Gedroogde hondensnacks kopen? Alle snacks online

Dit artikel is voor het laatst geupdate op 25 oktober 2023 door Kimberly

Gedroogde hondensnacks bevatten geen vocht en zo goed als iedere hond vindt ze heerlijk! Jouw viervoeter een lekkere snack geven is natuurlijk hartstikke leuk, en gelukkig zijn er ontzettend veel verschillende verkrijgbaar. Gedroogde hondensnacks zijn een verantwoord tussendoortje en bestaan voor 100% uit vlees- en dierlijke producten.

Ook bevatten dit soort snacks geen toegevoegde ingrediënten, wel zo fijn! Deze producten zijn een ideaal middel om jouw hond voor goed gedrag te belonen, en zijn ideaal tijdens de training. In dit artikel vertel ik je alles over de beste hondensnacks, en welke je het beste kunt kopen!

Tijdens ons onderzoek naar de beste hondensnacks kijken we naar een aantal punten, denk hierbij aan de prijs- kwaliteitsverhouding, de voor- en nadelen en natuurlijk de mening van anderen. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Stel ze dan gerust in de reacties onderaan deze pagina!

Let op: Van de meeste onderstaande producten zijn er meerdere maten of kleuren beschikbaar, klik op de button “controleer prijs” om naar het artikel te gaan. Veel plezier met lezen!

De beste gedroogde hondensnacks

Onze vijf favoriete hondensnacks

Ik hoop dat je na het bekijken van de bovenstaande gedroogde hondensnacks een goede keuze hebt kunnen maken! Wil je toch nog even verder kijken of meer lezen over het gebruik van dit product? Bekijk hieronder onze vijf favorieten! Deze snacks voor honden hebben zich inmiddels al ruimschoots bewezen, en zijn het overwegen waard!

Antos Bullepeespuntjes Gedroogde Hondensnacks

Het eerste product in onze top vijf favorieten zijn de gedroogde hondensnacks van Antos. Deze Bullepeespuntjes worden beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 16 reviews op Bol.com.

Dit hondensnoep is 100% natuurlijk en bevat geen toevoegingen of conserveermiddelen. Het product bestaat voor 86% uit ruw eiwit, 8% vocht en 3% vet. Vrijwel iedere hond zal deze hondensnoepjes heerlijk vinden om lekker op te knabbelen!

Petsnack- Pens Gedroogde Hondensnacks

Op de tweede plaats staan de gedroogde hondensnacks van Petsnack. Deze worden beoordeeld met een 4,4 van de maximaal 5 sterren op basis van 25 reviews op Bol.com. Deze snacks worden ook vaak pens staafjes genoemd en bestaan voor 100% uit gedroogd vlees.

Ook hier zijn geen conserveringsmiddelen, of andere ingrediënten aan toegevoegd. De afgebeelde verpakking hierboven bevat één kilo en de staafjes zijn per stuk zo’n 15 centimeter lang. Tot slot krijg je ook nog een leuke korting als je er meerdere in één keer koopt!

Petstyleliving Gedraaide sticks met kip

Het derde product in onze lijst zijn de gedraaide sticks met kip van Petstyleliving. Deze worden beoordeeld met een 4,9 van de maximaal 5 sterren op basis van 112 reviews op Bol.com. Het is één van de populairste graanvrije hondensnacks op dit moment, en mag dan ook zeker niet in onze top vijf ontbreken!

Dit product is gemaakt van runder huid en kip, het is een lekkere en gezonde beloning voor jouw hond! Dankzij de vorm van deze snacks is het ook nog eens goed voor de verzorging van het gebit van jouw hond. Het afgebeelde product hierboven bevat 30 stuks, maar er is ook een verpakking verkrijgbaar met 100 stuks. Klik op de afbeelding hierboven om ze allemaal te bekijken!

Vegters Paw Supplies Runderoren

Op de vierde plaats staan de gedroogde hondensnacks van Vegters Paw Supplies. Deze runderoren worden beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op basis van 2 reviews op Bol.com. Dit product bevat volgens de product omschrijving een pit waar gedroogd vlees in zit.

Vrijwel iedere hond is gek op deze gedroogde snacks! Net zoals de bovenstaande producten is deze ook vrij van toevoegingen en conserveermiddelen. In de afgebeelde verpakking hierboven zitten 25 van deze runderoren, genoeg kauwplezier dus!

Gedroogde kippenpoten

We sluiten deze top vijf af met de gedroogde kippenpoten. Deze worden beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op basis van 10 reviews op Bol.com. Met zo’n beoordeling weet je zeker dat je een goed product voor ogen hebt! Vrijwel iedere hond is dol op deze gedroogde hondensnacks.

Die van ons in ieder geval wel, ze weten precies wat het is en ze zijn er gek op! De afgebeelde verpakking hierboven heeft een inhoud van 5 kilo, gelukkig gaan deze producten lang mee omdat ze gedroogd zijn. Je kan deze ook in een kleinere verpakking kopen, klik op de afbeelding hierboven om ze allemaal te bekijken!

Ik hoop dat je na het lezen van onze top vijf favoriete gedroogde hondensnacks een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is dan raad ik je aan om even een kijkje te nemen op Bol.com.

Hier hebben ze meer dan 1700 verschillende soorten gedroogde snacks! Daar zit er vast wel eentje tussen die bij jouw hond past!

gedroogde hondensnacks

Wat zijn gedroogde hondensnacks?

Je hebt na het zien van de bovenstaande gedroogde honden snacks vast wel een goed beeld bij wat deze producten zijn. Als dat nog niet zo is, of je wilt er graag meer over weten, lees dan zeker verder!

De naam van dit product verklapt natuurlijk al wat het is. Het is niets anders dan een lekkere snack voor de hond waar geen vocht in zit. De producten zijn gedroogd zodat ze lekker lang houdbaar zijn en er lekker lang op gekauwd kan worden.

De techniek die de producent van deze snacks gebruikt heet vriesdrogen. Dit is een bekende methodiek om voedsel te conserveren. Het product wordt ingevroren, waarna het ijs dat ontstaat op de snack via vacuüm en druk wordt verdampt. Op die manier kan er meer dan 95% vocht onttrokken worden van het product.

Omdat je tegenwoordig kunt kiezen uit meer dan 1700 verschillende gedroogde honden snacks kan het uitzoeken van de lekkerste best lastig zijn. Ik hoop dat ik je met dit artikel een heel eind op weg heb geholpen. In de volgende alinea vertel ik je waarom gedroogde honden snacks een must-have product is!

Waarom zou je gedroogde hondensnacks kopen?

Je weet inmiddels precies wat dit voor soort honden snacks zijn en welke tot onze favoriete producten behoren. Maar waarom is dit echt zo’n product dat jij moet kopen? Ik heb een aantal van deze punten hier onder voor je op een rijtje gezet!

De gedroogde honden snack is gezond

Deze producten kan je jouw hond met een gerust hart geven, ze bevatten namelijk geen ongezonde kunstmatige geur, kleur, en smaakstoffen. Ook zijn ze vrij van conserveringsmiddelen, wel zo fijn!

Deze producten zijn dus 100% natuurlijk. De meeste gedroogde honden snacks zijn gemaakt van rund, kip of andere vlees en vissoorten. Hoe lang jouw hond op de honden snack kan kauwen hangt af van het product.

Ze zijn geschikt voor iedere hond

Naast het feit dat deze snacks gezond zijn voor je hond, zijn ze ook voor de meeste honden geschikt! Omdat deze producten 100% natuurlijk zijn, en gemaakt zijn van vlees zijn ze voor zo goed als elke hond geschikt. Dit geldt natuurlijk niet voor honden die een bepaalde allergieën hebben.

Gedroogde hondensnacks kan je lang bewaren

Nog een voordeel van deze producten is dat je ze ontzettend lang kunt bewaren, mits je ze natuurlijk goed opbergt. Al eeuwen lang wordt het drogen van voedingsmiddelen gebruikt als natuurlijk conserveringsmiddel.

Omdat het zo goed als geen vocht bevat, is de kans zeer klein dat het gaat schimmelen. Daarnaast blijven de voedingsstoffen wel intact, zoals de enzymen, smaak en de vorm.

Er zijn dus genoeg redenen te bedenken waarom jij absoluut gedroogde hondensnacks in huis moet hebben! In de volgende alinea vertel ik je een aantal punten waar je vooraf rekening mee moet houden.

hondensnack gedroogd

Waar moet je rekening mee houden?

Als jij op het punt staat om gedroogde hondensnacks te kopen is het belangrijk deze af te stemmen op jouw hond. Hieronder heb ik de belangrijkste redenen voor je opgesomd!

Verschillende soorten gedroogde hondensnacks

Ten eerste moet je kijken naar de verschillende soorten en dat zijn er nogal wat! Denk bijvoorbeeld aan gedroogd vlees zoals runderlong, varkensoor et cetera. Hier vertel ik je later in dit artikel graag meer over!

Hoeveel stuks zitten er in een verpakking?

Naast deze verschillende soorten is het ook verstandig om te kijken hoeveel stuks er in de verpakking zitten. In de meeste gevallen is het namelijk zo dat hoe groter de verpakking hoe minder je per kilo kwijt bent.

Zo kopen wij zelf altijd grotere verpakkingen. Niet alleen omdat we dan wat op voorraad hebben, maar ook omdat de prijs lager is. Ook is het vaak zo dat je stapel korting krijgt als je meerdere verpakkingen in een keer koopt. De gedroogde hondensnacks kan je bovendien goed in een honden voer container bewaren.

De verschillende smaken snacks

De smaak van de gedroogde honden snacks is eveneens een belangrijk punt. Daarom is het verstandig om de kleinste verpakking te kopen om deze uit te proberen. Het zou natuurlijk jammer zijn als jouw hond ze niet lekker vindt en je blijft met heel veel zitten.

Gelukkig komt het bijna nooit voor dat een hond deze snacks niet lekker vindt! Als je jouw hond graag wil belonen dan doe je dat natuurlijk het beste met iets dat ze heel erg lekker vinden. Met zoveel keuze zit er in ieder geval wel iets tussen wat je hond heerlijk vindt!

De beoordelingen van andere gebruikers

Een andere belangrijke over wegingsfactor zijn de meningen en ervaringen van andere gebruikers. Laat jezelf dus vooraf goed informeren door anderen door ervaringen te lezen.

Veel mensen hebben deze gedroogde hondensnacks namelijk al gekocht voordat jij dat van plan bent. Het kan zijn dat deze mensen zeer positief zijn, of juist niet. Producten die geen positieve reviews krijgen kun je het beste links laten liggen.

De prijs van de gedroogde hondensnacks

Tot slot is de prijs vaak een doorslaggevende factor. Probeer in ieder geval een prijs te betalen die in verhouding staat tot de kwaliteit van de gedroogde snacks. De meeste mensen kijken niet op een paar euro meer of minder, maar niet iedereen kan zomaar meer uitgeven aan deze producten.

Veel geld betalen betekent overigens niet automatisch dat het ook beter is. Prijzen van deze gedroogde honden snacks beginnen bij ongeveer € 6,- en kunnen oplopen tot € 50,-. Dit hangt met name af van de hoeveelheid in de verpakking.

hondensnack gedroogd

Welke verschillende soorten bestaan er?

Hierboven heb ik het al een aantal keer benoemd, er zijn heel veel verschillende gedroogde honden snacks verkrijgbaar. Ik kan mij zo voorstellen dat het lastig is om hier van de beste, maar vooral de lekkerste uit te kiezen.

Daarom vertel ik je in dit artikel niet alleen onze persoonlijke favorieten, maar wil ik je ook iets vertellen over de verschillende soorten gedroogde hondensnacks. Deze natuurlijke gedroogde honden snacks kan je als volgt categoriseren.

Gedroogd zalm
Gedroogde pens
Gedroogd long
Gedroogde huid
Herten gewei
Gedroogde oren
Kippenpoten
Gedroogd kip & eend

Hierboven zie je de meest voorkomende gedroogde snacks voor honden. Er zijn er natuurlijk nog veel meer, maar de kans dat je deze bij iedere dierenwinkel vindt is ontzettend groot.

Ik heb je tot nu toe bijna alles verteld over de gedroogde hondensnacks. In de volgende alinea wil ik je alleen nog even iets vertellen over hoe je deze producten het beste kunnen bewaren.

Hoe kan ik deze snacks het beste bewaren?

Allereerst is het verstandig om de aller kleinste verpakking te kopen om te kijken of jouw hond het überhaupt lekker vindt. Daarna kan ik je adviseren om de grootste verpakking te kopen, als jouw hond deze natuurlijke gedroogde snacks lekker vindt.

Hiermee bespaar je veel geld omdat de prijs per kilo bij de grootste verpakking het gunstigste is. En dan heb ik het nog niet over de eventuele stapel korting gehad! Het is in dat geval wel verstandig deze snacks goed op te bergen, zodat je ze op die manier lang kunt bewaren.

Er is hier eigenlijk maar één goed product voor op de markt gebracht, en dat is de hondenvoer container. Zelf ben ik helemaal weg van deze producten en bewaren wij alle snacks en hondenbrokken in deze containers.

Deze container is eigenlijk niets meer dan een grotere emmer of bak waar je honden voeding en dus ook hondensnacks luchtdicht in kunt bewaren. Het kan ook zijn dat de gedroogde hondensnacks die jij hebt gekocht al in een afsluitbare emmer of verpakking zitten, dan is zo’n container niet nodig.

gedroogde hondensnacks kopen

Veelgestelde vragen

Zijn gedroogde hondensnacks gezonder dan andere snacks?

Niet altijd, maar het zou best kunnen! Gedroogde hondensnacks bestaan namelijk voor 100% uit gedroogd vlees. Er worden geen conserveringsmiddelen en andere toevoegingen gebruikt, wat bij andere hondensnacks wel het geval kan zijn. Mijn mening is hoe natuurlijker hoe beter!

Waar worden gedroogde hondensnacks van gemaakt?

Gedroogde hondensnacks worden van verschillende dierlijke producten gemaakt. Denk hierbij aan pens, long, varkensoren, pezen of een konijnen oor.

Zijn gedoogde hondensnacks goed voor het gebit?

Dat hangt af van welk product je hebt gekocht voor jouw hond. Er zijn zeker producten die goed zijn voor het gebit. Denk hierbij aan gedroogde kauwstaven of hondenbotten.

Je bent aan het einde gekomen van dit artikel en we hopen dat je er iets aan hebt gehad. Ook als je op basis van dit artikel gedroogde hondensnacks hebt gekocht horen wij dat graag in de reacties hieronder!


kimberly

Over de auteur

Hoi! Ik ben Kimberly en ik ben schrijver voor Hondendeal. Als trots baasje van een Toller en mijn jarenlange ervaring met allerlei uiteenlopende hondenrassen help ik mijn bezoekers graag een goede keuze te maken. Dit kunnen nieuwe hondenproducten zijn, maar ik geef ook graag handige tips omtrent opvoeding en de leukste hondensporten. Als je een vraag hebt over één van de blogs op mijn website, neem dan gerust contact met mij op!

Plaats een reactie