Top 5 keer de beste Dyson stofzuiger voor hondenharen

dyson stofzuiger hondenharen

Ben je op zoek naar de beste Dyson stofzuiger voor hondenharen? In dit artikel leg ik je graag alles uit! Wanneer je een hond hebt is het verstandig om te investeren in een stofzuiger die de haren goed op kan zuigen. Dit hangt er natuurlijk wel vanaf welk type vacht jouw hond heeft. Zo zijn er honden die nauwelijks verharen, maar ook honden die constant veel vacht verliezen.

Gelukkig zijn er stofzuigers verkrijgbaar van Dyson die dit klusje goed kunnen klaren, en moeiteloos hondenhaar op kunnen zuigen! Op dit moment maakt Dyson één van de beste stofzuigers die verkrijgbaar zijn. In dit artikel neem ik je graag mee in onze zoektocht naar de beste Dyson stofzuiger!

Ook vertel ik je graag alles over het gebruik van deze stofzuigers, waarom je deze zou moeten kopen, en waar je op moet letten. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust in de reacties hier onder aan de pagina! Tijdens onze zoektocht naar de Dyson stofzuiger kijken we naar een aantal punten.

Denk hierbij aan de prijs en kwaliteitsverhouding, de voor- en tegens van bepaalde producten in de beoordelingen van anderen. Zo ben ik er van overtuigd dat jij geen miskoop doet! Let op: vaak kun je de onderstaande producten in meerdere maten en kleuren kopen, klik op “controleer prijs” om naar het product te gaan.

De beste Dyson stofzuiger

Onze vijf favoriete Dyson stofzuigers

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande producten een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet het geval is kan je hieronder onze top vijf favorieten bekijken. Dit op basis van onze eigen ervaring, maar ook op die van andere hondenliefhebbers. Dit zijn producten die zichzelf inmiddels al bewezen hebben, en dus aan te raden zijn!

Dyson V8 Animal+ Steelstofzuiger

Het eerste product in onze top vijf favoriete Dyson stofzuigers is de V8 Animal+. Deze wordt beoordeeld met een 4,3 van de maximaal 5 sterren op basis van 403 reviews op Bol.com. Het is daarmee één van de populairste steelstofzuigers op dit moment! Dit product is met name geschikt voor een harde ondervloer, zoals laminaat en kortpolig tapijt.

Deze stofzuiger kan ongeveer 40 minuten zuigen op een volledig opgeladen accu, mits je de gemotoriseerde kleine borstel niet gebruikt. Hij is volledig opgeladen in ongeveer 5 uur en hij weegt iets meer dan 2,5 kilo. Dit is echt een heel goed product om hondenharen tegen te gaan in huis!

Dyson V10 Animal

Op de tweede plaats in onze vijf favoriete Dyson stofzuigers staat de V10 Animal. Deze wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 403 reviews op Bol.com. Deze steelstofzuiger is geschikt voor alle soorten vloeren, en zeer geschikt om hondenharen weg te halen. De accu van deze stofzuiger gaat langer mee dan het eerste product, namelijk tot 60 minuten.

Het opladen gaat ook sneller, gemiddeld duurt het 3,5 uur voordat de accu volledig is opgeladen. Ook kan je deze steelstofzuiger in enkele handige bewegingen veranderen in een kruimeldief, zo kan je gemakkelijker bij de moeilijkere plekjes. Meestal zijn dat de plekken waar de honden haren verzamelen. Het gewicht van deze stofzuiger is 2,68 kilo, en staat met recht op de tweede plaats in onze lijst!

Dyson stofzuiger Big Ball Multifloor 2+

Het derde product in onze lijst is de Dyson Big Ball Multifloor 2+. Een hele mond vol! Deze stofzuiger wordt beoordeeld met een 4 van de maximaal 5 sterren op Bol.com. Het is geen steelstofzuiger zoals de eerste twee producten, maar dit heeft ook voordelen. Zo hoef je geen rekening te houden met een accu die leeg gaat, en opgeladen moet worden. Ook komt het in veel gevallen de zuigkracht ten goede.

Deze Dyson stofzuiger is zeer stil dankzij het akoestische design en hij is geschikt voor alle verschillende vloertypen. Dit dankzij de unieke pneumatische vloerzuigmond. Met deze stofzuiger haal je moeiteloos onafgebroken alle hondenharen weg, en is het huis weer stofvrij, wel zo fijn!

Dyson V7 Motorhead

Op de vierde plaats staat de Dyson V7 Motorhead stofzuiger. Deze wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 403 reviews op Bol.com. Dit is één van de populairste Dyson stofzuigers, en ik denk dat dit komt doordat deze een stuk beter geprijsd is dan de andere modellen.

Met dit model kan je ongeveer 30 minuten onafgebroken stofzuigen, op een volledig opgeladen accu. De opvangbak heeft een inhoud van 0,54 liter waarmee je vrij veel hondenharen kunt opzuigen. Het opladen van de accu neemt ongeveer 3 tot 3,5 uur in beslag en dankzij de handige opzetstukken kan je overal gemakkelijk bij! Deze Dyson stofzuiger wordt verder geleverd met een HEPA filter en de stofzuiger is slechte 4,3 kilo zwaar. Wat ons betreft een absolute aanrader!

Dyson V11 Animal Extra

We sluiten onze top vijf af met de V11 Animal stofzuiger van Dyson. Deze wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 46 reviews op Bol.com. Dit product is ook specifiek ontwikkeld om hondenharen op te zuigen. Dit is de meest krachtige stofzuiger uit onze test en is geschikt voor alle type vloeren, maar ook vloerbedekking. Met de meegeleverde opzetstukjes kan je deze stofzuiger veranderen in een krachtige kruimeldief.

Zo kan je gemakkelijk op de lastig te bereiken plekken, en daar gaan de haren van huisdieren vaak tussen zitten! Het HEPA filter zorgt ervoor dat tot 99,97% van de stofdeeltjes weggehaald worden, dit maakt ‘m dan ook zeer geschikt voor mensen die een stofallergie hebben. Het is de duurste Dyson stofzuiger uit onze lijst, maar absoluut aan te raden!

Ik hoop dat je na het zien van onze top vijf favoriete producten een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is neem dan even een kijkje op de website van Bol.com. Daar heb je de keuze uit 34 verschillende Dyson stofzuigers die geschikt zijn voor hondenharen!

Veelgestelde vragen

Hoe lang kan ik de steelstofzuiger gebruiken?

Dit verschilt per model, de meeste steelstofzuigers van Dyson gaan tussen de 30 en 60 minuten mee. De duurdere modellen hebben een grotere accu en zuigkracht. Met een volledig opgeladen accu kan je over het algemeen het hele huis haarvrij maken.

Maken de Dyson stofzuigers veel geluid?

Het grote voordeel van de stofzuigers van Dyson is dat ze vrij weinig geluid produceren, ten opzichte van reguliere stofzuigers. Het gemiddelde geluidsniveau ligt tussen de 75 en 80 decibel. Dit is met name geschikt als je een hond hebt die angstig reageert op stofzuigers!

Hoe maak je de opvangbak van de stofzuiger leeg?

Gelukkig is het leegmaken van de opvangbak heel eenvoudig. Met één simpele handeling klik je de opvangbak los en kan je deze legen in de prullenbak. Daarna kan je, als dat nodig is, weer verder met stofzuigen. Het voordeel hiervan is dat je niet steeds nieuwe stofzuigerzakken hoeft te kopen!

Total
12
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
beste trixie hondentuig

Top 10 keer het beste Trixie hondentuig

Volgende artikel
gratis puppypakket

Gratis Puppypakket overzicht

Gerelateerde artikelen