Top 15 keer de beste honden poepschep

beste honden poepschep

Een honden poepschep is één van de producten die je voor jouw hond aan moet schaffen. Je kan natuurlijk de hondenpoep opruimen met een boterhamzakje of iets anders, maar dat is toch altijd een heel gedoe. Met een poepschep houdt je ook je handen schoon.

Dit is een ideaal product! In dit artikel neem ik je graag mee in onze zoektocht naar de beste poepschep voor honden! Ook vertel ik je graag alles over het gebruik van deze scheppen, en waarom je deze zou moeten kopen, waar je op moet letten en allerlei andere handige tips.

Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust in de reacties hier onder aan de pagina! Tijdens onze zoektocht naar de beste poepschep kijken we naar een aantal punten. Denk hierbij aan de prijs en kwaliteitsverhouding, de voor- en tegens van bepaalde producten in de beoordelingen van anderen.

Zo ben ik er van overtuigd dat jij geen miskoop doet! Tot slot sluiten we af met de werking van deze scheppen, en hoe je deze het beste kunt schoonmaken. Let op: vaak kun je de onderstaande producten in meerdere maten kopen, klik op “controleer prijs” om naar het product te gaan.

De beste honden poepschep

Onze vijf favoriete poepscheppen

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande honden poepscheppen een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet het geval is kan je hieronder onze top vijf favorieten bekijken. Dit op basis van onze eigen ervaring, maar ook op die van andere hondenliefhebbers. Dit zijn producten die zichzelf inmiddels al bewezen hebben, en dus aan te raden zijn!

Pawise Poop Grabber Scoop

Het eerste product in onze top vijf poepscheppen is van het merk Pawise. Deze wordt beoordeeld met een 3,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 19 reviews op Bol.com. Dit product doet precies wat je ervan mag verwachten! De poepgrijper is 71 centimeter lang en is eenvoudig te bedienen.

Het handvat van dit model is ergonomisch, dat betekent dat het prettig vast te houden is. Aan het uiteinde zit een schep waarmee je zonder problemen de hondenpoep kan opruimen. Als je deze koopt, dan hoef je nooit meer te bukken!

RuwieBo Poepschep voor honden

Op de tweede plaats in onze top vijf staat de poepschep van RuwieBo. Deze wordt beoordeeld met een 4,2 van de maximaal 5 sterren op basis van 26 reviews op Bol.com. Als je deze koopt dan ontvang je niet alleen de poepschep, maar nog veel meer!

Deze set bestaat namelijk uit een schep, dispenser en bijpassende poepzakjes. De lengte van deze schep is 60 centimeter en hij doet alles wat je ervan mag verwachten!

Belgian Beauty Platform Hondenpoepschep

Het vierde product is de hondenpoepschep van Belgian Beauty. Deze wordt beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op Bol.com. Deze schep is bijzonder makkelijk in gebruik en kan je bedienen met één hand. Als je hond heeft gepoept dan hoef je alleen maar de schep boven de drol te plaatsen, en de hendel omhoog te halen.

Je zou een poepzakje kunnen gebruiken, maar dat is niet perse nodig. De schep is 80 centimeter lang waardoor je niet hoeft te bukken, ideaal!

Hondenpoepgrijper voor de laagste prijs

De vierde poepgrijper in onze lijst is de goedkoopste, maar zeker niet de minste! Deze schep wordt beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op Bol.com. Dankzij het kleine formaat kan je deze gemakkelijk meenemen tijdens het uitlaten van jouw hond.

Dit compacte model heeft een grote schep die makkelijk vast te houden is. Je kan er een poepzakje in doen, en de drol oprapen zonder dat je handen vies worden. Deze heeft volgens ons dan ook de beste prijs- kwaliteitsverhouding!

Nobby Poepgrijper

Op de laatste plaats staat mijn persoonlijke favoriet, de poepgrijper van het merk Nobby. Deze wordt beoordeeld met een 3,9 van de maximaal 5 sterren op basis van 9 reviews op Bol.com. Deze poepschep is makkelijk te  bedienen en de schep is groot genoeg voor het opruimen van een grote boodschap.

De grijper is 75 centimeter lang waardoor je niet meer hoeft te bukken om poep op te ruimen. Dit model is met name geschikt voor thuisgebruik, als jouw hond een ongelukje heeft gehad in de achtertuin bijvoorbeeld!

Ik hoop dat je na het zien van onze top vijf favoriete producten een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is neem dan even een kijkje op de website van Bol.com. Daar heb je de keuze uit 80 verschillende honden poepscheppen!

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een honden poepschep kopen?

In Nederland ben je verplicht hondenpoep op te ruimen. Dit onder andere omdat andere honden of dieren ziek kunnen worden van hondenpoep. Een poepschep is een ideaal hulpmiddel om het makkelijk op te ruimen, zonder dat je daarbij je handen hoeft te gebruiken met bijvoorbeeld een poepzakje.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een honden poepschep?

Op de eerste plaats kan ik je aanraden een stevig model te kopen. De meeste poepscheppen van goede kwaliteit kunnen jarenlang meegaan. Kijk dus goed naar de kwaliteit en het materiaal waar de poepschep van gemaakt is. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, kies er eentje uit die goed bij jouw past.

Hoe schadelijk is hondenpoep voor het milieu?

Hondenpoep is schadelijk voor het milieu. Net zoals dat katten eigenlijk niet zomaar los zouden moeten lopen, is kattenpoep net zo schadelijk. Daarom is het van belang hondenpoep netjes op te ruimen.

Total
1
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
beste hondentoilet

Top 10 keer het beste hondentoilet

Volgende artikel
beste anti schrokbak

Top 15 keer de beste anti schrokbak

Gerelateerde artikelen