Top 10 keer de beste honden trimtafel

beste honden trimtafel

Ben je op zoek naar de beste honden trimtafel? Dit is een essentieel product als jij een professionele hondentrimmer bent, of er eentje wilt kopen om jouw eigen hond te trimmen. Een trimtafel maakt het onderhouden van een hond zoveel makkelijker! In dit artikel neem ik je graag mee in onze zoektocht naar de beste trimtafel!

Ook vertel ik je graag alles over het gebruik van deze trimtafels, en waarom je deze zou moeten kopen, waar je op moet letten en allerlei andere handige tips. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust in de reacties hier onder aan de pagina! Tijdens onze zoektocht naar de beste honden trimtafel kijken we naar een aantal punten.

Denk hierbij aan de prijs en kwaliteitsverhouding, de voor- en tegens van bepaalde producten in de beoordelingen van anderen. Dit is echt een product dat je als professionele hondentrimmer in huis moet hebben, net zoals een goede hondenföhn en hondentondeuse!

Zo ben ik er van overtuigd dat jij geen miskoop doet! Tot slot sluiten we af met de werking van deze tafels, en hoe je deze het beste kan schoonmaken na het gebruik ervan. Let op: vaak kun je de onderstaande producten in meerdere maten kopen, klik op “controleer prijs” om naar het product te gaan.

De beste trimtafel

Onze vijf favoriete honden trimtafels

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande trimtafels een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet het geval is kan je hieronder onze top vijf favorieten bekijken. Dit op basis van onze eigen ervaring, maar ook op die van andere hondenliefhebbers. Dit zijn producten die zichzelf inmiddels al bewezen hebben, en dus aan te raden zijn!

MaxxPet Honden Trimtafel Met Aanlijnoptie

Op de eerste plaats in onze top vijf staat de MaxxPet trimtafel. Deze wordt beoordeeld met een 3,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 9 reviews op Bol.com. Deze trimtafel is geschikt voor kleine- en grote honden tot een gewicht van maximaal 80 kilo! Dus als jij je eigen trimsalon hebt, dan is dit één van de beste trimtafels die je kunt aanschaffen.

De hoogte van deze tafel is 77 centimeter en het blad is 80 centimeter land en 50 centimeter breed. Het blad is overigens voorzien van antislip materiaal, wel zo handig! Honden blijven goed op de tafel zitten dankzij de aanlijnoptie, en aan de onderkant zit een bakje waar je makkelijk spulletjes kan opbergen als je deze even niet gebruikt. Dit is de beste trimtafel wat ons betreft!

VidaXL Inklapbare Honden Trimtafel

Het tweede product in onze vijf favorieten is van VidaXL. Deze trimtafel wordt beoordeeld met een 4,6 van de maximaal 5 sterren op basis van 65 reviews op Bol.com. Het is samen met het eerste product één van de populairste trimtafels op dit moment. De tafel is geschikt voor honden tot maximaal 60 kilo, hij is 77 centimeter hoog en het blad is 91 centimeter lang en 61 centimeter breed.

Dit tafelblad is ook voorzien van een fijne antislip, wel zo fijn voor de honden die op de tafel staan! De tafel is inklapbaar, en zo makkelijk op te bergen als je ‘m een tijdje niet gaat gebruiken, het is ook handig om de tafel makkelijk mee te kunnen nemen. Tot slot heeft deze tafel een aanlijnoptie die in hoogte verstelbaar is.

VidaXL Hydraulisch Verstelbare Honden

De derde trimtafel is eveneens van VidaXL, maar deze trimtafel is hydraulisch. Deze professionele trimtafel wordt beoordeeld met een 3,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 4 reviews op Bol.com. Deze tafel is geschikt voor professioneel gebruik, je kan deze tafel namelijk instellen op precies de goede hoogte, en honden kunnen zelf op de trimtafel stappen.

De trimtafel is instelbaar vanaf 55 tot 93 centimeter. Het antislip blad is 108 centimeter lang en is 60 centimeter breed. Net zoals de vorige trimtafel kan deze honden aan tot maximaal 60 kilo. Dankzij de verstelbare aanlijnoptie kan jij rustig de hond trimmen!

Tectake honden trimtafel met twee lussen

Op de vierde plaats staat de trimtafel van Tectake. Deze wordt beoordeeld met een 4 van de maximaal 5 sterren op basis van 4 reviews op Bol.com. Deze tafel heeft een goede prijs- kwaliteitsverhouding en doet precies wat je ervan kan verwachten! Deze tafel is 76 centimeter hoog en het blad is 90 centimeter lang en 60 centimeter breed. Dankzij de antislip blijven honden stabiel staan en kan jij rustig trimmen!

Hij is geschikt voor honden tot 60 kilo en dankzij de aanlijnoptie kan je makkelijk werken. Het geheel is eenvoudig los te koppelen en in te klappen. Een goede tafel als je niet teveel wilt uitgeven!

Topmast Trimtafel Verstelbaar Blauw

We sluiten onze top vijf af met de trimtafel van Topmast. Deze wordt beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren op basis van twee reviews op Bol.com. Deze tafel is ideaal om mee te nemen naar klanten of hondenshows en is geschikt voor kleinere honden. De trim tafel is in hoogte verstelbaar van 73 tot maximaal 82 centimeter.

Dankzij de antislip blijven honden makkelijk op het tafelblad staan. Het tafelblad is 60 centimeter lang en 45 centimeter breed en kan honden aan tot maximaal 20 kilo. Ook is deze tafel voorzien van een aanlijnfunctie zodat je makkelijk kan werken!

Ik hoop dat je na het zien van onze top vijf favoriete producten een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is neem dan even een kijkje op de website van Bol.com. Daar heb je de keuze uit 48 verschillende trimtafels voor honden!

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten als ik een honden trimtafel wil kopen?

Het belangrijkste waar je op moet letten voordat je een trimtafel voor honden koopt is het maximale draaggewicht. Daarna moet je kijken naar de ergonomie. Is de tafel bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar, en kan ik makkelijk de hond vastmaken aan de tafel? Allemaal dingen om rekening mee te houden.

Wat zijn de voordelen van een honden trimtafel?

Bij veel honden groeit de vacht ontzettend snel. Goede verzorging is daarom essentieel. Met een trimtafel kan je jouw hond altijd verzorgen als dat nodig is. Met een trimtafel bespaar je dus veel omdat je niet iedere keer de honden trimsalon hoeft te bezoeken.

Hoe maak je een honden trimtafel schoon?

Na iedere knipbeurt is het verstandig om de trimtafel goed schoon te maken. Verwijder eerst alle haren met een goede stofzuiger voor hondenharen, daarna kan je met een diervriendelijke zeep en warm water de tafel afnemen. Klaar voor de volgende keer!

Total
1
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
beste hondenschoenen

Top 15 keer de beste hondenschoenen

Volgende artikel
beste hondenautogordel

Top 10 keer de beste hondenautogordel

Gerelateerde artikelen