Poepzakjeshouder kopen? Alle houders online

Dit artikel is voor het laatst geupdate op 26 oktober 2023 door Kimberly

Een poepzakjeshouder is een handig product om te kopen, je bent namelijk verplicht om hondenpoep op te ruimen tijdens een wandeling door de buurt. Dit product kan je vastmaken aan de lijn, zo heb je het altijd bij je en hoef je het niet in de zak te doen. Daarnaast voorkomt het een boel geklungel op straat!

In dit artikel gaan we uitgebreid in op de beste poepzakjeshouders die op dit moment verkrijgbaar zijn. Net zoals een hondenhalsband en een hondenriem valt ook een poepzakjeshouder onder een van de eerste dingen die je aanschaft wanneer je een pup in huis krijgt. Tijdens ons product onderzoek hebben wij een kritische blik.

Zo kunnen we jouw voorzien van producten die de beste prijs kwaliteit verhouding hebben, de voor- en nadelen van producten en uiteindelijk welke het beste aan kunnen schaffen. Dit doen we op basis van persoonlijke ervaringen, de ervaringen van andere hondenliefhebbers en hoe populair een product is.

Let op: bij de meeste poepzakjes hieronder zijn er meerdere maten verkrijgbaar, klik op button “controleer prijs” om naar het product te gaan. Als je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust in de reacties hier onder aan de pagina!

De beste poepzakjeshouder

Onze vijf favoriete poepzakjeshouders

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande poepzakjeshouders een goede keuze hebt kunnen maken. Is dat niet zo? Bekijk hieronder dan onze top vijf favoriete honden tuigjes, op basis van reviews en de ervaringen van anderen. Dit zijn namelijk producten die zich al ruimschoots bewezen hebben.

BoDutch Poepzakjeshouder

Het eerste product in onze top vijf is van BoDutch. Deze poepzakjeshouder wordt beoordeeld met een 4,4 van de maximaal 5 sterren op basis van 7 reviews op Bol.com. Dit product is gemaakt van sterk nylon materiaal en heeft een leuk ontwerp. Het hierboven afgebeelde product is verkrijgbaar in 4 verschillende leuke kleuren.

Je kan deze poepzakjeshouder makkelijk bevestigen via de diverse bevestigingspunten. Bijvoorbeeld aan de hondenriem, of jouw eigen riem. Als je er 2 koopt dan krijg je ook nog eens een leuke korting!

Studio Proud poepzakjeshouder

Op de tweede plaats staat de poepzakjeshouder van Studio Proud. Deze wordt beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 4 reviews op Bol.com. Dit trendy model is verkrijgbaar in verschillende leuke prints, zoals deze met een cheeta print.

In totaal zijn er 6 verschillende verkrijgbaar die je ideaal kunt combineren bij de riem of halsband. Bekijk ze allemaal door op de afbeelding hierboven te klikken!

Petgear Canvas Dispenser

De derde poepzakjeshouder is van Petgear. Deze wordt beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op Bol.com. Deze houder is vooral heel gemakkelijk, je ritst de houder open en plaatst het zakje.

Net zoals de bovenstaande producten kan je deze ook aan jouw eigen riem bevestigen, of die van de hond. Met deze houder voorkom je geklungel aan de kant van de straat! De houder is gemaakt van duurzaam canvas materiaal, zo heb je jarenlang plezier van de houder.

AA Commerce Hondenpoepzakjes & houder

Op de vierde plek in onze top vijf favoriete poepzakjeshouders staat de houder van AA Commerce. Deze wordt beoordeeld met een 4,9 van de maximaal 5 sterren op basis van 10 reviews. Deze houder krijg je gratis bij maar liefst 570 hondenpoepzakjes! Dat betekent dat je met een gemiddeld verbruik van 2 zakjes per dag genoeg hebt aan 9 maanden!

De zakjes zelf zijn duurzaam geproduceerd en zijn dik genoeg om de hondenpoep op te rapen zonder dat je bang hoeft te zijn dat het zakje scheurt. De bijgeleverde houder kan je aan de riem bevestigen, zo heb je ‘m tijdens het wandelen altijd bij je!

Doglemi Hondenpoepzakjes Dispenser

Het laatste product in onze top vijf is van Doglemi. Deze wordt beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op basis van 2 reviews op Bol.com. Dit artikel is verkrijgbaar in de kleuren zwart (zoals hierboven afgebeeld) en in grijs. Het leuk van deze houder is dat er twee rolletjes tegelijkertijd in opgeborgen kunnen worden.

Dankzij de clip kan je ‘m makkelijk aan de riem of broek bevestigen. Je zou ‘m ook aan de rol lijn kunnen bevestigen, zoals dat hierboven is afgebeeld. Dit is echt een leuk product!

Ik hoop dat je na het zien van onze top vijf favoriete producten een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is neem dan even een kijkje op de website van Bol.com. Daar heb je de keuze uit 259 verschillende poepzakjeshouders!

poepzakjeshouder

Wat is een poepzakjeshouder?

Je hebt na het zien van de bovenstaande producten vast wel een goed beeld gekregen bij waar deze producten voor gemaakt zijn. Als dat niet het geval is, of je wilt er graag meer over weten, lees dan verder!

De naam van dit product verklapt natuurlijk al wat het is. Het is een houder om poepzakjes in te doen. Ze worden ook weleens poepzakjes dispenser genoemd, daar wordt echter hetzelfde product mee bedoeld.

Wij hadden eerst onze poepzakjes tijdens het wandelen los in de broekzak of jaszak zitten, maar het was altijd een geklungel om er eentje te pakken tijdens het wandelen. De poepzakjeshouder kan je aan de hondenriem bevestigen of aan je broekzak. Op die manier kan je er gemakkelijk bij en loop je niet zo te knoeien!

Vanwege het grote aanbod van deze artikelen kan het uitzoeken van de beste poepzakjes houder lastig zijn. Ik hoop dat ik je met dit artikel al een heel eind op weg heb geholpen.

In de volgende alinea vertel ik je graag meer over de voordelen van deze producten, en waarom het slim is om er eentje te kopen. Ze kosten namelijk helemaal niet zoveel!

Waarom zou je een poepzakjeshouder kopen?

Je weet nu wat een poepzakjes dispenser is, en welke producten tot onze absolute favorieten behoren. Maar waarom is het slim om er eentje te kopen? Ik leg het je graag uit!

Voordat je een puppy in huis krijgt zijn er een aantal producten die je moet kopen, anderen zijn handig om te kopen. Een poepzakjeshouder is één de producten die het leven een stuk makkelijker maken.

Je neemt de poepzakjes makkelijk mee

Ten eerste omdat je poepzakjes het beste mee kunt nemen in de houder tijdens het wandelen. Zodra je een hond in huis hebt moet je ermee wandelen, en zijn of haar ontlasting opruimen. Veel mensen hebben deze net zoals ons in het begin ergens in één van onze zakken zitten.

Dit is echt onhandig en zorgt voor geklungel tijdens de wandeling. Het is zelfs al weleens voorgekomen dat de poepzakjes onderweg uit de zak zijn gevallen. Dan sta je daar maar mooi!

Met een poepzakjeshouder heb je dit probleem niet meer, dit omdat je de houder aan de riem kunt bevestigen. Zo heb je ze altijd bij je! In de meeste houders kan je een heel rolletje tegelijkertijd opbergen. Ook heb je in dat geval altijd voldoende poepzakjes bij je!

Een poepzakjeshouder is makkelijk in gebruik

Ik heb het al even benoemd, maar een houder voor hondenpoepzakjes kent vooral de voordelen van gemak. Omdat deze meestal aan de hondenriem is bevestig heb je ze altijd bij je, en kan je ze onderweg een stuk moeilijker kwijtraken.

Er is een geschikte poepzakjeshouder voor elke hond

Tot slot is er een geschikt dispenser van poepzakjes verkrijgbaar voor elke hond. In dit artikel kan je zien dat er meer dan 250 verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Daar zit er altijd wel eentje tussen die aansluit op jouw wensen en behoeftes!

Er zijn dus voldoende redenen te bedenken waarom dit een must-have product is! Voordat je er eentje koopt zijn er wel een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Deze vertel ik je graag in de volgende alinea.

poepzakjes dispenser

Waar moet je rekening mee houden?

Als je op het punt staat om een poepzakjes dispenser te kopen zijn er een aantal dingen waar je vooraf rekening mee moet houden. Je moet dit product namelijk goed afstemmen op de behoeften van jouw hond. Ik heb deze punten hieronder voor je opgesomd!

Het ontwerp van de houder

Ten eerste is het naast het feit dat het ontzettend handig is, ook een leuke accessoire. Daarom is het goed om het ontwerp te bekijken. Zo ziet het er ook nog heel erg leuk uit! Het aanbod is heel groot, dus er zit er vast wel eentje tussen die goed bij je past!

Hoeveel zakjes kunnen er in de poepzakjeshouder?

Een ander belangrijk punt is hoeveel zakjes er in de houder kunnen. In de meeste gevallen kan je een heel rolletje in zo’n dispenser kwijt. De meeste van deze producten zijn 9 centimeter lang.

Zorg er dus voor dat je zakjes koopt die maximaal 9 centimeter lang zijn. Dan weet je zeker dat ze goed in de houder passen. Deze informatie wordt altijd bij de product omschrijving vermeld.

De beoordelingen van andere gebruikers

Een andere belangrijke over wegingsfactor zijn de reviews en ervaringen van andere gebruikers. Informeer jezelf dus vooraf goed door de meningen van anderen te lezen.

Veel mensen hebben de houder al gekocht voordat jij dat van plan bent te doen. Het kan zijn dat deze mensen zeer positief zijn, of juist niet. Producten die geen positieve reviews krijgen kun je het beste links laten liggen.

De prijs van de poepzakjes houder

Tot slot is de prijs vaak een doorslaggevende factor. Probeer in ieder geval een prijs te betalen die in verhouding staat tot de kwaliteit van de dispenser. De meeste mensen kijken niet op een paar euro meer of minder, maar niet iedereen kan zomaar veel geld uitgeven. Veel geld betalen betekent overigens niet dat het beter is. Prijzen van deze producten beginnen bij ongeveer € 7,- en kunnen oplopen tot € 30,-.

Tot zover heb ik je bijna alles vertelt wat er te zeggen valt over poepzakjeshouders! In de laatste alinea wil ik je alleen nog vertellen hoe je een poepzakjes dispenser moet gebruiken, wel zo handig!

Hoe gebruik je een poepzakjeshouder?

Als je een poepzakjes dispenser hebt gekocht wil je natuurlijk weten hoe deze precies werkt. Dat is gelukkig niet zo ingewikkeld! Vrijwel alle houders kan je open klikken of ritsen. Daarna kan jij er een rolletje in stoppen.

Het is bij de meeste poepzakjes zo dat je eerst het stickertje van het rolletje moet halen. Tot slot haal je het begin van het rolletje door het gaatje van de houder. Nu kan je er een zakje uit trekken en van het rolletje afscheuren. De werking kan je het beste vergelijken met een tissue in een doosje.

poepzakjeshouder kopen

Veelgestelde vragen

Wat is een poepzakjeshouder?

Een poepzakjeshouder is een product waar je poepzakjes in kunt opbergen met als doel dat jij er gemakkelijk bij kunt als je ze nodig hebt. Veel houders kan je aan de hondenriem bevestigen zodat je altijd poepzakjes bij je hebt!

Hoe maak ik een poepzakjeshouder vast?

Het vastmaken van een poepzakjes houder is gelukkig er gemakkelijk. De meeste zijn voorzien van een karabijnhaakje. Die kan je bevestigen aan de hondenriem, of aan je eigen broek. Als je op pad gaat met jouw hond dan kan je deze ook aan een beloningstasje vast maken bijvoorbeeld.

Waar moet ik rekening mee houden?

Let vooraf goed op welke bevestigingsmogelijkheden je hebt met de poepzakjeshouder. Zo zijn niet alle houders geschikt voor een Flexi rollijn, of hondenriem. Ook is het goed om te weten hoeveel poepzakjes er in de houder passen. In de meeste gaat één compleet rolletje, daar kan je even mee voorruit!

Je bent aan het einde gekomen van dit artikel en we hopen dat je er iets aan hebt gehad. Ook als je op basis van dit artikel een poepzakjeshouder hebt gekocht horen wij dat graag in de reacties hieronder!


kimberly

Over de auteur

Hoi! Ik ben Kimberly en ik ben schrijver voor Hondendeal. Als trots baasje van een Toller en mijn jarenlange ervaring met allerlei uiteenlopende hondenrassen help ik mijn bezoekers graag een goede keuze te maken. Dit kunnen nieuwe hondenproducten zijn, maar ik geef ook graag handige tips omtrent opvoeding en de leukste hondensporten. Als je een vraag hebt over één van de blogs op mijn website, neem dan gerust contact met mij op!

1 gedachte over “Poepzakjeshouder kopen? Alle houders online”

Plaats een reactie