of inhoud beschikbaar, klik op de button “controleer prijs” om naar het product te gaan. Veel leesplezier!

Het beste natvoer

Onze vijf favoriete honden natvoer

Na het zien van de bovenstaande producten heb je hopelijk een goede keuze kunnen maken. Als dat nog niet zo is lees dan gerust verder! Hieronder hebben wij een top vijf samengesteld, op basis van onze eigen ervaring met het natvoer , of op de ervaringen van andere baasjes.

Pedigree Adult Honden Natvoer

Het eerste product in onze lijst met favoriete natvoer voor honden staat het Adult natvoer van Pedigree. Dit product wordt beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 36 reviews op de website van Bol.com. Daarmee is het één van de populairste producten op dit moment.

Pedigree heeft een diversiteit aan producten en verpakkingen in haar assortiment. Bovenstaand product bestaat uit 48 nat voerzakjes met daarin 4 verschillende smaken. 12 keer meer rundvlees en lever, 12 keer meer kalkoen, 12 keer meer kip, 12 keer meer rundvlees en lam.

De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd door Pedigree om 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden te bieden, en dit wordt duidelijk weerspiegeld in de kwaliteit van dit product. Een echte aanrader als je het aan mij vraagt!

Renske Vers Complete Menu Natvoer

Op de tweede plaats staat een ander merk dat geliefd is binnen de hondenwereld. Dit natvoer van Renske wordt beoordeeld met een 4,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 28 reviews op Bol.com.

Net zoals het bovenstaande product heeft ook Renske meerdere smaken in het assortiment zitten. Wanneer je de verpakking hierboven koopt krijg je 12 verschillende zakjes met elk een inhoud van 395 gram, en natuurlijk meerdere lekkere smaken!

Denk hierbij aan 4 keer lam, kip en kalkoen. De voeding van Renske bestaat uit een combinatie van de beste natuurlijke ingrediënten. Het natvoer bevat bijvoorbeeld Schotse zalmolie, chondrointine en glucosamine. Eigenlijk alles waar honden dol op zijn!

Bonzo Vitafit Multipack Natvoer

Het derde product in onze top vijf favorieten is van Bonzo. Wie kent het merk niet? Dit natvoer wordt beoordeeld met een 4,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 29 reviews op de website van Bol.com. Daarmee krijgt het wat mij betreft de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

Net als de vorige twee producten is Bonzo nat hondenvoer verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en meerdere smaken. Het bovenstaande Vitafit product wordt bijvoorbeeld geleverd met 12 nat voer zakjes van ieder 100 gram. Je ontvangt vier zakjes met kip, vier met rund en 4 zakjes rund.

Ook dit natvoer is een perfecte aanvulling op de dagelijkse voeding van jouw hond. Het ondersteunt bijvoorbeeld de ogen, en het zorgt voor een prachtige glanzende vacht, en gezonde huid. Als je niet teveel geld wilt uitgeven, maar toch graag wilt afwisselen, dan is dit een hele goede keuze!

Cesar Selectie Maaltijdzakjes Honden Natvoer

Op de vierde plaats in onze lijst staat het natvoer van Cesar. Deze maaltijdzakjes worden beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op basis van 9 reviews op Bol.com. Hiermee is het de best beoordeelde natvoer voor honden in onze lijst!

Caesar’s Selection zijn heerlijke gerechten gemaakt met de beste ingrediënten. Ze combineren stukjes vlees en groenten in één zakje. Dit zorgt voor de ideale combinatie voor een complete maaltijd. Het zakje bevat allerlei vitamines en mineralen die jouw hond nodig heeft.

Dankzij de verschillende lekkere smaken kan je de hond verschillende maaltijden geven, en dus iedere keer weer verassen! De afwisselende smaken stellen jouw in staat de hond de liefde en aandacht te geven die het verdient.

Bij Cesar weten ze dat jij en je hond de beste vrienden zijn. Dit houdt bijvoorbeeld in dat je elke dag mooie momenten deelt, maaltijden zijn daar een belangrijk onderdeel van. Daarom hebben ze bij Cesar een passie voor het maken van heerlijke recepten waar kleine honden dol zijn.

Wanneer je het bovenstaande product koopt ontvang je een grote verpakking met in totaal 48 kleine zakjes natvoer. Je ontvangt 12 keer rund en wortel, 12 keer kip en groente, 12 keer kalkoen en wortel en tot slot 12 keer lam en erwtjes. Dat wordt genieten!

Edgard & Cooper Honden natvoer Multipack

Het laatste product in onze lijst met favoriet honden natvoer is van Edgard & Cooper. Dit Multi pack wordt beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op basis van vier reviews op de website van Bol.com. Deze verpakking bevat de populairste recepten van Edgard & Cooper, waaronder Kip & Kalkoen, Hertenvlees & Eend, Lamsvlees & Rundvlees en meer.

Alle maaltijden zijn graanvrij en gemaakt met eenvoudige, licht verteerbare ingrediënten. Bij Edgard & Cooper gebruiken ze veel vers vlees en voedzame voedingsstoffen, dus maaltijden zitten boordevol heerlijke, natuurlijke ingrediënten.

Zo voelt jouw hond zich het meest op zijn gemak, en dat kan je zien! Bijna alle honden zijn dol op het natvoer van dit merk. Tot slot zit Edgard & Cooper boordevol natuurlijke superfoods om je trouwe viervoeter te voorzien van extra vitamines.

Ik hoop dat je na het bekijken van onze favorieten hierboven een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet het geval is, dan raad ik je aan om even een kijkje te nemen op Bol.com. Hier hebben ze meer dan 2100 verschillende soorten natvoer! Daar zit er vast wel eentje tussen die bij jouw trouwe viervoeter past!

natvoer

Wat is honden natvoer?

Je hebt na het zien van de producten hierboven vast al wel een goed beeld bij wat natvoer voor honden precies is. Als dat nog niet zo is, of je wilt er meer over weten, lees dan verder. Hieronder leg ik het je graag uit!

Natvoer kan je het beste beschrijven als het omgekeerde van droge hondenvoeding. Vaak zit deze voeding in een blik, of zakje. Het bestaat vaak uit een combinatie van vlees, groente en een soort gelei. Deze combinatie zorgt ervoor dat het nat is, en dat heeft verschillende voordelen.

Eigenlijk is het één van de verschillende soorten voeding dat je voor jouw hond kunt kopen. Je hebt dit hondenvoer bijvoorbeeld ook voor puppy’s, volwassen en oudere honden. Er zijn een aantal voordelen van deze producten, deze leg ik je graag in de volgende alinea uit.

Met zoveel merken, soorten en smaken om uit te kiezen, kan het kiezen van het beste nat voer voor de hond echter een hele echte uitdaging zijn. Daarom is het belangrijk om deze producten vooraf te onderzoeken. Ik hoop dat je na het lezen van dit artikel alles weet over deze voeding, en een goede keuze kunt maken!

In de volgende alinea vertel ik je graag meer over het natvoer voor honden. Waarom je deze producten zou moeten kopen, en welke voordelen deze producten hebben? Hieronder vertel ik je er meer over.

Waarom zou je natvoer kopen?

Je weet nu precies welke producten tot onze favorieten behoren, en wat natvoer voor honden is. Maar waarom zou je deze moeten kopen? Er zijn een aantal belangrijke redenen waarom je dit zou moeten doen. Deze heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet!

Natvoer bevat tot wel 80% vocht

De eerste reden om natvoer te kopen is omdat het voor het grootste gedeelte uit vocht bestaat. Gewone hondenbrokken, of geperste hondenbrokken bevatten nauwelijks vocht. Gemiddeld bestaat natvoer voor 65 tot 80 procent uit vocht.

Het is dan ook geen wonder waarom het nat voer heet. Vanwege het feit dat er zoveel vocht in deze producten zit kan het een goede bijdrage leveren aan zijn of haar dagelijkse hoeveelheid.

Dit is met name verstandig als jouw hondje te weinig water drinkt. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Daarnaast is natvoer ook makkelijker verteerbaar, en hoeft de hond niet zoveel te kauwen als op normale brokken.

Vrijwel alle honden vinden natvoer lekker

Over het algemeen zijn bijna alle honden gek op de sterke geur en smaak van natvoer. Dit komt vooral omdat normale brokken weinig vocht bevatten, en de geur daardoor minder sterk is. Het is dan ook een goed hulpmiddel om te gebruik als vervanger, of als toevoeging voor zijn normale voeding.

Dit is vaak een goede oplossing wanneer jouw hond, om welke reden dan ook, niet goed eet. Dankzij de sterke geur wordt het onweerstaanbaar, en gaat de hond uit zichzelf eten.

Honden natvoer kan overgewicht tegen gaan

Naast de bovenstaande voordelen is er nog een andere reden om nat voer te kopen. En dat is dat het kan helpen tegen overgewicht. Dit komt omdat natvoer veel minder calorieën bevat dan normaal hondenvoer. Ideaal als jouw hond te zwaar is!

Dit komt doordat er zoveel vocht in het nat voer zit. Als je één van de producten kiest, die je hierboven ziet staan, weet je zeker dat je iets goeds koopt. Op die manier krijgt jouw hond alle voedingsstoffen en ingrediënten binnen die hij of zij nodig heeft.

Er is geschikt natvoer voor elke hond

Tot slot is er voor iedere hond een geschikt product te vinden. Zoals je hierboven kan zien zijn er meer dan 2100 verschillende soorten, merken, smaken et cetera verkrijgbaar. Daar moet er wel eentje tussen zitten die jouw hond lekker vindt!

Er zijn dus genoeg redenen te bedenken waarom het verstandig is om natvoer te kopen. Voordat je dat doet zijn er wel een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Daar vertel ik je meer over in de volgende alinea!

natvoer hond

Waar moet je rekening mee houden?

Als je op het punt staat om natvoer voor jouw hondje te kopen zijn er een aantal dingen waar je vooraf rekening mee moet houden. Je moet dit product namelijk goed afstemmen op de behoeften van jouw hond.

Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de hond, de smaak van het natvoer, en hoeveel natvoer er in de verpakking zit. Ik heb deze punten hieronder voor je opgesomd!

Afstemmen op de grootte en leeftijd van de hond

Ten eerste moet je het natvoer afstemmen op de leeftijd en de grootte van jouw viervoeter. Soms kan het ook nog uitmaken welk hondenras jij hebt. Dit is belangrijk omdat elke hond een andere voedingsbehoefte heeft. Zo heeft een klein hondje andere ingrediënten nodig dan een hele grote hond.

Naast de grootte van de hond moet je het ook afstemmen op de leeftijd, eigenlijk om dezelfde reden als hierboven. Oudere honden hebben andere voedingsstoffen nodig dan opgroeiende puppy’s, maar dat spreekt redelijk voor zicht.

Met zoveel keuze is er gelukkig altijd wel een product te vinden dat precies op de behoeftes van jouw hond aansluit. Daarnaast is er ook veel natvoer verkrijgbaar dat geschikt is voor honden van alle leeftijden. Deze informatie kan je altijd terugvinden in de product beschrijving.

De smaak van het natvoer voor honden

Je moet daarnaast ook rekening houden met de smaak van het natvoer voor honden. Je wilt natuurlijk wel dat jouw hond het lekker vindt! Gelukkig is er ontzettend veel keuze, daar vindt je vast wel iets wat jouw viervoeter lekker vindt.

Denk bijvoorbeeld aan de bekende smaken zoals lam, kalkoen of rund. Maar je kan ook kiezen uit eend of wild, vaak in combinatie met lekkere en gezonde groenten.

Als je nog niet weet wat jouw hondje lekker vindt, koop dan eerst een kleine verpakking om deze uit te proberen. In de meeste producten die je bovenin dit artikel kan zien krijg je meerdere smaken, dus dat zit goed!

Hoeveel inhoud zit er in de verpakking?

Een ander belangrijk punt is de inhoud van de verpakking. Dat betekent niet alleen het aantal pakketten, maar het aantal verpakkingen dat je in één keer koopt. Zo zie je hierboven dat de verpakkingen meerdere zakjes natvoer bevatten.

Bij vrijwel alle soorten natvoer zien we dat de prijs per pakje of blikje lager is, als je er meerdere tegelijkertijd koopt. Wanneer je weet welk natvoer jouw hond het lekkerste vindt, koop dan de grootste verpakking. Het is ook zo dat je een stapel korting kan krijgen als je meerdere verpakkingen in één keer koopt.

De beoordelingen van andere gebruikers

Ook de meningen en ervaringen van andere hondeneigenaren zijn een belangrijk punt om op te letten. Laat jezelf dus vooraf goed informeren door anderen door hun ervaringen te lezen.

Veel mensen hebben het natvoer namelijk al gekocht voordat jij dat wilt gaan doen. Het kan zijn dat deze mensen zeer positief zijn, of juist niet. Producten die geen positieve reviews krijgen kun je het beste links laten liggen.

De prijs van het natvoer

Het laatste punt is de prijs van het natvoer voor honden. Probeer in ieder geval een prijs te betalen die in verhouding staat tot de kwaliteit van het product. De meeste mensen kijken niet op een paar euro meer of minder, maar niet iedereen kan zomaar veel geld uitgeven.

Veel geld betalen betekent overigens niet dat het beter is. Prijzen van deze producten beginnen bij ongeveer € 10,- en kunnen oplopen tot wel € 130,-. Dit hangt natuurlijk voor een heel groot deel af van het aantal verpakkingen.

honden natvoer

Hoe vaak geef je de hond natvoer?

Het antwoord op deze vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden. Het hangt af van wat voor soort hond je hebt. Kleine honden hebben minder voer nodig dan grote honden.

Bovendien kan het per merk en product verschillen. Gelukkig staat er vaak op de achterkant van de verpakking of de product beschrijving hoeveel natvoer jouw hond mag eten.

Je kunt het natvoer ook ideaal combineren met zijn of haar gewone voeding. Stel dat jouw hond dagelijks 100 gram voer krijgt, maar je wilt ook natvoer geven.

Het kan zijn omdat je het leuk vindt om jouw hond niet iedere keer hetzelfde te laten eten, of omdat hij moeite heeft met eten. In dat geval zou je kunnen zeggen dat je 50 gram droog hondenvoer en 50 gram nat hondenvoer geeft.

Hoe kan je natvoer het beste bewaren?

Het bewaren van natvoer voor honden iets lastiger dan het bewaren van droog hondenvoer. Dit komt doordat dit voer veel vocht bevat, waardoor het sneller bederft. Daarom wordt aanbevolen om geopende verpakkingen in de koelkast te bewaren en deze binnen enkele dagen te gebruiken.

Droge hondenbrokken en hondensnacks zijn bijvoorbeeld veel gemakkelijker te bewaren. Deze vallen in de categorie droogvoer en hoeven niet gekoeld te worden, nadat je de verpakking hebt geopend.

Gelukkig hebben de producenten van natvoer voor honden hier rekening mee gehouden. De meeste producten geef je namelijk in één of twee keer. Daarna kan je weer een nieuw zakje of pakje openen. De inhoud verschilt natuurlijk per verpakking.

beste natvoer hond

Veelgestelde vragen

Is natvoer voor honden beter dan brokken?

Bepaald natvoer heeft mogelijk een betere voedingswaarde dan droogvoer. Honden zijn vooral dol op de textuur en smaak van natvoer. Dit betekent echter niet dat natvoer altijd beter is dan droogvoer. Beide zijn goede voeding voor honden, zolang ze aan hun voedingsbehoeften voldoen.

Is natvoer gezond voor een hond?

Natvoer is veel makkelijker verteerbaar en bevat vaak de helft van de calorieën van normaal droogvoer. Daarom zal een hond minder snel aankomen. Nat hondenvoer bevat meer vocht, wat de kans op urineweginfecties verlaagt dan het gebruik van droog hondenvoer.

Je bent aan het einde gekomen van dit artikel en we hopen dat je er iets aan hebt gehad. Ook als je op basis van dit artikel natvoer hebt gekocht horen wij dat graag in de reacties hieronder!


kimberly

Over de auteur

Hoi! Ik ben Kimberly en ik ben schrijver voor Hondendeal. Als trots baasje van een Toller en mijn jarenlange ervaring met allerlei uiteenlopende hondenrassen help ik mijn bezoekers graag een goede keuze te maken. Dit kunnen nieuwe hondenproducten zijn, maar ik geef ook graag handige tips omtrent opvoeding en de leukste hondensporten. Als je een vraag hebt over één van de blogs op mijn website, neem dan gerust contact met mij op!

Plaats een reactie