Top 15 keer de beste dieetvoeding

beste dieetvoeding

Ben je op zoek naar de beste dieetvoeding? Helaas zijn er in Nederland steeds meer honden die last hebben van overgewicht. Dit kan allerlei vervelende gezondheidsproblemen tot gevolg hebben, dat is bij honden helaas niet anders dan bij mensen. Voor veel honden wordt er dan speciale dieetvoeding voorgeschreven, meestal door de dierenarts. Maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan!

In dit artikel nemen we je mee in ons onderzoek naar de beste dieetvoeding voor jouw hond! Je leest hier alles over de aanschaf van dieetvoeding, waar je bijvoorbeeld op moet letten, welke soorten er allemaal verkrijgbaar zijn maar vooral welke je het beste kunt kopen. Dit op basis van onze persoonlijke mening, maar ook de meningen van andere hondenliefhebbers. Deze voeding heeft zich namelijk al ruimschoots bewezen, zo maak je altijd een verstandige keuze.

Het is vooraf van belang dat je weet waarvoor je dieetvoeding koopt. Het is ook altijd aan te raden om hondenvoeding te bewaren in een speciale hondenvoer container, dit zorgt ervoor dat het lekker lang vers blijft! Ook vertel ik je hoe je erachter komt welk soort dieetvoeding jouw hond nodig heeft.

Tot slot geven we je in dit artikel graag een aantal bruikbare tips mee, zodat jij het meeste plezier hebt van dit product! Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust onderaan deze pagina!

Het beste dieetvoer voor je hond

Onze vijf favoriete dieetvoeding

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande producten een goede keuze hebt kunnen maken. Als dat nog niet zo is lees dan gerust verder! Hieronder hebben wij een top vijf samengesteld, op basis van onze eigen ervaring met het product, of op de beoordeling van andere gebruikers.

Renske adult zalm Dieetvoeding

Op de eerste plaats in onze top vijf favorieten staat de dieetvoeding van Renske. Dit product wordt beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 4 reviews op Bol.com. Deze voeding heeft een lekkere zalm smaak, maar deze voeding is ook verkrijgbaar in andere lekkere smaken.

Het leuke van dit product is dat het ook nog eens graanvrij is, dus geschikt voor honden die allergisch zijn voor granen en graanvrij hondenvoer moeten eten! Het Renske dieetvoer is geschikt voor alle soorten honden, ongeacht ras- of grootte. Qua verpakking kan je kiezen uit een 2 kilo zak, en een 12 kilo verpakking.

Royal Canin Satiety Dieetvoeding

Het tweede product in onze lijst is van het bekende merk Royal Canin. Deze dieetvoeding wordt beoordeeld met een 4,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 47 reviews op Bol.com. Net zoals de andere product in dit artikel is dit voer specifiek gemaakt voor honden die last hebben van overgewicht.

Zo heeft deze voeding een verhoogd vezelgehalte, en eiwitgehalte en zit het boordevol vitaminen en mineralen. Alles wat jouw hond nodig heeft! Qua verpakking heb je de keuze tussen een 6 kilo zak, en een 12 kilo verpakking. Helaas bestaat er geen stapelkorting voor dit product als je meerdere verpakkingen in één keer koopt.

Cavom Compleet Dieet Hondenvoer

Op de derde plek staat de dieetvoeding van Cavom. Deze voeding wordt beoordeeld met een 4,6 van de maximaal 5 sterren op basis van 17 reviews op Bol.com. Ook dit voer richt zich specifiek op honden met overgewicht. Het bestaat voor het grootste deel uit licht verteerbare granen en dierlijke- en plantaardige eiwitten.

Ook deze voeding is geschikt voor alle type honden, ongeachte het ras of leeftijd. De verpakking is verkrijgbaar in een zak van 5 en 20 kilo. Het leuke is dat je bij dit product wel kunt genieten van stapelkorting als je meerdere verpakkingen in één keer koopt!

Prins Procare Dieetvoeding

Het vierde product in onze favorieten is de dieetvoeding van Prins. Dit hondenvoer wordt beoordeeld met een 4,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 9 reviews op Bol.com. Prins is één van de bekendere hondenvoer merken, en het bedrijf staat bekend om haar kwalitatieve en hoogwaardige hondenvoer. Dit product is specifiek ontwikkeld voor honden die moeten afvallen, zo heeft dit voer een laag vetpercentage en helpt het jouw hond het gewenste gewicht te bereiken.

Qua verpakking kan je kiezen tussen een zak met 3 en 8 kilo. Let op: Dit product is geschikt voor honden vanaf 18 maanden oud, en mogen deze voeding niet langer gebruiken dan 6 maanden. Ook is het niet geschikt voor honden die drachtig zijn!

Specific Weight Dieetvoeding

We ronden onze top vijf af met de dieetvoeding van Specific. Deze wordt beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 12 reviews op Bol.com. Deze speciale hondenvoeding helpt jouw hond tijdens het afvallen, om zo zijn ideale gewcith weer te bereiken. Het is bijzonder geschikt voor honden die bijvoorbeeld last hebben van suikerziekte, galstase of hyperlipidemie.

Qua verpakking kan je kiezen tussen een zak van 1,5 kilo en 12 kilo. Verder is deze kwalitatieve voeding voorzien van een hoog vezelgehalte en bevat het verschillende gezonde vetzuren en L-carnitine. Let op: Deze voeding is niet geschikt voor zogende of drachtige honden!

Ik hoop dat je inmiddels een goede keuze hebt kunnen maken, als dat niet zo is kijk dan nog even rond op Bol.com, waar ze 364 verschillende soorten dieetvoeding hebben!

dieet voeding

Veelgestelde vragen

Hoeveel mag mijn hond afvallen?

Een hond mag niet te snel afvallen, hij mag gemiddeld 2% van zijn lichaamsgewicht per week afvallen. Dat betekent dat een hond die 30 kilo weegt ongeveer 600 gram per week mag afvallen. Goede dieetvoeding en beweging helpen hierbij!

Total
0
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
loopsheidbroekje

Top 15 keer het beste loopsheidbroekje

Volgende artikel
beste puppy bandjes

Top 5 keer de beste puppy bandjes

Gerelateerde artikelen