Puppy snoepjes kopen? Alle snoepjes online

Dit artikel is voor het laatst geupdate op 25 oktober 2023 door Kimberly

Ben je op zoek naar de beste puppy snoepjes? Net zoals de meeste kinderen, en volwassenen (wie houdt er niet van snoep?) zijn pups dol op lekkere snacks. Puppy snoepjes zijn een ideaal middel om jouw hond voor goed gedrag te belonen, en zijn ideaal tijdens de training. In dit artikel vertel ik je alles over de beste puppy snoepjes!

In dit artikel ga ik je alles vertellen over hondensnoepjes, en welke je het beste kunt kopen. Tijdens ons onderzoek naar de beste hondensnoepjes kijken we naar een aantal punten, denk hierbij aan de prijs- kwaliteitsverhouding, de voor- en nadelen en natuurlijk de mening van anderen.

Als je op zoek bent naar snoepjes voor een volwassen hond bekijk dan ons eerder gepubliceerde artikel door hier te klikken! Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Stel ze dan gerust in de reacties onderaan deze pagina!

Let op: Van de meeste onderstaande producten zijn er meerdere maten of kleuren beschikbaar, klik op de button “controleer prijs” om naar het artikel te gaan. Veel plezier met lezen!

Het beste puppy snoep

Onze vijf favoriete puppy snoepjes

Ik hoop dat je na het bekijken van de bovenstaande puppy snoepjes een goede keuze hebt kunnen maken! Wil je toch nog even verder kijken of meer lezen over het gebruik van dit product? Bekijk hieronder onze vijf favorieten! Deze snoepjes voor pups hebben zich inmiddels al ruimschoots bewezen, en zijn het overwegen waard!

Biofood Schapenvet Maxi Bonbons

Op de eerste plaats in onze top vijf puppy snoepjes staan de Maxi Bonbons gemaakt van schapenvet. Deze worden beoordeeld met een 4,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 49 reviews op Bol.com. Dit product is verkrijgbaar in allerlei verschillende smaken en verpakkingsgroottes.

Het hierboven afgebeelde product smaakt naar zalm, maar je kunt ook kiezen voor pens, zeewier et cetera. Deze bonbons zijn ideaal om te geven als tussendoortje of beloning en bevatten veel essentiële vitamines en vetzuren. Ook zorgt het voor een mooie glanzende vacht.

Kong Stuff’n Paste Puppy snoep

Het tweede product in onze top vijf is de Stuff’n Paste van Kong. Deze wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 23 reviews op Bol.com. Dit product is ideaal te gebruiken met puppy speelgoed van Kong, zoals de snackbal of Extreme Dental sticks.

Deze speeltjes hebben allerlei gaatjes waar je deze pasta in kan doen. Jonge pups, maar ook volwassen honden, vinden dit heerlijk! Dit product heeft een aantrekkelijke lever smaak en nodigt jouw hond uit om alles op te eten!

Bellobox puppy snoepjes cadeaubox

Op de derde plaats in onze top vijf staat de cadeaubox van Bellobox. Deze wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 4 reviews op Bol.com. Bello Box is één van de nieuwkomers op de markt en richt zich volledig op natuurlijke en gezonde producten voor jouw hond. Als je deze leuke cadeaubox koopt krijg je in totaal 8 verschillende lekkere honden snacks.

Deze zijn geschikt voor honden tot ongeveer 6 maanden oud. Er zijn ook andere producten verkrijgbaar voor volwassen honden, klik op de afbeelding hierboven om ze allemaal te bekijken! Leuk om te weten: Een deel van de winst wordt aan goede doelen gegeven, en je ontvangt een leuke verassing bij iedere bestelling!

Petsnack Mix Bones Puppy snoepjes

Op de vierde plaats in onze top vijf favoriete puppy snoepjes staan de bekende snacks in de vorm van een klein botje. Deze worden beoordeeld met een 4,6 van de maximaal 5 sterren op basis van 47 reviews op Bol.com. Dit product is verkrijgbaar in allerlei verschillende verpakkingen. Het hierboven afgebeelde product heeft een inhoud van maar liefst 3,5 kilo. Daar kan je dus een hele tijd mee voorruit!

Dit zijn de typische snoepjes die vaak gebruikt worden om een pup te trainen, of als de hond wat ouders is op de hondensport. Tip: Als je deze hondensnoepjes wilt kopen, dan kan je ze heel makkelijk opbergen in een honden beloningstasje, daar hebben we eerder over geschreven! Wij gebruiken deze snoepjes zelf in één van onze snuffelmatten, daar zijn ze ook zeer geschikt voor.

Proline Boxby Puppy Snoepjes

We sluiten onze top vijf af met de puppy snoepjes van Proline Boxby. Deze zijn tot op heden nog door niemand beoordeeld, ben jij de eerste die ze test? Proline heeft grappige puppysnoepjes op de markt gebracht dat smaakt naar kip, vis en sushi!

Vrijwel iedere pup zal deze snoepjes heerlijk vinden! Proline biedt ze ook aan als combinatieverpakking, deze kan je hier bekijken. Deze is wel door iemand beoordeeld, met een 5 van de maximaal 5 sterren. Klinkt goed!

Ik hoop dat je na het lezen van onze top vijf favoriete puppy snoepjes een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is dan raad ik je aan om even een kijkje te nemen op Bol.com. Hier hebben ze 319 verschillende soorten puppysnoepjes! Daar zit er vast wel eentje tussen die bij jouw hond past!

beste puppy snoepjes

Wat zijn puppy snoepjes?

Je hebt inmiddels vast wel een goed beeld bij wat puppy snoepjes zijn. Mocht dat niet zo zijn, of je wilt er meer over weten, lees dan verder! Hieronder leg ik het je graag uit.

De naam verklapt eigenlijk al wat het voor producten zijn. Het zijn namelijk snoepjes die geschikt zijn voor puppy’s en jongere honden. Meestal zijn deze geschikt totdat ze ongeveer één jaar oud zijn.

Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom het leuk is om jouw hondje te verwennen met deze lekkere snoepjes. Bijvoorbeeld als traktatie, of wanneer hij of zij een opdracht goed heeft uitgevoerd. Ideaal om te gebruiken tijdens de puppycursus dus!

De puppy snoepjes kan je in allerlei verschillende soorten, merken en vormen kopen. Daardoor kan het uitkiezen van de beste puppy snoepjes best lastig zijn. Ik hoop dat ik je met dit artikel een heel eind op weg heb geholpen!

In de volgende alinea vertel ik je meer over deze producten. Waarom je deze zou moeten kopen, en welke voordelen puppy snoepjes hebben. Lees je mee?

Waarom moet je puppy snoepjes kopen?

Je weet nu precies wat puppy snoepjes zijn, en welke tot onze favorieten behoren. Maar waarom zou je deze snoepjes moeten kopen? Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom je dat zou moeten doen. Deze heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet!

Puppy snoepjes zijn de ideale beloning

Ten eerste omdat het puppy snoep gebruikt kan worden als beloning. Wij gebruiken deze bijvoorbeeld tijdens de puppy cursus. Het belonen met een klein puppy snoepje is goed, dit komt omdat de hond het commando gaat associëren met iets lekkers. En daar willen de meeste honden graag iets voor doen!

Daarnaast zijn ze natuurlijk ook gewoon leuk om tussendoor te geven. Net zoals wij ook wel iets lekkers lusten tussen onze maaltijden in. Dat is voor honden niet anders. Daarom is het goed om altijd een voorraadje snoepjes in huis te hebben.

Je kan ze ook goed gebruiken tijdens de zindelijkheidstraining, of wanneer je jouw puppy uitlaat en hem aanleert om op de stoeprand te wachten. De snoepjes kan je overigens goed opbergen in een beloningstasje dat je gemakkelijk aan jouw broek kan bevestigen. Tot slot kan je ze ook gebruiken als beloning in een hondenpuzzel of snuffelmat.

Puppy snoepjes verzorgen het hondengebit

Een andere reden waarom wij onze honden vaak puppy snoepjes geven is omdat ze het gebit en tandvlees verzorgen. Niet alle snoepjes zijn hiervoor geschikt, maar de Pedigree Dentastix bijvoorbeeld wel!

Zo beloon je de hond niet alleen voor goed gedrag, maar je helpt het puppy gebit ook gezond te houden. Dit soort kauwstaafjes en botjes zijn overigens geen vervanger voor het tanden poetsen van de hond.

Als uitbreiding op het normale puppy voer

Ook kunnen puppy snoepjes worden gezien als een uitbreiding op de voeding die je hem of haar normaal gesproken geeft. De meeste van deze snoepjes zitten namelijk boordevol met gezonde ingrediënten en voedingsstoffen.

Let er wel op dat maximaal 10% van deze snoepjes als uitbreiding gegeven mag worden. Het is dus verstandig om hier rekening mee te houden. Stel je geeft jouw puppy iedere dag 100 gram voeding, dan mag ongeveer 10 gram bestaan uit snacks en snoepjes.

Er zijn geschikte snoepjes voor elke pup

Tot slot is er voor iedere pup wel een geschikt snoepje te vinden. Met dit ruime aanbod zit er gegarandeerd iets tussen dat jouw nieuwe hondje lekker vindt!

Er zijn dus genoeg redenen te bedenken waarom het een goed idee is om puppy snoepjes te kopen. Voordat je dit doet zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Daarover vertel ik je graag meer in de volgende alinea.

puppy snoepjes

Waar moet je rekening mee houden?

Voordat je puppy snoepjes koopt zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Je moet deze producten namelijk goed afstemmen op de behoeftes van jouw nieuwe viervoeter. Deze punten heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet!

De smaak van de puppy snoepjes

Op de eerste plaats moet je rekening houden met de smaak van het puppy snoep. Niet iedere hondje vindt alles lekker. Het is dan ook aan te raden om eerst een kleine verpakking te kopen om het uit te proberen.

Qua smaken kan je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan de traditionele smaken zoals lam met rijst, rund, eend of kip. Er zijn tegenwoordig ook vegetarische puppy snoepjes verkrijgbaar. Kortom, je hebt keuze genoeg, het is alleen belangrijk om te weten of jouw pup de snoepjes lekker vindt.

Hoeveel snoepjes zitten er in de verpakking?

Naast de smaak van de snoepjes is het ook goed om te kijken naar hoeveel snoep er in de verpakking zit. Zodra je weet welke puppy snoepjes jouw hondje het lekkerste vindt raad ik je aan om een grote verpakking te kopen.

De prijs bij grotere verpakkingen is hoger, maar de prijs per kilo is een stuk voordeliger. Daarnaast kan je puppy snoep heel goed bewaren. Daar vertel ik je later in dit artikel meer over.

Het soort puppy snoep

Ook moet je kijken naar het soort snoepjes dat je wilt kopen. Denk hierbij aan kleine botjes, gedroogd vlees of een kauwstaafje. Hierboven heb ik het al een keertje aangestipt, verderop in dit artikel leg ik je graag uit welke verschillende soorten er allemaal verkrijgbaar zijn.

De beoordelingen van andere gebruikers

Een andere belangrijke over wegingsfactor zijn de meningen en ervaringen van andere gebruikers. Laat jezelf dus vooraf goed informeren door anderen door ervaringen te lezen.

Veel mensen hebben deze puppy snoepjes namelijk al gekocht voordat jij dat van plan bent om te doen. Het kan zijn dat deze mensen zeer positief zijn, of juist niet. Producten die geen positieve reviews krijgen kun je het beste links laten liggen.

De prijs van het puppy snoep

Als laatste is de prijs vaak een doorslaggevende factor. Probeer in ieder geval een prijs te betalen die in verhouding staat tot de kwaliteit van de snoepjes. De meeste mensen kijken niet op een paar euro meer of minder, maar niet iedereen kan zomaar meer uitgeven aan deze producten.

Veel geld betalen betekent overigens niet automatisch dat het ook beter is. Prijzen van deze snoepjes voorpuppy’s beginnen bij ongeveer € 7,- en kunnen oplopen tot € 70,-. Dit hangt met name af van de hoeveelheid in de verpakking.

snoepjes voor puppy

De verschillende soorten puppy snoepjes

Zoals je in dit artikel kunt lezen zijn er meer dan 300 verschillende soorten, merken, vormen en smaken verkrijgbaar. Er is voor ieder moment wel een geschikt snoepje te vinden.

Maar wat zijn de verschillende soorten? Hieronder heb ik een opsomming gemaakt van de meest voorkomende puppy snoepjes. Je kan deze producten namelijk onderverdelen in meerdere categorieën.

Kauwstaafjes
Puppy koekjes
Hondenbotjes
Kluifjes
Trainingssnoepjes
Gedroogd vlees

Hierboven zie je de meest voorkomende puppy snoepjes. Er zijn er natuurlijk nog veel meer, de kans dat je deze bij de lokale dierenwinkel vindt is groot.

Hoe kan ik de puppy snoepjes het beste bewaren?

Allereerst is het verstandig om de aller kleinste verpakking te kopen om te kijken of jouw puppy het lekker vindt. Daarna adviseer ik je om de grootste verpakking te kopen, als jouw pup deze snoepjes lekker vindt.

Hiermee bespaar je veel geld omdat de prijs per kilo bij de grootste verpakking het gunstigste is. En dan heb ik het nog niet over de eventuele stapel korting gehad! Het is in dat geval wel verstandig deze snoepjes goed op te bergen, zodat je ze op die manier lang kunt bewaren.

Er is hier eigenlijk maar één goed product voor op de markt gebracht, en dat is de hondenvoer container. Zelf ben ik helemaal weg van deze producten en bewaren wij al onze snoepjes en brokken in deze containers.

Deze container is eigenlijk niets meer dan een grotere bak of emmer waar je voer en dus ook puppy snoepjes luchtdicht in kunt bewaren. Het kan ook zijn dat de snoepjes die jij hebt gekocht al in een afsluitbare emmer of verpakking zitten, dan is zo’n container niet nodig.

puppysnoep

Veelgestelde vragen

Hoeveel puppy snoepjes mag ik mijn hond geven?

Ongeveer 15% van de dagelijkse hoeveelheid voeding mag bestaan uit snacks en snoepjes. Maar het is bij een pup niet erg als dat iets meer is. Zo gebruiken wij het zelf tijdens de training, en dan loopt het aantal snel op!

Waarom zijn er specifieke puppy snoepjes?

Puppy’s hebben nou eenmaal een andere voedingsbehoefte ten opzichte van volwassen of senior honden. Deze producten zijn specifiek ontwikkeld voor jonge honden. Meestal is het makkelijker verteerbaar, en is het makkelijk op te eten.

Hoe beloon ik mijn puppy met snoepjes?

Je kan een puppy iedere keer belonen met een klein snoepje als hij of zij iets goeds gedaan heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld als de pup netjes gaat zitten bij de rand van de straat. Of tijdens de zit- af- sta oefeningen in de huiskamer. Vergeet ze ook niet mee te nemen naar de puppycursus!

Je bent aan het einde gekomen van dit artikel en we hopen dat je er iets aan hebt gehad. Ook als je op basis van dit artikel puppy snoepjes hebt gekocht horen wij dat graag in de reacties hieronder!


kimberly

Over de auteur

Hoi! Ik ben Kimberly en ik ben schrijver voor Hondendeal. Als trots baasje van een Toller en mijn jarenlange ervaring met allerlei uiteenlopende hondenrassen help ik mijn bezoekers graag een goede keuze te maken. Dit kunnen nieuwe hondenproducten zijn, maar ik geef ook graag handige tips omtrent opvoeding en de leukste hondensporten. Als je een vraag hebt over één van de blogs op mijn website, neem dan gerust contact met mij op!

Plaats een reactie