Puppy natvoer kopen? Alle puppyvoer online

Dit artikel is voor het laatst geupdate op 26 oktober 2023 door Kimberly

Ben je op zoek naar het beste puppy natvoer? Dit voer is specifiek ontwikkel voor jonge honden. Ze hebben totdat ze ongeveer 1 jaar oud zijn het juist voer nodig om zichzelf goed te kunnen ontwikkelen. In dit artikel nemen we je mee in ons onderzoek naar het beste puppy natvoer!

Je leest hier alles over de aanschaf van puppy natvoer, waar je bijvoorbeeld op moet letten, welke soorten er allemaal verkrijgbaar zijn maar vooral welke je het beste kunt kopen. Dit op basis van onze persoonlijke mening, maar ook de meningen van andere hondenliefhebbers.

Dit puppy natvoer heeft zich namelijk al ruimschoots bewezen, zo maak je altijd een verstandige keuze. Het is vooraf van belang dat je weet waarvoor je puppy natvoer koopt. Ook vertel ik je hoe je erachter komt welk soort puppy voer jouw jonge pup nodig heeft.

Tot slot geven we je in dit artikel graag een aantal bruikbare tips mee, zodat jij het meeste plezier hebt van het hondenvoer! Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust onderaan deze pagina!

Het beste puppy natvoer

Onze vijf favoriete puppy natvoer

Ik hoop dat je na het bekijken van de bovenstaande producten een goede keuze hebt kunnen maken! Wil je toch nog even verder kijken of meer lezen over het gebruik van dit product? Bekijk hieronder onze vijf favorieten! Deze voeding voor puppy’s heeft zich inmiddels al ruimschoots bewezen, en zijn het overwegen waard!

Renske vers vlees puppy

Op de eerste plaats in onze top vijf staat het verse puppy vlees van Renske. Deze wordt beoordeeld met een 4 van de maximaal 5 sterren op basis van één reviews. Dit product is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en aantallen. Renske staat bekend om haar kwalitatieve goede voeding, zelfs mensen zouden dit kunnen eten.

Dit geeft wel aan dat het kwaliteit is! Het hierboven afgebeelde product bevat 10 verpakkingen en het smaakt naar lam rijst. Deze voeding is bijvoorbeeld zeer geschikt als graanvrij hondenvoer. De korting per product loopt natuurlijk op als je kiest voor een verpakking met meerdere blikjes!

Edgard & Cooper Puppy natvoer

Het tweede product in onze top vijf favorieten is van Edgard & Cooper. Dit puppy natvoer wordt beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op basis van 2 reviews op Bol.com. Ook dit merk staat bekend om kwalitatief hoogwaardige hondenvoeding. Dit product is verkrijgbaar in 3 verschillende verpakkingen en 7 verschillende smaken.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld zalm en forel, of eend en kip. Jouw pup zal dit heerlijk vinden! Ook bevat dit puppy natvoer alle ingrediënten die jouw hond nodig heeft om op te groeien. Zo bevat het gezonde eiwitten en probiotica, dat voor een gezonde darmflora zorgt. Bekijk ze allemaal door op de afbeelding hierboven te klikken!

Royal Canin Mini Puppy Natvoer

Op de derde plaats staat het mini puppy natvoer van Royal Canin. Wie kent dit hondenmerk niet? Deze wordt beoordeeld met een 4,3 van de maximaal 5 sterren op basis van 6 reviews op Bol.com. Dit product is niet alleen geschikt voor puppy’s, maar ook voor kleine honden.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Chihuahua en andere honden tot maximaal 10 kilo. Het hierboven afgebeelde product bevat 12 zakjes van elk 85 gram natvoer. Jouw pup mag dit eten vanaf de leeftijd van 2 maanden tot ongeveer 10 maanden. Daarna kan je, als het natvoer bevalt overstappen op de Adult variant.

Mister Stuzzy Dog Paté Puppy

Het vierde product in onze lijst is de paté van Mister Stuzzy. Deze wordt beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op Bol.com. Dit merk staat bekend om haar gezonde en lekkere paté! Het hierboven afgebeelde product bevat 22 kuipjes van 150 gram die een heerlijke kipsmaak hebben.

Er zijn ook nog andere smaken verkrijgbaar, bekijk ze allemaal door op de afbeelding hierboven te klikken! Dit product is geschikt voor alle soorten puppy’s vanaf zo’n 5 weken oud. Een echte aanrader, zeker als je kijkt naar de prijs- kwaliteitsverhouding!

Animonda Vom Feinsten Puppy natvoer

We sluiten onze top vijf af met één van de nieuwere producten op de markt. Namelijk het puppy natvoer van Animonda Vom Feinsten. Dit is een premium merk dat enkel de beste ingrediënten gebruikt tijdens de ontwikkeling en productie van hondenvoeding.

Dit zie je een klein beetje terug in de prijs, al valt dat best nog wel mee. Het hierboven afgebeelde product bevat 22 bakjes met elk 150 gram per bakje. Wat ons betreft een echte aanrader, ben jij de eerste die dit product test?

Ik hoop dat je na het lezen van onze favorieten een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is dan raad ik je aan om even een kijkje te nemen op Bol.com. Hier hebben ze 64 verschillende soorten puppy natvoer! Daar zit er vast wel eentje tussen die bij jouw hond past!

beste puppy natvoer

Wat is puppy natvoer?

Inmiddels heb je na het zien van de producten hierboven vast een goed idee gekregen bij wat puppy natvoer precies is. Als dat niet het geval is, of je wilt meer weten over deze producten, lees dan verder! Hieronder leg ik het graag uit.

De naam verklapt natuurlijk eigenlijk al wat het is, het is natvoer maar dan specifiek ontwikkeld voor puppy’s. Het meeste van dit natvoer is geschikt voor honden tot ongeveer één jaar oud.

Het wordt ook weleens blikvoer voor puppy’s genoemd, daar worden dezelfde artikelen mee bedoeld. Net zoals natvoer voor volwassen honden bestaat puppy natvoer uit vlees en groenten, meestal in een soort gelei. Dit zorgt ervoor dat het vochtig blijft.

Vanwege het grote aanbod kan het best lastig zijn om het beste product uit te kiezen. Ik hoop dat ik je met dit artikel een heel eind op de goede weg heb geholpen!

In de volgende alinea vertel ik je meer over het puppy natvoer. Waarom je deze artikelen moet kopen, en welke voordelen dit soort voeding heeft.

Waarom zou je puppy natvoer kopen?

Je weet nu welke producten tot onze favorieten behoren, en wat puppy natvoer precies is. Maar waarom zou je deze voeding kopen? Er zijn een aantal belangrijke redenen waarom je dit zou moeten doen. Deze heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet!

Het is wel belangrijk om te weten dat zowel het normale puppy voer, en het natvoer voor puppy’s boordevol gezonde ingrediënten en stoffen zitten die opgroeiende honden nodig hebben. Natvoer heeft wel een aantal leuke voordelen, hieronder lees je er meer over.

Puppy natvoer bevat tot wel 80% vocht

Natvoer voor puppy’s bestaat meestal uit 60 tot 80 procent vocht. Waarbij puppy brokken veel minder vocht bevatten. Het kan daardoor een ideaal product zijn als jouw puppy uit zichzelf niet zoveel water drinkt.

Met natvoer zorg je ervoor dat hij of zij voldoende vocht binnen krijgt. Daarnaast is het natvoer ook gemakkelijker verteerbaar, en hoeft er veel minder op gekauwd te worden.

De meeste puppy’s vinden natvoer heerlijk

Over het algemeen zijn puppy’s gek op de sterke geur en smaak van natvoer. Dit komt vooral doordat brokjes weinig vocht bevatten, en de geur daardoor minder sterk is. Het is dan ook een goed hulpmiddel om te gebruik als vervanger, of als toevoeging voor zijn normale puppyvoeding.

Natvoer kan overgewicht tegen gaan

Hoewel het bij puppy’s niet vaak voorkomt, wil ik het toch graag even benoemen. Natvoer kan namelijk goed helpen om overgewicht bij honden tegen te gaan. Dit komt door het hoge vochtgehalte, hierdoor hebben honden eerder een “vol” en verzadigd gevoel. Ook bevat puppy natvoer minder calorieën!

Er is geschikt natvoer voor elke pup

Tot slot is er voor iedere jonge pup wel een geschikt product verkrijgbaar. In dit artikel kan je zien dat er ontzetten veel keuze is qua merken, verpakkingen, smaken et cetera. Daar moet er wel eentje tussen zitten die jouw puppy lekker vindt!

Er zijn dus genoeg redenen te bedenken waarom het een goed idee is om puppy natvoer te kopen. Voordat je dat doet zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Deze vertel ik je graag in de volgende alinea!

natvoer pup

Waar moet je rekening mee houden?

Als je op het punt staat om puppy natvoer te kopen zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Je moet dit product namelijk goed afstemmen op de behoeften van jouw puppy.

Denk bijvoorbeeld aan de grootte van jouw pup, de smaak en hoeveel natvoer er in de verpakking zit. Ik heb deze punten hieronder voor je opgesomd!

Hoe groot is jouw puppy?

Op de eerste plaats is het belangrijk om het puppy natvoer af te stemmen op de grootte van jouw pup. Het klinkt misschien logisch, maar een puppy van een klein hondenras heeft een andere voedingsbehoefte dan van een groot hondenras.

Er zijn fabrikanten die puppy natvoer ontwikkelen voor een specifiek hondenras, of op basis van grootte. Zoals kleine honden, middelgrote- en grote honden. Anderen maken puppy natvoer dat geschikt is voor alle leeftijden.

Hoe smaakt het puppy natvoer?

Je moet ook rekening houden met de smaak van het puppy natvoer. Je wilt natuurlijk wel dat jouw puppy deze voeding lekker vindt. Ik adviseer je om eerst een kleine verpakking te kopen om te kijken of jouw hondje het lekker vindt. Daarna kan je het beste een grote verpakking kopen, daar kom ik verderop in dit artikel op terug.

Omdat er zoveel keuze is kan je ook uit allerlei verschillende smaken kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke lam en rijst smaak, maar ook eend, lam, rund of eend. Daar zit er vast wel eentje tussen!

Hoeveel inhoud zit er in de verpakking?

Nog een belangrijk punt om rekening mee te houden is de inhoud van de verpakking. Hiermee bedoel ik het aantal pakjes, maar ook het aantal van de pakjes die in zo’n verpakking zitten.

Bij alle soorten hondenvoeding zien we dat de prijs per pakje of blikje lager is, als je er meerdere tegelijkertijd koopt. Wanneer je weet welk puppy natvoer jouw hondje het lekkerste vindt, koop dan de grootste verpakking. Het is ook zo dat je een stapel korting kan krijgen als je meerdere verpakkingen in één keer koopt.

De beoordelingen van andere gebruikers

Een andere belangrijke over wegingsfactor zijn de meningen en ervaringen van andere gebruikers. Laat jezelf dus vooraf goed informeren door anderen door de ervaringen te lezen.

Veel mensen hebben het puppy natvoer namelijk al gekocht voordat jij dat wilt gaan doen. Het kan zijn dat deze mensen zeer positief zijn, of juist niet. Producten die geen positieve reviews krijgen kun je het beste links laten liggen.

De prijs van het puppy natvoer

Als laatste is het goed om te kijken naar de prijs van het natvoer voor puppy’s. Probeer in ieder geval een prijs te betalen die in verhouding staat tot de kwaliteit van het product. De meeste mensen kijken niet op een paar euro meer of minder, maar niet iedereen kan zomaar veel geld uitgeven.

Veel geld betalen betekent overigens niet dat het beter is. Prijzen van deze producten beginnen bij ongeveer € 8,- en kunnen oplopen tot wel € 120,-. Dit hangt natuurlijk voor een groot deel af van het aantal verpakkingen.

puppy natvoer kopen

Hoe vaak geef ik mijn puppy natvoer?

Het antwoord op deze vraag is niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Dit hangt namelijk af van welk soort hond jij hebt. Een kleine hond heeft nu eenmaal minder voeding nodig dan een grote hond.

Ook kan het per merk en product verschillen. Op de achterkant van de verpakking, of in de product omschrijving staat gelukkig vaak aangegeven hoeveel jouw puppy van het natvoer mag hebben.

Je kunt het puppy natvoer ook goed combineren met zijn of haar normale voeding. Stel dat je jouw puppy 100 gram puppy brokken geeft, maar ook natvoer wilt geven. Dit kan zijn omdat je graag afwisselt, of dat je merkt dat hij moeite heeft met eten.

In dit geval zou je kunnen zeggen dat je 50 gram puppy brokken geeft, en 50 gram puppy natvoer. Wel is het zo dat een puppy iets meer natvoer mag hebben dan brokken. Dit komt omdat er veel vocht in het natvoer zit.

Hoe kan ik puppy natvoer bewaren?

Wanneer het gaat om het bewaren van puppy natvoer is dat iets lastiger dan bij bijvoorbeeld hondenbrokken. Dit komt doordat er veel vocht in de verpakking zit, en dat vergaat nu eenmaal eerder. Het is daarom goed om een geopende verpakking afgedekt in de koelkast te bewaren, en binnen enkele dagen op te maken.

Puppy brokken of puppy snacks kan je veel gemakkelijker bewaren. Deze vallen onder de noemer “droogvoer” en hoef je niet afgedekt in de koelkast te bewaren. Wij hebben hier een hondenvoer container voor gekocht, waarin je het lang vers kunt houden!

Gelukkig hebben fabrikanten van het puppy natvoer hier rekening mee gehouden. De meeste producten geef je namelijk in één of twee keer. Daarna kan je weer een nieuw blikje of pakje openen. De inhoud is natuurlijk verschillend per verpakking.

natvoer puppy

Veelgestelde vragen

Wat is puppy natvoer precies?

Het meeste puppy natvoer bestaat voor 75% tot 80% uit vocht en is verpakt in zakjes of blikjes.

Is puppy natvoer beter dan puppy brokken?

Het grote voordeel van natvoer is dat jouw pup het gemakkelijk kan eten, en ze worden er niet snel te dik van. Ook is de kans op urineweginfecties kleiner en het zorgt ervoor dat jouw pup voldoende vocht binnen krijgt.

Hoeveel puppy natvoer mag ik geven?

De hoeveelheid die je de pup mag geven hangt af van het merk en product. Op de verpakking staat altijd aangegeven hoeveel jouw pup van het natvoer mag eten. Je kan natuurlijk ook altijd overleggen met de fokker.

Je bent aan het einde gekomen van dit artikel en we hopen dat je er iets aan hebt gehad. Ook als je op basis van dit artikel puppy natvoer hebt gekocht horen wij dat graag in de reacties hieronder!


kimberly

Over de auteur

Hoi! Ik ben Kimberly en ik ben schrijver voor Hondendeal. Als trots baasje van een Toller en mijn jarenlange ervaring met allerlei uiteenlopende hondenrassen help ik mijn bezoekers graag een goede keuze te maken. Dit kunnen nieuwe hondenproducten zijn, maar ik geef ook graag handige tips omtrent opvoeding en de leukste hondensporten. Als je een vraag hebt over één van de blogs op mijn website, neem dan gerust contact met mij op!

Plaats een reactie