Top 15 keer het beste hondenpoepzakje

beste hondenpoepzakje

Het poepzakje, je kunt er niet omheen. Zodra je een nieuwe pup in huis haalt moet je ‘m opvoeden en uitlaten, één van de essentiële dingen die je dan moet hebben zijn poepzakjes. Zodra hij een grote boodschap heeft gedaan moet je dit opruimen, een hondenpoepzakje is dan iets dat je echt nodig hebt!

De buurt waar je jouw hond uitlaat kan het namelijk wel waarderen dat jij als hondeneigenaar de hondenpoep opruimt. In dit artikel neem ik je graag mee in onze zoektocht naar de beste honden poepzakjes die je kunt kopen!

Ook vertel ik je graag alles over het gebruik van deze zakjes, en waar je op moet letten. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust in de reacties hier onder aan de pagina! We hebben in een vorig artikel de beste hondenpoepschep besproken, dat is ook één van de manieren hoe je hondenpoep kan opruimen. Tijdens onze zoektocht naar de beste poepzakjes kijken we naar een aantal punten.

Denk hierbij aan de prijs en kwaliteitsverhouding, de voor- en tegens van bepaalde producten in de beoordelingen van anderen. Zo ben ik er van overtuigd dat jij geen miskoop doet! Let op: vaak kun je de onderstaande producten in meerdere maten en kleuren kopen, klik op “controleer prijs” om naar het product te gaan.

Het beste hondenpoepzakje

Onze vijf favoriete hondenpoepzakjes

Ik hoop dat je na het zien van de bovenstaande poepzakjes een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet het geval is kan je hieronder onze top vijf favoriete zakjes bekijken. Dit op basis van onze eigen ervaring, maar ook op die van andere hondenliefhebbers. Dit zijn producten die zichzelf inmiddels al bewezen hebben, en dus aan te raden zijn!

Shackways Hondenpoepzakjes Eco

Op de eerste plaats in onze top vijf staan de ecologische hondenpoepzakjes van Shakcways. Deze worden beoordeeld met een 4,5 van de maximaal 5 sterren op basis van 48 reviews op Bol.com. Deze zakjes zijn biologisch afbreekbaar, luchtdicht en extra dik.

Als jij dit product koopt dan kan je kiezen uit 300, 600 en zelfs 1200 poepzakjes! De laagste prijs is dan € 0,03 per zakje. Het leuke van deze zakjes is dat je er een gratis dispenser bij krijgt, zo kan je makkelijk een zakje pakken als je deze nodig hebt.

DepoDog Hondenpoepzakjes

Het tweede product in onze lijst zijn de poepzakjes van DepoDog. Deze worden beoordeeld met een 4,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 29 reviews op Bol.com. Het leuke van deze poepzakjes zijn de handige lussen aan de bovenkant van het zakje. Zo kan je het zakje hygiënish en luchtdicht dicht maken, wel zo prettig!

Deze zakjes zijn extra dik waardoor ze niet snel scheuren en ze zijn net zoals het eerste product biologisch afbreekbaar! Het afgebeelde product hierboven heeft 800 poepzakjes, maar je kan ze ook bestellen per 1600 en zelfs 2400. Klik op het artikel hierboven om het te bekijken!

Rde Topic Biologisch Afbreekbare Hondenpoepzakjes

Op de derde plaats in onze top vijf favorieten staan de hondenpoepzakjes van Rde Topic. Deze worden beoordeeld met een 4,8 van de maximaal 5 sterren op basis van 58 reviews op Bol.com. Deze zakjes zijn erg sterk en scheuren niet snel, ook zijn ze 100% biologisch afbreekbaar. Het leuke van dit product is de lavendelgeur die vrij komt als je het zakje open vouwt! De zakjes van Rde Topic zijn verkrijgbaar per 120, 240 of 300 stuks.

Beco Pets Duurzame Hondenpoepzakjes

Het vierde product zijn de biologisch afbreekbare poepzakjes van Beco Pets. Deze worden beoordeeld met een 4,7 van de maximaal 5 sterren op basis van 29 reviews op Bol.com. Net zoals de vorige producten zijn deze ecologisch, extra sterk en groot zodat ze niet snel zullen scheuren.

Deze poepzakjes zijn verkrijgbaar per 120, 270 en 540 stuks. De Beco Poop Bags zijn gemaakt op basis van 40% gerecycled materiaal, net zoals de kartonnen verpakking. Met deze hondenpoepzakjes ben je dus heel bewust bezig!

JC Pets Hondenpoepzakjes Biologisch afbreekbaar

We sluiten onze top vijf favorieten af met de hondenpoepzakjes van JC Pets. Deze worden beoordeeld met een 4,4 van de maximaal 5 sterren op basis van 93 reviews op Bol.com. Net zoals de bovenstaande producten zijn ook deze poep zakjes 100% biologisch afbreekbaar. De zakjes zijn namelijk niet gemaakt van plastic, maar van maiszetmeel.

Deze zakjes zijn verkrijgbaar per 150 of 300 stuks. Je betaalt dan gemiddeld € 0,05 per poepzakje. Het leuke is de stapelkorting die kan oplopen tot 20%, wij kopen zelf vaak in één keer een grote hoeveelheid, dan krijg je de hoogste korting.

Ik hoop dat je na het zien van onze top vijf favoriete producten een goede keuze hebt kunnen maken! Als dat nog niet zo is neem dan even een kijkje op de website van Bol.com. Daar heb je de keuze uit 522 honden poepzakjes!

Veelgestelde vragen

Waar zijn hondenpoepzakjes voor?

Een hondenpoepzakje lijkt op een boterhamzakje, alleen zijn deze een stukje sterker. In Nederland is het namelijk bijna overal verplicht om hondenpoep netjes op te ruimen. Hondenpoepzakjes worden vaak in een poepzakjeshouder gedaan en aan de riem vast gemaakt. Zo kan jij er makkelijker bij!

Hoe werkt het honden poepzakje?

Er zijn eigenlijk twee manieren hoe je het hondenpoepzakje het beste kunt gebruiken. Op de eerste plaats kan je jouw hand in het zakje doen, en zo de poep van de grond oprapen. Je kan ook een honden poepschep gebruiken om het op te rapen, en in het zakje te doen.

Hoe neem ik de poepzakjes mee?

In dit artikel lees je alles over het gebruik van honden poepzakjes. De meeste kan je gemakkelijk bevestigen aan de hondenriem, sleutelbos of jouw eigen broek. Je kan ze ook in de jaszak of beloningstas opbergen. Plek genoeg dus!

Total
24
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige artikel
boxador

Boxador

Volgende artikel
grijze hondenmand

Top 15 keer de beste grijze hondenmand

Gerelateerde artikelen